Bildirim
Etki alanına dahil etme sorunu acil yardım arkadaşlar...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bilgisayarım/özellikler /bilgisayar adı / ağ kimliği buradan yapabilirsin. -
Kullanıcı Adı ile bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Kullanıcı adınızı yine aynı şekilde kullanabileceksiniz.
Ancak;
Bilgisayar Adınızı, bir önceki mesajda arkadaş nasıl değiştireceğinizi ve etkialanı ismini, varsayılan olarak gelen çalışma grubundan çıkarıp tanımlayabileceğinizi ifade etmiş.
Dikkat edilmesi gereken, bir bilgisayarı etkialanindan çıkarmak veya eklemek için; etkialanı yöneticisi olmanız gerekmekte. Halihazırda bilgisayar adınız etki alanından çıkarılmadı. Ama mevcut bilgisayarınızın etkialanına tekrar tanıtılabilmesi için Domain Admin yetkisine sahip birisinden talep etmelisiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: chileeek
Arkadaşlar işyerinde etki alanına dahil bir bilgisayara format attım. varolan kullanıcı adını o bilgisayara dahil edemiyorum. yardım ederseniz çok sevinirim.
-
herkese tesekkurler arkadaslar. sorun bilgisayar adını ve etki alanını aynı anda değiştirdiğim için oluyormuş. yani bilgisayar adını değiştirip restart attım sonra etki alanını yazıp restart attıgımda bılgısayar etki alanına dahil oldu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X