Şimdi Ara

Etimesgutta çocuğu ısıran köpek sokağa geri bırakılacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
2.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben her sekilde köpek sahibi olunmasına karsıyım.. Köpek ancak köyde sürü sahipleri, polis uyusturucu narkotik köpegi gibi kullanılmalı cünkü bunların alternatifi yok köpek lazım.. Öbür türlüsü hayvan haklarına aykırı. Bir cesit kölecilik gibi düsünebiliriz.. Hayvan kölelestiriyorsun.. Hayvanları satmak icin üretenleri satın alarak desteklememek gerekir.. Kedi konusunda biraz daha farklı düsünüyorum sokağa düsmüs kedilerden cins olmayan bir tanesini sahiplenip birkac gün bakacaksın eve uyum sağlayabiliyorsa mutsuz gibi değilse evde bakılabilir onun sebebi de, sokakta sartlar kolay degil.. Kedinin düzenli ve garanti yiyecek bulmasını köpeklerden korunmasını falan sağlamıs olursun

Cins kedi üretilmesi ve alınmasına da karsıyım kus beslenmesine de karsıyım.. Hayvan köleciligine karsıyım yani.. Bunu da dünya capında normallestirmisler fakat bence normal bir sey degil.. 250 sene önce de zenciler bu sekil kölelestiriliyordu 250 sene sonra baktıgımızda yasaklanmıs bir durum yani yürürlükteki seyler serbest diye ahlaklı oldugu anlamına gelmez tabii ki..

Gercek hayvan hakları, hayvan haklarına böyle perspektiften bakmaktır.. Sokaktaki köpeklere mama verelim, milleti parcaladıkları halde dokunmayalım gibi bir anlayıs degil.. Böyle anlayıslar, menfaat, cukka, milleti soyma paraları götürme mama satma, pet oyuncak satma falan davranıslarıdır..

Hayvan haklarına önem verenler, vahsi yasamı destekler, gereksiz avcılıga karsı cıkar, örnegin yaban domuzunun zevk icin avlanmasına karsıyım, spor tarzı av aktivitelerine karsıyım, hayvan köleciligine karsı cıkar, sokak köpeklerinin itlafını kendi iyilikleri icin savunur falan falan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Ağustos 2024; 16:36:54 >

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt

aynen pati attı diye toplayamazsın. O zaman önce kedileri toplayın her gün herkesi tırmalıyorlar. Olay burada toplamak gezmek değil burada forumda yapılan dezenformasyon. Neyse şikayet ettik, dürüst adam gibi bir mod varsa siler zaten konuyu.

• Belediye başkanı bile attığı twitte köpek ısırması derken bunlar neyin kafasında halen ? Yok ısırma yok tırmalamış flan !

Etimesgutta çocuğu ısıran köpek sokağa geri bırakılacak
  • Şimdi şöyle birsey var, köpeğin biri sizin çocuğunuzu ısırdı, kayıtsız kalacak anne baba yoktur. Yarın adamın biri çekip vursa köpeği veya döve döve öldürse, bu seferde sözde hayvanseverler propaganda yapmaya kalkacaklardır.

Etimesgut belediye başkanı tam bir fiyasko bu konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanla iti bir tutan babam olsa ve parti kursa oy vermem.

Chp fazla oy alınca sarhoş olup sapıtıyor, nasıl içince sapıtana 2 dubleden fazla vermeyeceksen Chp ye de %25 den sonrası fazla.

• Ayrıca sunları da ekleyeyim hocam.

Bunlara da karsıyım..

Kürk icin hayvan öldürülmesi, hayvanların kozmetik ürünlerde test amaclı kullanılması, tıbbi deneylerde cok mecbur kalınmadıgı halde faremsi kemirgen ve kobay kullanılması, zevk icin ve turistik amaclı at arabası kullanımı, ayı oynatma gerci bu Türkiye'de yasaklandı, sirk hayvanları, hayvanat bahcelerine sokulan ve millete gösterilen vahsi hayvanlar.. Su an icin aklıma gelmeyen baska örnekler de olabilir..

