Şimdi Ara

Eti Matik Borlu Deterjan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
9
Favori
51.825
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yerli ürün milli duygular destek ol diyor ama
    Ürün çok başarılı değil anladığım kadarıyla
    Adam gibi deterjan yaparlarsa Türkler çok destek olur ariel filan kullanmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    hocam peki ambalajı bu şekildemiydi? bundan önceki amabalaj o kadar başaralı değildi ama ben en son yani yenilenmiş olandan kullandım aşırı lekeli birşey yoktu ama fena sonuç elde etmedim. 3 ay öncede acaba bu paketmiydi onu merak ettim? Birde benim aldığım pakette broşürü vardı orda anlatılan şekilde yıkamaya çalıştım
  • Bahsedilen Eti Matikten ŞOK marketlerdede bulunuyor ayrııca Nutellada 10.75 ten satılıyordu bilginize ...

• fandf7 F kullanıcısına yanıt
    Paket hatırladığım kadarıyla aynısı, içinden broşür felan çıkmadı. Peki çıkan broşürde anlatılan yıkama talimatını zahmet olmazsa paylaşırmısınız ?
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    malesef broşürü bulamadım ama kendi sitesinde şöyle bilgiler var

http://www.etimaden.gov.tr/eti-matik-265s.htm

http://www.etimaden.gov.tr/sikca-sorulan-sorular-272s.htm

almayı düşünen yada alıp nasıl yıkanacağını merak edenlerde buradan öğrenebilir

• APoTHeKe kullanıcısına yanıt
    bence bir kez deneyin derim eğer sonuçtan memnun kalmazsanız zaten almassınız ama memnun olursanız Türkiye kazanmış olur:)
  • arkadaşlar çok pis kokusu var makineye koyarken burnum yanıyor, nefes alamıyorum. sizde de böyle oluyor mu. makineye koyarken nefesimi tutuyorum !
  • Bizim millete de nasıl gaz verdilrse adında bor geçen herşey satılıyor

• etimatik pazarlama ve tasarım işleriyle uğraşıyordum son projemde. ürün dağılımı gerçekleştikten sonra reklam ve pazarlama olayına girecekler. umarım tutunur ve bir cola turka vakası yaşanmaz.
  • fandf7 F kullanıcısına yanıt
    her ilde yok diye belirtmiştim sözüm olan iller için geçerli..
    ben alalı çok oldu o zaman carrefour dan aldık 14-15 lira gibi bişeydi 5 kilosu..şimdi düşmüş epeyce..
    bilmiyorum ama normal kirler için ideal bence..ne kadar kimyasal o kadar hastalık.. piyasada leke çıkardığını iddia edenler kimyasal dolu...yani onları kullanacak kadar kirli olamaz ki çamaşırlar- bazı mesleklerde çalışanları ve istisnai olanları saymıyorum gündelik kirler için konuşuyorum- yani çoğunluk kıyafetini 1 bilemedin 2 gün giyer o da ne kadar kirlenebilir ki
  • Ankarada bulabilirsem bende bi deniyeyim. Yerli ürünü destekleyelimki paramız yurtiçinde kalsın
  • BlıtzKrıeg kullanıcısına yanıt
    hocam linkte bahsettiğim site ankara içinde siparişi 2 saate kadar getiriyor bilginize.
  • Arkadaşlar bu ürünü şoktan aldım leke çıkartma işi çok kötü... Pantalonumdaki balık lekesini 3. yıkamada bile çeıkartmadı siz düşünün gerisini...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karantina61 -- 19 Kasım 2014; 16:40:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: conqierors

arkadaşlar çok pis kokusu var makineye koyarken burnum yanıyor, nefes alamıyorum. sizde de böyle oluyor mu. makineye koyarken nefesimi tutuyorum !

O defiğiniz olay koku değilde deterjanı alıp koyarken toz hslde olduğu için formu havaya karışan deterjan zerreciklerini soluyorsunuz ,toz olarak havaya dağılıyor malesef bunu farkettim kullanırken

• Yorumları okuyunca, bizim malların kıymetini bilin diye Omo, Ariel çıkarttı zannettim bu deterjanı.Sanırım daha çok geliştirmesi lazım kendini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merrhaba Arkadaşlar,

Eti bor matik konusunu görünce dayanamadım, yazıyım istedim. İlk olarak bu ürünü markete gördüm. Ne yalan söyleyeyim, o zaman yüzüne bile bakmadım. Ama bana zorla denemem için minik bir ürün verdiler. Hadi dedim madem bedava kullanayım.. ama iyi ki de kullanmışım. O kadar memnun kaldım ki anlatama. Sonra bu ürünü nette araştırdım, katkısız olduğunu öğrendim. bu çok iyiyidi. birde bu ürünün yerli malı olması da beni çok etkiledi. resmen ülkemle guru duydum. çünkü, nereye baksam israil in ürünleri.. çok şükür ki dedim ülkeme de kazandıracak bir ürün buldum kullanıyorum. inanın iyi de olsa varsın ülkem kazansın, ben bu ürünü alacağım.

fiyat ta gelince omo dan da, tursil den de, ariel den de çok çok çok ucuz. Carrefourdan bu ürünü 16,99 a aldım. fakat diğer paketi almak için gittiğimde bu ürünü bulamadım.

Nereden bulabilirim? Lütfen yardım edin?

• quote:

Orijinalden alıntı: gul123456

Merrhaba Arkadaşlar,

Eti bor matik konusunu görünce dayanamadım, yazıyım istedim. İlk olarak bu ürünü markete gördüm. Ne yalan söyleyeyim, o zaman yüzüne bile bakmadım. Ama bana zorla denemem için minik bir ürün verdiler. Hadi dedim madem bedava kullanayım.. ama iyi ki de kullanmışım. O kadar memnun kaldım ki anlatama. Sonra bu ürünü nette araştırdım, katkısız olduğunu öğrendim. bu çok iyiyidi. birde bu ürünün yerli malı olması da beni çok etkiledi. resmen ülkemle guru duydum. çünkü, nereye baksam israil in ürünleri.. çok şükür ki dedim ülkeme de kazandıracak bir ürün buldum kullanıyorum. inanın iyi de olsa varsın ülkem kazansın, ben bu ürünü alacağım.

fiyat ta gelince omo dan da, tursil den de, ariel den de çok çok çok ucuz. Carrefourdan bu ürünü 16,99 a aldım. fakat diğer paketi almak için gittiğimde bu ürünü bulamadım.

Nereden bulabilirim? Lütfen yardım edin?

yukarıda paylaşmıştım sanırım göremediniz buradan ulaşabilirsiniz.

• arkadaşlar bu arada ilk kullanımda içine çamaşır koymadan bir sefer çalıştırılması tavsiye ediliyor. Çünkü ürünün kireç çözme özelliği olduğundan dolayı ilk yıkamada kireçleri çözdüğü söyleniyor bilginize.
  • allstarspectre A kullanıcısına yanıt
    reklamları başlasa kullanıcılar aslında nasıl kullanacakları hakkında ve ürün hakkında fikiredineblirler.
  • 5kg dçamaşırdaa ne kadar deterjan kullanıyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.