Şimdi Ara

Eti Vişneli Karamelli Bayram Çikolatası İncelemesi SSli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    159 lira verdik ne cikolatasi ne içindeki visneli karamel bes para etmez çok kötü sakın almayın

2/10

Eti Vişneli Karamelli Bayram Çikolatası İncelemesi SSli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hamzam sen bu tuzağa düşecek adam mıydın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kardeşim bu nasıl inceleme yav.. açsana bir tanesini bakalım içindeki fişnesine Eti Vişneli Karamelli Bayram Çikolatası İncelemesi SSli 

• Hamzaaaaa dur içinde kod çıkacak kanka onu bana atar misin ambalaj sakla çekilis var mini Cooper hediye bekliyom kodu yaz

• Keynesinkızı kullanıcısına yanıt

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt
    Abi 2 tane yedim daha yiyemicem bu rezil seyi sonra aklima gelirse kesip atayim ss

İci cok akiskan su gibi omg

• Böyle dandik konulara normalde yazmam ama bu çikolata varya, benim hayatımda yediğim en berbat çikolatalardan bir tanesi.

Hem vişneyi hemde eti markasını sevdiğim için alayım dedim, pişman oldum. Çikolata demeye bin şahit ister.

Ekmek gibi yumuşak, böyle sanki erişimişte dondurulmuş glikoz şurubu. Kakao kuru maddesi oranı üzerinde kaç yazıyor bilmiyorumda max 5% felandır.

Evet biraz pahalı ama ferrero rocher'den şaşmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BenimO ! Muzlu lezzet SS'li
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oKsyqeN kullanıcısına yanıt
    Eti nin eski kalitesi kalmadı sanki. Ülker daha iyi yine. O da tam eskisi gibi değil ama kesinlikle daha iyi. Eti nin çubuk krakeri bile tat vermiyor artık.

• Vişne diyince aklıma Büşra Vişne konusu geldi. Eti Vişneli Karamelli Bayram Çikolatası İncelemesi SSli 

• Güzeldir umuduyla girdim konuya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEHET kullanıcısına yanıt
    Birileri hatirlatmali illa

• n201 kullanıcısına yanıt

Kaç kişi banlanmıştı. Unutmadık o karanlık günleri. Eti Vişneli Karamelli Bayram Çikolatası İncelemesi SSli 

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    suyunu fazla koymuşlar işte hocam ağırlık olsun diye. şaka yapmıyom.

yıllar önce haftada bir 9 kat tat alırdım. şu kare gofretlerden. sonra bi kez daha aldım, paketi tuttum yav bi tuhaflık var ama anlamadım. eve geldim pakti açtım bi parça kopardım, gene bi tuhaflık hissediyom. ağzıma bi attım. çiğnememle haşırt diye yokoldu gofret. daha önce sert idi şimdi adeta içi boşalmış.

meğerse boyutunu aynı tutup ağırlığını düşürmüşler. bunu yapabilmek için de gofretin yoğunluğunu azaltmışlar.

elime aldığımda hissettiğim tuhaflık buymuş, elim onun eski ağırlığına alışık olduğundan dolayı hafifliği hissetmişim

• oKsyqeN kullanıcısına yanıt
    Konuma ne hadle dandik diyorsunuz bayım?

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Aynen birebir yasadim hocam

• bu "vişneli X" konseptini her yere sokuşturdular. normal satan bi ürünün durup dururken vişneliye dönüştürülmesinden nefret ediyom.

markete gidiyom, adam 2 kasa dolusu Brownie kek getirmiş koymuş markete. tamamı vişneli Brownie. orjinal çikolatalı olan hiç yok. lanet olsun

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Ortadan ikiye bölsene içi nasıl

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Ben bayilirim ona ama hic denk gelmiyor visneli brownii ooffff hell yeaahahhh

• oruç ağız bile canım çekmiyo omg sadece bunu yeme hakkım olsa şuan yememEti Vişneli Karamelli Bayram Çikolatası İncelemesi SSli 

• bunun düz karamellisi nasıl

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.