Bunların hepsi hayvan istismarıdır.. Gördügün gibi sokak köpeklerini sokakta besleyip, semirtip, millete saldırmalarına izin vermek, sokaktaki itler tehlike yarattıgı halde, bunlara dokunulamaz, bunlar sokakta aynen kalacaklar falan demek, köpege gercekten de dini bir anlam vermis olan hindu dini ve hindistan haric hicbir ülkede, hayvan haklarını koruma gibi bir seye girmiyor zaten.. Hindistan da sokakta bulunma nedeni dini amaclıdır hindu dininde köpek de öküz gibi kutsaldır..

• Diyorlar ki biz saldırgan köpekleri uyutmuyoruz. Siz öldürüverin. Bunu diyorlar resmen. Alındığı yere koymak nedir arkadaş ?

Ciddi diyorum bakın abartmıyorum bu şekilde bir olay benim çocuğumun başına gelse, bulunduğum sokaktaki tüm başıboş köpekleri zehirler geçerim. Acılı mı oldu acısız mı oldu umurumda olmaz. Benim çocuğum acılar içinde yaşayacak, sokaktaki itler prenses gibi bakılacak öyle mi ?

Ben şimdi kendi çocuğumu, sokak köpeklerinin önüne koyduğumda hayvan düşmanı mı oluyorum ? Çocuğumu seven bir baba mı oluyorum ?

Canilik; bu kadar çocuk, yaşlı her yaştan insan ölürken, yaralanırken, acı çekerken köpeklerin yeri sokaklar demektir.

İkiyüzlülük ; Sokak köpekleri insanları öldürdükten sonra onlar da bir can deyip, Diğer tarafta insanlara zararı olmayıp faydası olan canlıların kesilmesine, yenmesine etinden sütünden beslenmeye ses çıkarmamaktır.

Yok ulan bu köpeklerin şehirlerde yeri yok. Şehir yaşamına hiç bir faydaları yok, tonlarca zararı var. Şehir ekosisteminde hiç bir yerleri yok.

Birde utanmadan Golden köpek paylaşıp sevimli dostlarımız diyorlar ya böyle ekranın içine girip gırtlaklayasım geliyor.

Sanki biz köpek sahiplenmeyin, evinizde beslemeyin, polis asker kullanmasın. Tüm köpekler öldürülsün diyoruz.

Bu sokak köpeği sevdalıları beni "Oyun büyük yeğen" diyen insanlardan daha çok tetikliyor. Hayvan sever olacağız diye, Çocuk düşmanı, Yaşlı düşmanı, İnsan düşmanı oluyorsunuz. Yazık size.

• Tüm partiler seçmenlerini kaçırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Sonra bizim yerimize göçmenler partileri belirler hale gelecek. Umarım olmaz. Osmanlının çöküş sebeplerinden biri de kapitülasyonlardı. Eğer o geri bırakılan köpeğe ısırmanın kötü olduğunu öğretmedilerse, köpeklere kapitülasyon var demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 25 Ağustos 2024; 17:40:38 >
  • Açıklamada "can dostumuz ve çocuğumuz" diye belirttiğini görüyorum. Can dostu köpek ve çocuk var karşısında. Çocuk ölmemiş, bir dahaki sefere görevini yapması için geri bırakacakmış.

• Devian kullanıcısına yanıt

Sen hangi hayvan ne hastalığı taşıyor bilmeyen bir insansın, sadece konuşuyorsun. Senin bu yazdığın yorum hakkında; zekan ile bir tespit yapardım ama tespit yaptım diye ceza yerim. Doğruları söylüyorum ve ceza yiyorum mesela bu da saçma değil mi ? Modların doğru tespit yapanlara ceza vermemesi gerekir. Çünkü hakaret etmiyorsun. Tespit yapıyorsun.

Köpeklerin şehir ekosistemindeki yararı nedir ? Şehirlerdeki köpekler ortadan kaldırıldığında ne gibi sorun çıkabilir ?

Kedilerin şehir ekosistemindeki yararı nedir ? Şehirlerdeki kediler ortadan kaldırıldığında ne gibi sorun çıkabilir ?

Şu yukarıdaki iki soruyu kendine sor öncelikle.

Kediler fare,haşere,böcek gibi hayvanları öldürme konusunda daha beceriklidir. Temiz hayvanlardır. Öyle gidip her yere sıçıp, işemezler.

