Şimdi Ara

Yüksek Hızda Başlayıp Yavaşlayan İnternet Hızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internet baglantım ile ilgili sorunum var nrmalde download hızım 700-800 kb iken (İdman ile) bugün birden bire 350-400kb arasına düştü letitbit turbobit premium kullanıyorum 350-400 ile cekiyorum belki serverda sorun vardır dedim youtube da aynı diğer osya paylasımı saglayan sitelerde ilk baslangıc hızı normal 650-700 sonra yavas yavas düşüyor 3 gündür sürekli download yapıyorum böyle bişey yoktu bugün oldu speedtest yaptıgımdada hızım yüksek cıkıyor ama o hızda cekmiyor

8mbe kaar limitsiz kullanıyorum ve senelerdir kullanıyorum ilk defa böyle bi hız düşüşü yasıyorum ttnet ten dicem ama speedtestte sonuc yüksek ilk indirme hızıda yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: xxömür

internet baglantım ile ilgili sorunum var nrmalde download hızım 700-800 kb iken (İdman ile) bugün birden bire 350-400kb arasına düştü letitbit turbobit premium kullanıyorum 350-400 ile cekiyorum belki serverda sorun vardır dedim youtube da aynı diğer osya paylasımı saglayan sitelerde ilk baslangıc hızı normal 650-700 sonra yavas yavas düşüyor 3 gündür sürekli download yapıyorum böyle bişey yoktu bugün oldu speedtest yaptıgımdada hızım yüksek cıkıyor ama o hızda cekmiyor

8mbe kaar limitsiz kullanıyorum ve senelerdir kullanıyorum ilk defa böyle bi hız düşüşü yasıyorum ttnet ten dicem ama speedtestte sonuc yüksek ilk indirme hızıda yüksek

TTNET AKK ;

Adil kullanım kotası anlamına geliyor. Kotanız 50GB'den sonra hızınız 3Mb iniyor. İdm ile yüksek hızda paylaşımı normaldir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

internet baglantım ile ilgili sorunum var nrmalde download hızım 700-800 kb iken (İdman ile) bugün birden bire 350-400kb arasına düştü letitbit turbobit premium kullanıyorum 350-400 ile cekiyorum belki serverda sorun vardır dedim youtube da aynı diğer osya paylasımı saglayan sitelerde ilk baslangıc hızı normal 650-700 sonra yavas yavas düşüyor 3 gündür sürekli download yapıyorum böyle bişey yoktu bugün oldu speedtest yaptıgımdada hızım yüksek cıkıyor ama o hızda cekmiyor

TTNET AKK ;

Adil kullanım kotası anlamına geliyor. Kotanız 50GB'den sonra hızınız 3Mb iniyor. İdm ile yüksek hızda paylaşımı normaldir.

öyle tamamda daha 50 gb indirmedimk ayrıca 3mb e iniyor diyosun o zaman 250 kb civarı cekmem lazım ama 350-400 cekiyor anlık olarak 200 e insede ve akk olsa speed test te neden hızım yüksek cıksınki

• İşte çıkıyor sorunda burda ya Kotanız kaç GB olmuş.

8 Mb yarısına iniyor oda 400 KB olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 4 Ekim 2012; 0:41:27 >
  • bir zamanlar Erbakan hoca aynen şöyle demişti . " adil düzene geçilecek. Geçiş dönemi yumuşak mi olacak sert mi olacak hep birlikte göreceğiz" demişti . Bu ttnetin de Allah cezasıni versin . Adil kullanım hakkı diye bir şey var hocam o yüzden hız düşüyo . Son bir kaç ayda yaptılar böyle bir şey . 1 mbps ti adil kullanım sonra 3 mbps ye çıkardılar .
  • 55 gb olmus ama 55 gb lık hiçbişey indirmedimki nasıl oldu bu hadi oldu diyelim akk de testlerde hız yüksekmi cıkar ve ilk download hızı sanırım yüke binince devreye giriyor
  • quote:

55 gb olmus ama 55 gb lık hiçbişey indirmedimki nasıl oldu bu hadi oldu diyelim akk de testlerde hız yüksekmi cıkar ve ilk download hızı sanırım yüke binince devreye giriyor

Download'a başlarken modem değelerine göre yani 8 Mb olarak başlıyor AKK aktif olduğu için hız düşük oluyor. Kota nasıl doldu sorusuna gelirsek , Bilgisayarı açmayın modem sürekli açık olsun 1 ayda 35 GB kafadan gider..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

55 gb olmus ama 55 gb lık hiçbişey indirmedimki nasıl oldu bu hadi oldu diyelim akk de testlerde hız yüksekmi cıkar ve ilk download hızı sanırım yüke binince devreye giriyor

Download'a başlarken modem değelerine göre yani 8 Mb olarak başlıyor AKK aktif olduğu için hız düşük oluyor. Kota nasıl doldu sorusuna gelirsek , Bilgisayarı açmayın modem sürekli açık olsun 1 ayda 35 GB kafadan gider..

vay ben öleydim elimi ayağımı bağlasalar daha iyiydi bi çözümü yok demi bunun
  • quote:

quote:

quote:

vay ben öleydim elimi ayağımı bağlasalar daha iyiydi bi çözümü yok demi bunun

Hayır ne yazık ki yok kota haliyle dolacak hız düşecektir. Kullandıkca modemi kapatırsanız 50 GB download yapmadan yeter. Bakın 50'yi 1 haftada forumda bitiyordum..

• dolmaması gibi bişey sözkonusu değil indirdigim bi film 10-15 gb arası bi oyun 10-25 gb arası hatta Maxpayne 36 gb tı sanırım bi albüm olmus 250-300 mb offfffffff offfffffffffffff Allah Belanı Versin TTNET en kısa zamanda baska bi saglayıcı bulmak lazım
  • quote:

dolmaması gibi bişey sözkonusu değil indirdigim bi film 10-15 gb arası bi oyun 10-25 gb arası hatta Maxpayne 36 gb tı sanırım bi albüm olmus 250-300 mb offfffffff offfffffffffffff Allah Belanı Versin TTNET en kısa zamanda baska bi saglayıcı bulmak lazım

Kota uygulamaları hep böyle sorun yaratıyor. Benim indirdiğim kullandığım 30 GB olmuş kota 80 GB anlam veremiyorum. Yurtta kaldığım için 4 GB vınn kullanıyorum 4 günde kota 1 GB kaldı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.