eRepublik, çok oyunculu, siyaset,askerlik,işçilik kavramlarını barındıran kısacası web tabanlı yaşam simülasyonu oyunudur. Oyun, 2007'nin sonunda kullanıma sunuldu. Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu çeşitli ülkeler arasında yaşanan politik, ticari ilişkileri farklı bir boyutta simüle etmektedir. Oyunda ayrıca savaş modülü de bulunmaktadır. Oyunda başlangıçta sıradan bir işçiyken bir başbakan, general, holding sahibi, gazete yazarı veya milletvekili olabilirsiniz.
Nasıl Kayıt Olurum?
Bu adrese tıklayarak oyuna anında kayıt olabilirsiniz. Eğer bu adres çalışmıyor diyorsanız buna tıklayarak üye olabilirsiniz. Oyuna Akdeniz (Mediterranean) bölgesinde başlayınız. Çünkü eÜlkemizdeki 5. seviye hastane ve 5. seviye defans sistemi bu bölgede bulunmaktadır. Ne olduğunu merak ediyorsanız birazdan öğreneceksiniz. ;) Ayrıca 848. günden itibaren oyuna eklenen Türkçe ile artık oynaması daha kolay ve daha eğlenceli! Eğer siteyi Türkçe görüntüleyemiyorsanız anasayfaya giderek sağ üstteki bayraklardan Türk Bayrağı'nı seçmeniz yeterli olacaktır.
Not: Üye olma sırasında bir sorunla karşılaşırsanız falkenmt@hotmail.com adresinden her türlü yardım ve desteği sağlarım. ;)
Bu Ne Ben Hiçbirşey Anlamadım!
O zaman aşağıda vereceğim kılavuzları dikkatle inceleyiniz. Bu kılavuzların hepsi sizler düşünülerek özenle hazırlanmıştır. Aradığınız her türlü bilgiyi bu kılavuzlardan edinebilirsiniz!
Var! Oyun için ve oyun dışı sosyal ağlarımız sayesinde, hem oyun dışında hemde oyun içinde akıcı bir biçimde iletişimdeyiz. Birbirimize yardım sağlıyor, gazete makaleleri okuyarak eleştiriyor ve her gece eTürkiye Ordusu olarak operasyona çıkıyoruz! Bu zevki sizde tadın, bize katılın!
Çok kolay! Tek yapmanız gereken eTürkiye'deki önemli gazetelere abone olmak ve yayınlanan makaleleri okumak! Kimisworld adlı kullanıcının her gün düzenli olarak siz yeni gelenler ve gelecekler için yardımcı olarak bilgileri içeren gazetesi:http://www.erepublik.com/tr/newspaper/kimi-s-news-178322/1
Oyun ile ilgili bu kadar bilgi yeter. Şimdi birazda eTürkiye'mizden bahsedelim... :)
eTürkiye şu anda Dünya sıralamasında 21. olan, an itibariyle 6550 vatandaşı olan, gerçekteki 7 bölgemiz ve savaşlar sonucu ele geçirilen İsrail'in Haifa District bölgesi dahil olmak üzere toplam 8 bölgeye sahip olan, Başkanı igneli adlı kullanıcı olan ve Phoenix adlı askeri ittifakta bulunan bir eDevlettir.
Phoenix
Kuruluşu Türkler tarafından gerçekleştirilmiş, Başkomutanı Türk ve Dünya 1.si BattalGazi adlı kullanıcı olan, İlk genel sekreteri burakkocamis adlı kullanıcı olan, şu an ki genel sekreteri de Donnie Bronco adlı Türk kökenli Alman kullanıcı olan, karşı ittifak EDEN'e karşı savaşan askeri bir ittifaktır. 4. eDünya savaşında birçok cephede büyük başarılara imza atmış, öyle ki cephelerdeki başarılarıyla yaptığı psikolojik baskısıyla Amerika'ya, karşı ittifak EDEN'den çıkma düşüncesini yerleştirmiştir. Şu anda eDünya devletleri arasında, eDünya'nın en güçlü askeri ittifağı olarak görülmektedir.
Phoenix'e Üye Ülkeler:
İşte bütün bu bilgileri topladığımızda karşımıza büyüyen ve gelişen bir eTürkiye çıkıyor! Gelin, gerek yunanlılarla, gerek Amerikalılarla ve gerek Bütün eDünya'yla olan savaşımıza katılın! Sizler bizim geleceğimizsiniz!
Not: Bazı materyaller eski olabilir. Ancak çok değişen birşey yok. Her türlü yardım için oyundan bana mesaj atabilirsiniz. Oyuncu adım FalkenTR. Veya msn adresimi ekleyebilirsiniz: falkenmt@hotmail.com
Hemen şimdi eTürkiye için eRepublik'e Başla !!! -->www.erepublik.com