Sokak köpekleri boyut olarak daha büyük olduğu için fare, haşere, böcek yakalama gibi becerilerde kediye nazaran çok beceriksizlerdir. İstediği her yere sıçarlar, işerler türlü türlü hastalık taşırlar.

Köpekler ortadan kalktığında şehir ekosistemine zarar veren bir durum meydana gelmez. En uç örnek veriyorum diyelim bir sorun meydana geldi. Gelse bile ütopik boyutta bir şey meydana gelmez. Zararından daha çok yararını görürsün.

Kediler ortadan kalktığında her tarafta fare, haşere türlü türlü zararlı canlıları görmeye başlarsın. Öldürücü hastalıklar yayılmaya başlar.

Bu matematiği yaptığında niye önce kedileri toplayın diyorsun mesela kardeşim ?

Hangi matematik ile bunu söyleyebiliyorsun ? En çok sorun sokak köpeklerinden meydana geliyor. O zaman kedileri toplayalım. Ne kadar zekice bir söylem değil mi ?

• Yazi editledigim halde aninda update olmama problemi giderilmeli farkli browserdan girince bile guncellenmemis oluyor yani browser problemi degil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Ağustos 2024; 18:9:8 >
  • vicuk ben spaydi kullanıcısına yanıt

Tespit yapma reis , bunların tespit ile alakası yoktur

Bunlar o güvenilir evlerinde beslendikleri hayvanlar ile dünyanın en iyi hayvansever olduğu düşünüyor

Hayvan hakları ile cenneti kazanacak ,

Bunlar aslen bir dini tarikat , amaçları nedir sebepleri nedir çözümleri nedir yok sadece boşa laf kalabalığı

• Virtual Reality kullanıcısına yanıt

Memleket içten içe kendi kendini zorluyor, zorlattırılıyor....

Evvela öldürmeye kast eden ve ya aşırı saldırgan davranan hem de bunları kendisiyle hiç alakası olmayan masum insanlara yapan köpekler başka, sessiz sedasız olanlar başka. Sahipli sahipsiz fark etmez, suçu neyse cezasını almalı. İşi bitecekse biter yoksa devam eder.

Ancak esası, şehirden ormanlıklara sürmek tehlikesiz olup ortalığı karıştıranları. Yoksa "uyutmak" ne demek ? Sırf sahipsiz diye başka kanunla muhatap olamaz. sahipsizin sahibi ALLAH c.c. tır. Esas ona sahip çıkarsın.Ölüm cezası ,için şartların oluşması şart. Ve bu halde sahipli olması fark etmez. Diğer tiplerin de şehirlerden uzaklaştırılarak sorunun kaldırılmasına başlanabilirdi.

Alıntı

metni:
     Hasta olan köpekleri tedavi etmeye çalışacaksınız. Tedavi sonuç vermez ise salgın olmasın diye uyutacaksınız.

Bu da ne demek ? Hastaysa bırak köşesine iyileşebilirse iyileşsin. Yani mazluma mı zulmedeceğiz ? Ne salgını ne hastalığı ? Böyle üretme fikir mi olur ?

• Roronoa Zoro R kullanıcısına yanıt

Fatih te yaşananlarla ilgili başlık aynen dediğiniz gibi yok olmuş

Ama o konuda da yalan dolan diye yazıp çizen malum trollerin YALANLARIYLA hareket edebilmesi ne tuhaf

Hayret oradaki köpek severler sasırttı ama bu konuya gelip

Köpek güzellemesi yapmıyorlarEtimesgutta çocuğu ısıran köpek sokağa geri bırakılacak 

• Forumdan yok olsa ne olacak ortafa kabak gibi sorun var milletin kafasindan yok edebilirler mi?

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Etimesgutta çocuğu ısıran köpek sokağa geri bırakılacak

Edirne gibi bir yerde bile bir avuç kalmışlar Etimesgutta çocuğu ısıran köpek sokağa geri bırakılacak 

• KAUANKA K kullanıcısına yanıt

Sagdaki pankarta yarildim bir hayvanin bedenine olana hahahahaha

• Novagate N kullanıcısına yanıt

aslında tek bir kayyum atamasına bakar bu iş :) çaresiz falan değil siz seçtiniz hak ettiğiniz şekilde yönetileceksiniz bu kadar basit

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.