Şimdi Ara

Eu geçtim geçmeyi düşünenlere yardımcı olayım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açılan her west konusunu sonuna kadar destekliyorum, oyunu eğlenmek için oynayan varsa mutlaka west geçin. Tr de eğlenme imkanı 0. Şuan tr oynayanların cogu eğlendiği için değil, ranked da yükselip herkese bak ben diamond oldum diye hava atmak istediği için, rp ucuz oldugu için, bir çok beleş kod bulunduğu için. Aksini itiraf eden ağır yalancıdır net.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçecek arkadaşlar rp yi tr de yükleyin. orda hem pahalı hemde almak istediğinde kullanıcı bilgisi şifreyi filan istiyorlar tr de rp satan bayiler...
  • Bende hesaba biraz RP atıp geçmeyi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalca1111

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 9 aydır lol oynuyorum bu tarz oyunlara yatkın olduğumdan öğrenmem pek zamanımı almadı . Uzun süre oynamam sonucu pek fazla bişey öğrenememe rağmen çok çabuk 30 oldum neyse şöyle böyle bronz 2 olarak başladım ranked oynamaya oynadım oynadım bi baktım bronz 5im :D neyse ha gayret silvera çıktım silver 2 oldum ite kaka çıktım seriye düştüm çıktım düştüm 6-7 defa böyle tekrarlandı sonra silver 5e düştüm tekrar :D tekrar silver 2 derken tak etti artık silver 1 olamadım en son 3 gün önce dedim bi ranked atayım girdim seçim ekranındayız yanlış hatırlamıyorsam akali alıcam son pickte olan şahıs alma ananı ... dedi dedim insan gibi söyle annem vefat etti küfür etme dedim o zaman ananın ölüsünü ... diye saydırmaya başladı orda tak etti artık gittim bastım parayı geçtim eu ya iyikide geçmişim dedim çok ciddiyim oyundan zevk alıyorum flame 0 küfür 0 feeder 0 yani bilerek gidip ölen yok tabi herkes her zaman iyi oynucak diye bişey yok ya illa kötü günleri oluyo insanların takım oyunu üst seviyede silver ligindeyim bide siz düşünün gold plat oyunlarını düşünemiyorum bile tabi her yerde oldugu gibi burdada illa feederlar var ama oda çok çok nadir denk geliyor 3 gündür toplam 30 maç attıysam tahmini 1veya2 defa feeder gelmiştir oda karşı takım veya bizim takım hatırlamıyorum ortaya karışık gelmiştir yani eğer trden sıkıldıysanız ve geçmeyi düşünüyosanız kesinlikle weste geçin oyun seviyesi çok yüksek zevk alıcağınızı düşünüyorum . Ayrıca benim oyun seviyeme uygun olupta duo olmak isteyen varsa BreakmLL
    ekliyebilirler beraber oyun atabiliriz .

Tr çocuk doluuu broooo

• Şu konu bi yukarı gitsinde duo lazım bana zira
  • sizin gibileri ölse keşke ya, sayenizde ordaki türklerde gittikçe artıyo yakında ordada oyun oynanmaz

• harbiden orayıda işgal edicek bizimkiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarmaLia

Kazanan takım kaybeden takıma karşı egolu hareketler yapıyormu TR deki gibi adam kaybedeb tarafa sövüyormu yoksa GG diyip bitiyormu oyun

eğer öyle ise bende gelirirm ligler sıfırlanınca

Her maç gg yazılır her eloda böyle zaten easy yazdığın an oyun sonu uyarı geliyor arkadaş 2 maç üst üste easy yazdı ban yemişti
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.