Öncelikle herkese merhaba. Yaşadığım bir sorun üzerine yardım bulabilmek ümidiyle bu konuyu açmak durumunda kaldım. Uzatmadan konuya girmem gerekirse benim yaşadığım problem şu şekilde. G27 Direksiyon setime aliexpressten aldığım "zero delay usb encoderlar" ile bu zamana kadar bir buton box, aktarmalı vites topuzu ve çıkma mercedes actros sinyal kolundan ekipmanlar yaptım. Geçtiğimiz hafta yine internetten 5 kademeli bir retarder aldım. Bağlantılarını yaptım. Fakat can sıkan bir sorunla karşı karşıyayım. Aldığım Retarderin 5 kademeside birbirine bağlantılı olarak aktif oluyor. Yani 1. kademedeyken 1.buton, 2.kademedeyken 1. ve 2. buton, 3. kademedeyken 1. 2. ve 3. butonlar aynı anda aktif oluyor(4.ve 5 kademeler içinde aynı şekilde durum ilerliyor). Ets2 de retarder tuşunu atadığımda ilk kademede butonu basılı kalmış olarak algıladığı için diğer kademelerde hiçbir işlev gerçekleşmiyor. Malum ets de bas çek mantığıyla çalıştığı için butonun aktif kalması ilerlemeyi durduruyor. Diğer kademeleri başka tuşlara atasam bile aynı anda 2 tuşa basmayı oyun kabul etmiyor.. Joytokey programını kullanıyorum ama bu programdada buna çözüm olucak birşey bulamadım. En azından böyle projeler yapıcak arkadaşlarada yol gösterici olur.. Bu soruna nasıl bir çözüm üretebilirim acaba yardım edebilecek birileri varsa şimdiden teşekkür ediyorum. |
Bildirim