Şimdi Ara

etype virüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarımda etype diye bir program var ve ben bunun virüs olduğunu düşünüyorum. Normalde etype imla hatalarını düzeltmek için kullanılıyormuş. Fakat bendeki program ne zaman çalışmaya başlarsa nod32 kafayı yiyor büssürü dosya karantinaya alıyor siliyor falan. Bende programı kaldırayım dedim fakat programlarda gözükmüyor. Your uninstaller diye bir program kullanıyorum ama ondada gözükmüyor programı kaldıramıyorum bi türlü. Bilgisayar her başladığında program kendini otomatik olarak başlatıyor nasıl kurtulacam arkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfen?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• kardeş nod32nin karantinaya aldılğı dosyalrın ismini yazabilirmisin?
  • güvenli modda aç bilgisayarını nod32yle tarama yap çıkan virusleri sil
    sonra trojan remover indir onla veya combofix ile tarat
    son olarak etype i silmek için revo unistaller kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatt034

kardeş nod32nin karantinaya aldılğı dosyalrın ismini yazabilirmisin?

21.08.2011 13:50:56 C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-f..etype-timesnewroman_31bf3856ad364e35_6.1.7601.17514_none_3b958c66aff6cdb7\times.ttf;C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-f..etype-timesnewroman_31bf3856ad364e35_6.1.7601.17514_none_3b958c66aff6cdb7\timesbd.ttf;C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-f..etype-timesnewroman_31bf3856ad364e35_6.1.7601.17514_none_3b958c66aff6cdb7\timesbi.ttf;C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-f..etype-timesnewroman_31bf3856ad364e35_6.1.7601.17514_none_3b958c66aff6cdb7\timesi.ttf

bu dosyaları silmiş dostum
  • aslında pek virus gibi görünmüyorlar ama
    sen revo unistaller kur ve programı kaldır hala böyle uyarılar verirse virus demektir üstte dediğim şeyleri yap
  • quote:

aslında pek virus gibi görünmüyorlar ama
    sen revo unistaller kur ve programı kaldır hala böyle uyarılar verirse virus demektir üstte dediğim şeyleri yap

dostum revo unistallerı kurdum fakat orda da gözükmüyor etype
  • kendin manual sil klasörlerini kısayol filan varsa sil
    ama klasörlerin içinde unistall filan varsa sil yoksa silme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hz.Kıl -- 21 Ağustos 2011; 14:28:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome.exe virüsü
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eType'ın yüklü olduğu klasörü buldum unlocker ile silmeyi denedim silemedim
  • güvenli modda silmeyi dene yüzde 90 çözülür sorunun
  • quote:

güvenli modda silmeyi dene yüzde 90 çözülür sorunun

güvenli modda açtım fakat daha önce bulduğum dosya bu seferde orda değildi sanırım bana format yolu gözüküyor
  • aynı sorun bende yaşadım ve çok uğraştım sonunda kaldırdım önce altgr /ctrl basıp del tuşuna basıp windows görev yöneticisini açın etype yazan işlemlerin hepsini sonlandırın sonra araçlardan klasör secenekleri ve gizli dosya ve klasörleri göster diyip bilgisayarımdan C:\Documents and Settings\Admins\Application Data/etype klasörü var içindekileri silin programı kaldırmış olacaksınız......
  • alohaa34

ilave

revo uninstal kur zorla kaldır bölümü var oraya etype yaz sil dersin pc deki tüm ilişkili klasör ve regedit kayıtlarını silersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: alohaa34

aynı sorun bende yaşadım ve çok uğraştım sonunda kaldırdım önce altgr /ctrl basıp del tuşuna basıp windows görev yöneticisini açın etype yazan işlemlerin hepsini sonlandırın sonra araçlardan klasör secenekleri ve gizli dosya ve klasörleri göster diyip bilgisayarımdan C:\Documents and Settings\Admins\Application Data/etype klasörü var içindekileri silin programı kaldırmış olacaksınız......

arkadaşın yöntemi başarılı. ona teşekkür ederim. etype ı yapanları da Allah bildiği gibi yapsın.
  • Görev yöneticisinden Etpenin olduğu yeri sonlandırın.Tekrar açılana kadar Unlocker programını indirin . Eğer bidaha açılırsa yine görev yöneticisinden sonlandırın. Ardından eTypenin simsesine tıklayıp özelliklere girin orada Dosya Konumunu Aç yazacaktır tıklayın ( O arada açılmaya devam ederse yine görev yöneticisinden sonlandırın) ardından orada çıkan bütün dosyaları seçip sağ tıklayıp Unlocker yazar ona tıklayın ve dosyaları yavaş yavaş silecektir . Ve ondan sonra geri dönüşüm kutusundan kaldırın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graygry -- 24 Nisan 2012; 9:48:06 >
  • ETYPE CTRL+ALT+DEL GÖREV YONETİCİSİNDEN ETYPE SONLANDIR VE AVİRA FREE ANTİVİRUS YÜKLE İŞ BİTSİN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.