Şimdi Ara

ETS2 Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar oyunu bir süredir oynuyorum. Aklıma takılan bazı kısımlar var yardımcı olursanız sevinirim.
    1- Şöförlerime aldığım araba herhangi bir şeye etki ediyor mu ? Örneğin: Hiç geliştirilmemiş bir araç ile tamamen geliştirilmiş araçda iken aynı parayımı kazanıyorlar?

2- Yetenekleri verirken ( şöförlerin) dengelimi veriyim yoksa bir özelliği tamamen mi doldurayım?

3- Oyunun en kuvvetli arabası hangisi? Kuvvetli dedim özellikle. Hızlı değil. Yokuş çıkarken hız kaybetmiyecek bir araba soruyorum.

Şimdiden teşekkürler.

• 1-Farketmez
    2-önce uzun yol ve adr doldurmanı diğerlerinide dengeli olarak dağıtmanı önerim.
    3-Bazıları scania r730 bazıları volvo fh 750 der. İkiside kuvvetlidir. Bence volvo fh750

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gençüye

1-Farketmez
    2-önce uzun yol ve adr doldurmanı diğerlerinide dengeli olarak dağıtmanı önerim.
    3-Bazıları scania r730 bazıları volvo fh 750 der. İkiside kuvvetlidir. Bence volvo fh750

Çok teşekkür ederim. Şöförlerime hep en iyi tırları aldım. Gerçi para sorunum yok uzun zamandır oynuyorumda. Bildiğim iyi oldu sağol.
  • cintwiz kullanıcısına yanıt
    Önemli değil. Yardımcı olabildiysem ne mutlu iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max Payne [PS4 ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.