Şimdi Ara

ETOX'a ne oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Etox bazen övüldü, bazen yerildi, şu günlerde ise sessizlik hakim. Herkesin merak ettiği soruyu bizzat tasarımcısına sorduk: “Etox’a ne oldu?” Tarkan Ustael içtenlikle sorularımızı yanıtladı.

http://otomobilnews.com/index.php/2011/08/etoxa-ne-oldu/

• bence roadster veya coupe araçtan önce sedan bir araç yapmaları gerekir , hiç satamaz boşa gider emekleri..
  • O kadar özgün bir çalışma ki, konsol Megane II'den çakma. Arka stoplar da yatık Peugeot 106 stopları. Allah da seni güldürsün Tarkan'cım.

Öyle bedava ekmek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

bence roadster veya coupe araçtan önce sedan bir araç yapmaları gerekir , hiç satamaz boşa gider emekleri..

aynen katılıyorum

halkın daha rahat kullanabileceği alabileceği bir araç olmalıydı.
  • Yalan oldu bence.
  • hafif sola çekiyor diye utanıp üretmemişer diye duydum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

bence roadster veya coupe araçtan önce sedan bir araç yapmaları gerekir , hiç satamaz boşa gider emekleri..

1.6 dizel otomatik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .Ferrum.’a Ne Oldu?
    geçen yıl açıldı
    WISDOM'a Ne Oldu?
    5 yıl önce açıldı
    TRGAMER E NE OLDU ??
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • özüne dönüp megane2 olsun etox ne arar bazarda,yerli arabamızın adı haydaRR olsun
  • ben türkiyede hiç yoktan elektrikli otomobilin üreteceğiline inanıyorum ama memleketin fayda sağlayacak işlerde memleketimin insanın dalga geçmesine sadece gülüp geçiyorum
  • geçen ankara istanbul yolundaki tepe home mağazasının önünde gördüm siyah bi tane. Yemin ederim çöp bu araba hayatımda bu kadar kötü kaporta görmemiştim Anadol gibi aşınmaya başlamış.
  • acaba tarkan bey "Burada yapılan bir modifiye otomobil değil, şasesi de dahil tüm aşamaları burada bizler tarafından yapılmıştır." derken ne demek istemiş olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aya

acaba tarkan bey "Burada yapılan bir modifiye otomobil değil, şasesi de dahil tüm aşamaları burada bizler tarafından yapılmıştır." derken ne demek istemiş olabilir?

bi tek sasinin kaynaklarini biz attik ne motor ne sanziman bu teknolojilere kafamiz basmadigi icin renodan fiyattan toplayarak yaptik bu araci demenin ustu kapali sekli olabilir.
  • Bu arabanın bügün forumda çakması vardı. Bilmiyorum gördünüz mü zaten görmeyin uykunuz kaçar. Ona benzetmişler bizimkiler.
  • Tabii ki kasa olarak. Düzeltme yaparsak.
  • sanırım ilk bahsedildiği zamandan beri çok sağlam destekçisi ve savunucusu oldum. Hep zaman verilmesinden yana oldum. Ancak en son bu YILIN Haziran ayında elektrikli modeli hazır olacak 5 koldan motor tasarlıyoruz dediler. Ağustos oldu ses yok. Her forumda insanlara sabredelim Türkiyenin yerli otomobile ihtiyacı var ve en yakın olasılıkta etox demekten bıktım. Elveda etox elveda hayallerim artık ben etox'u unutuyorum. Ama inadına diyorum ki bu ülkenin yerli otomobile ihtiyacı var. Umarım biri bunu başarır.
  • Botox olmuş, alt dudağı düşmüş.
    Utandığı içinde çıkmıyormuş trafiğe.

Bu tip araçlar birkaç kişinin nakit ve zaman harcadığı seri üretim olmayan israf yatırımı.

Yapmaları gereken arabadan ziyade çalışan parçalar. Bu parçalar motor-şanzıman veya çam kaldırma motoru veya uzaktan kumanda bile olabilir.

sonra birileri bunları toplar.
  • etox yalan oldu ertex firmasının reklamını yapmak için böyle bişey çıkardılar.aynı şeyi hattat'da yapmıştı bu tür şeyler insanların milli duygularını kullanarak reklam yapmaktan başka şey değil

ciddi bir girişimleri yok çünkü daha önce dedim şimdide diyorum türkiyede yerli otomoili bmc veya temsa üretir onlarında böyle bir projeleri yok malesef
  • Proje balon oldu diyo adam kisaca, Bu isin altinda kalkamayiz diyor, Turkiyenin buyuklerine topu atiyo,
  • hayda-r34 modelin adı hazır.
  • ''Haşere ilacı Etox''
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.