arkdaşlar ne yaparsam yapayım tüm yükler gecikmeli diyor ve hep yeni bir profil oluşturuyorum ve bu da sıktı artık ne yapmalıyım?
yok mu yardımcı olacak bir yiğit
Ben bununla ilgili ilk teslimatı yapmadan önce bankadan para çekerek ucuz bir volvo tır alarak çözdüm. Kendin tır alıp onunla oynamaya çalış. Sonradan kazandığın ücret ile bankaya olan borcunu ödeyip oynamaya devam et. Şöyle bir sorunda çıkabiliyor, ilk teslimat başarısız olduğu için sana Tecrübe Puanı vermiyor bu sebeple tek seferlik iş göstermiyor. Bulunduğun yerde yakınlardaki yükleri taşımaya çalış şahsi tırın ile. Daha sonra da tp yükselttikçe işine geldiği gibi ister kendi tırın ile serbest çalış ister tek seferlik iş yap.
XqzettaX
kullanıcısına yanıt
anladım saol hocam ama en hızlı biçimde ilk verilen teslimatı yaptım nerdeyse rekor kırdım ama yinede gecikmli diyor acaba biraz normal oynayıp tır alıp sonra devam etsem olurmu onla
Kesinlikle hayır çünkü oyun hatasından kaynaklanıyor. Yükü teslim ettiğinde ayrıntılı olarak bakarsan bi 400 saatlik gecikmeden bahsediyor ki bu neredeyse imkansız. Oyunsal bir hata var bu şekilde çözebilirsin bunu.
quote:
Orijinalden alıntı: elvan1993
anladım saol hocam ama en hızlı biçimde ilk verilen teslimatı yaptım nerdeyse rekor kırdım ama yinede gecikmli diyor acaba biraz normal oynayıp tır alıp sonra devam etsem olurmu onla
Oyunda tek seferlik iş yapamıyorsun sanırsam kendi tırını alınca oluyor bende senin gibi 4-5 save açtım baştan, sonra single'da 2 iş yapıp 100 bin kredi çekip araba aldım sorun çözüldü
eyvallah hocam saoalsın bende oyle yaptım mecbur hatta cheat enginle paramıda çoğalttım leveller az olsada
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme