Şimdi Ara

ets2 yüksek hızlara çıkmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
29.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

ETS2'de Yüksek Hızlara Ulaşma

Euro Truck Simulator 2'de (ETS2) tırınızın hızını artırarak sürüş deneyiminizi daha heyecanlı hale getirebilirsiniz. İşte ETS2'de tırınızın hızını yükseltmek için birkaç ipucu:

• ETS2 Tır Hızlandırma Kodu: Oyundaki hız sınırını aşmanıza olanak tanıyan bir hızlandırma kodunu etkinleştirin. Bu, oyunun gerçekçiliğinden biraz ödün vermenize neden olabilir, bu nedenle bunu dikkatli kullanın.
    • Tırınızın Hızını Arttırma: Tırınızın motor gücünü, şanzıman oranlarını ve aerodinamiğini yükselterek hızını artırabilirsiniz. Örneğin, daha güçlü bir motor takabilir, daha yüksek vites oranlarına sahip bir şanzıman kullanabilir veya tırınızın hava direncini azaltan bir römork takabilirsiniz.
    • Hız Modu: ETS2'de, aracınızın hızını sınırlamayan bir hız modu vardır. Bu mod yalnızca deneyimli oyuncular tarafından kullanılmalıdır, çünkü yüksek hızlarda sürmek tehlikeli olabilir.

Tırınızın hızını artırırken aşağıdaki hususları göz önünde bulundurun:

• Yasal Hususlar: Gerçek hayatta yüksek hızlarda sürmek yasa dışı ve tehlikelidir. Oyunda da bu yasalara uymanız önerilir.
    • Emniyet: Yüksek hızlarda sürerken emniyetiniz öncelikli olmalıdır. Virajlara dikkat edin, uygun bir mesafe bırakın ve ani dönüşlerden kaçının.
    • Yakıt Tüketimi: Yüksek hızlarda sürmek, yakıt tüketiminizi önemli ölçüde artıracaktır. Uzun yolculuklarda yakıt ikmaline dikkat edin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • tıra bagli hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi tırlar mesela hocam
  • ben volvonun 730 bg si ile 170 gördüm
  • oyunu pc ye yükledikten sonra 2,3 gün tırlar hep doksan kmh geçmiyordu, volvonun en güclü modelini (hp) aldım oda doksan kmh geçmiyordu, nasıl oldu bilmiyorum ama volvonun en güçlü modelini kullandığım tır hizlı gitmeye başladı, ertesi günü volvoyla sefer yapmaya başladım gayet güzel hız yapıyordu, yolda giderken ben farkına varmadan tekrar doksan kmh da gitmeye başladı..... sorunun ne olduğunu hala anlamış değilim
  • up
  • uzun ve duz yollarda da gayet hizli gidiyor araclar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: StyleSlayer

ben volvonun 730 bg si ile 170 gördüm

170 ibre görmedim ben siz nasıl cıkıyorsunuz en fazla 120 ibre var
  • Bu Hız sınırı TIRLA alakası yok .

Aşağıdaki modu indir içindeki Scs dosyasını Belgelerim - Euro Truck Simulator - Mod içine at tırın 180 de görür ama bu sefer tırdan tıra değişerek 730 bg rahat görürsün .

mediafire
    Gercekci Fizik FrenHızMod v2.0
    http://www.mediafire.com/?7tapxyr2d2ayl5s

Ayrıca Bu tür modl arı takip etmek için '' EURO TRUCK SIMULATOR 2 - YAMALARI '' Bölümünde istediğin yamaya ulaşabilirsin . Aşağıda konu linki .

donanımhaber forum
    EURO TRUCK SIMULATOR 2 - YAMALARI » Sayfa 63 - 63
    http://forum.donanimhaber.com/m_67146189/mpage_1/key_/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Anro

Bu Hız sınırı TIRLA alakası yok .

Aşağıdaki modu indir içindeki Scs dosyasını Belgelerim - Euro Truck Simulator - Mod içine at tırın 180 de görür ama bu sefer tırdan tıra değişerek 730 bg rahat görürsün .

mediafire

Ayrıca Bu tür modl arı takip etmek için '' EURO TRUCK SIMULATOR 2 - YAMALARI '' Bölümünde istediğin yamaya ulaşabilirsin . Aşağıda konu linki .

donanımhaber forum
    EURO TRUCK SIMULATOR 2 - YAMALARI » Sayfa 63 - 63

tamamdır

• "Anro" bu modu çoğu sayfa da paylaşmıştı veya yüzyirmi kmh modu da var. bunların hiç biri bende işe yaramıyor tırlar sadece yaylanıyor, acaba dedim diğer modlardan etkilendiği içinmi işe yaramıyor ama onların hepsini silip sadce hız modunu atıyorum gene işe yaramıyor.. ets2 nin serial sorununu unuttum hız sorunu canımı sıkmaya başladı, bir yerden sonra insan yavaş gitmekten sıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: golge45812

"Anro" bu modu çoğu sayfa da paylaşmıştı veya yüzyirmi kmh modu da var. bunların hiç biri bende işe yaramıyor tırlar sadece yaylanıyor, acaba dedim diğer modlardan etkilendiği içinmi işe yaramıyor ama onların hepsini silip sadce hız modunu atıyorum gene işe yaramıyor.. ets2 nin serial sorununu unuttum hız sorunu canımı sıkmaya başladı, bir yerden sonra insan yavaş gitmekten sıkıyor

Hız modu için 2 tane mod var benim verdiğim 2 cisi hem , hız hem fren dene olması lazım olmadı .

Oyunu silip tekrar temiz bir kur öyle dene . Mod lar ile çakışıp içindeki dosyaları bozmuş olabilir .
  • tırla 180-200 basmak isteyen arkadaşlara F1 2012 oyununu tavsiye ederim
  • eyvallah "Anro" yeni profilde işe yaradı teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

tırla 180-200 basmak isteyen arkadaşlara F1 2012 oyununu tavsiye ederim

Yok TIR ile 180 basmak daha güzel .
  • quote:

Orijinalden alıntı: golge45812

eyvallah "Anro" yeni profilde işe yaradı teşekkürler

Bişey Değil İyi Oyunlar .
  • en son 147 görmüştüm
  • quote:

Bu Hız sınırı TIRLA alakası yok .

mediafire

Sağol işe yaradı.R360 la boşta 140 civarı,doluyka 132km/h gördüm.

• quote:

quote:

bence kurallara uyarak sürmek daha güzel
  • quote:

quote:

quote:

bence kurallara uyarak sürmek daha güzel

Aynen 90 la giderken kaza yaptım %55 hasar.Motor istop ede ede gittim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.