kampanya yapacaklarsa coca cola gibi yapsınlar. ne bu ya.
cola cola olsun, taştan olsun.
hocam öyle deme ya.. adamlar zaten 48 saat içerisinde yüklenecek kontör diye belirtmişler.. Daha yarın 48 saat olacak ayrıca kontörler oluk oluk akmaya başladığında bu konu da daha fazla coşacak ben inanıyorum
bak demedi deme o zaman sende ya şunu nasıl yapıyoruz diye soracaksın
yaşasın beleş kontörler
quote:
Orjinalden alıntı: dincerZ
quote:
Orjinalden alıntı: piri.reis
kampanya yapacaklarsa coca cola gibi yapsınlar. ne bu ya.
cola cola olsun, taştan olsun.
hocam öyle deme ya.. adamlar zaten 48 saat içerisinde yüklenecek kontör diye belirtmişler.. Daha yarın 48 saat olacak ayrıca kontörler oluk oluk akmaya başladığında bu konu da daha fazla coşacak ben inanıyorum
bak demedi deme o zaman sende ya şunu nasıl yapıyoruz diye soracaksın
yaşasın beleş kontörler
Adamlar yüklenen videoalrın hepsini eklemiyo sorun orda zaten. Seçiyolar kafalarına göre
quote:
Orjinalden alıntı: stigmata_
Adamlar yüklenen videoalrın hepsini eklemiyo sorun orda zaten. Seçiyolar kafalarına göre
kardeş o zaman sende ben gibi video yükleme işiyle uğraşma arkadaşına gönder
Kampanyadan geç haberimiz oldu. ama inş kontörler gelir ne bu ya.. önce videoların yüklenmesi için 48 saat bekle sonra videolar yayınlandıktan sonra kontörlerin gelmesi için bi 48 saat daha bekle.
quote:
Orjinalden alıntı: fuckulteli
Kampanyadan geç haberimiz oldu. ama inş kontörler gelir ne bu ya.. önce videoların yüklenmesi için 48 saat bekle sonra videolar yayınlandıktan sonra kontörlerin gelmesi için bi 48 saat daha bekle.
gelir hocam ya koskoca eti 10-15 kontör için yamuk mu yapacak bize ayrıca 1-2 gün daha bekleriz baktı gelmiyor hepiniz ilk hedef şikayetvar.com ilerii deriz
Arkadaşlar 4 video karşılığında 40 kontörüm geldi Yalnız o kadar arkadaşa göndermiştim ondan hiç mi kontör kazanamadım ben ya
Eti ayıp oluyor bah
quote:
Orjinalden alıntı: dincerZ
Arkadaşlar 4 video karşılığında 40 kontörüm geldi Yalnız o kadar arkadaşa göndermiştim ondan hiç mi kontör kazanamadım ben ya
Eti ayıp oluyor bah
gelir gelir merak etmeyin video yüklemeye devam
kontörü gelenler güle güle kullansın
quote:
Orjinalden alıntı: çok geç
gelir gelir merak etmeyin video yüklemeye devam
kontörü gelenler güle güle kullansın
inşallah hocam ayrıca bu kampanyadan bizi haberdar ettiğin için de çok tşkler
bana da 70videodan secilen 3 videoya karşılık 30 kontor geldi.en az 50 maile de videoyu gönderdim ve maildeki o linklere de tıklandı..ama onlardan hiç kontor gelmedi..yani demem o ki eti ye koskocaman bir
banada 10 kontor geldi 5 video gondermiştim 1 tanesi seçilmiş
bir kullanıcı 30 temmuzda kayıt olmuş son giriş tarihi 26 ağustos yani bugün toplam sadece 16 videosu var. acaba en fazla hangi kullanıcının kaç videosu var.
ben yaklaşık 160 video yükledim ama daha videolarıma bakılmadı sanırım kaç tanesinin eklendiğini ve kaç kontör kazandığımı buraya yazarım tabi videolarımı inceleyip değerlendirirlerse...
quote:
Orjinalden alıntı: mrk_1905
ben yaklaşık 160 video yükledim ama daha videolarıma bakılmadı sanırım kaç tanesinin eklendiğini ve kaç kontör kazandığımı buraya yazarım tabi videolarımı inceleyip değerlendirirlerse...
bence en fazla 5 tanesini yayınlarlar..fazla umutlanma yani..ben de 70 taneden en az 30 tane filan bekliyodum 3 tane yayınladılar
quote:
Orjinalden alıntı: webkurdu47
quote:
bence en fazla 5 tanesini yayınlarlar..fazla umutlanma yani..ben de 70 taneden en az 30 tane filan bekliyodum 3 tane yayınladılar
benim zaten çok yükseklerde gözüm yok ne kadar verirlerse kardır. sonucta benim bı kaybım olmuyor. bu arada kontoru gelen ark parca parca mı geldı kontorler yoksa 40 30 gıbı toplamda mı geldı? bana bı 100 verseler yeter ama 10 da gelse yok demem yeterki gelsin...
quote:
quote:
quote:
benim zaten çok yükseklerde gözüm yok ne kadar verirlerse kardır. sonucta benim bı kaybım olmuyor. bu arada kontoru gelen ark parca parca mı geldı kontorler yoksa 40 30 gıbı toplamda mı geldı? bana bı 100 verseler yeter ama 10 da gelse yok demem yeterki gelsin...
toplamda geliyor.. Eti Maximus kampanyasından kazandığınız 30 kontor hattınıza yüklenmiştir diye de bi mesaj geldi
quote:
quote:
quote:
quote:
toplamda geliyor.. Eti Maximus kampanyasından kazandığınız 30 kontor hattınıza yüklenmiştir diye de bi mesaj geldi
işte bu çok iyi oldu hatta süper oldu inş 100 ve üzeri gelirde 120 dakıka + 1000 kontör daha kazanırım...
aynı gün içinde 10 video yayınlanabileceğini tahmin etmiyorum ama 31 ağustos'a kadar kampanya bitimine kadar toplam 20-30 tane yayınlansa o bile iidir.