Şimdi Ara

Eu geçtim geçmeyi düşünenlere yardımcı olayım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 9 aydır lol oynuyorum bu tarz oyunlara yatkın olduğumdan öğrenmem pek zamanımı almadı . Uzun süre oynamam sonucu pek fazla bişey öğrenememe rağmen çok çabuk 30 oldum neyse şöyle böyle bronz 2 olarak başladım ranked oynamaya oynadım oynadım bi baktım bronz 5im :D neyse ha gayret silvera çıktım silver 2 oldum ite kaka çıktım seriye düştüm çıktım düştüm 6-7 defa böyle tekrarlandı sonra silver 5e düştüm tekrar :D tekrar silver 2 derken tak etti artık silver 1 olamadım en son 3 gün önce dedim bi ranked atayım girdim seçim ekranındayız yanlış hatırlamıyorsam akali alıcam son pickte olan şahıs alma ananı ... dedi dedim insan gibi söyle annem vefat etti küfür etme dedim o zaman ananın ölüsünü ... diye saydırmaya başladı orda tak etti artık gittim bastım parayı geçtim eu ya iyikide geçmişim dedim çok ciddiyim oyundan zevk alıyorum flame 0 küfür 0 feeder 0 yani bilerek gidip ölen yok tabi herkes her zaman iyi oynucak diye bişey yok ya illa kötü günleri oluyo insanların takım oyunu üst seviyede silver ligindeyim bide siz düşünün gold plat oyunlarını düşünemiyorum bile tabi her yerde oldugu gibi burdada illa feederlar var ama oda çok çok nadir denk geliyor 3 gündür toplam 30 maç attıysam tahmini 1veya2 defa feeder gelmiştir oda karşı takım veya bizim takım hatırlamıyorum ortaya karışık gelmiştir yani eğer trden sıkıldıysanız ve geçmeyi düşünüyosanız kesinlikle weste geçin oyun seviyesi çok yüksek zevk alıcağınızı düşünüyorum . Ayrıca benim oyun seviyeme uygun olupta duo olmak isteyen varsa BreakmLL
    ekliyebilirler beraber oyun atabiliriz .

• Euwestdeyim kardeşim bende şu an oyunda değilim akşam eklerim eklemek isteyen olursa Geber a Jackson

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftalik acilan euw konusuna hosgeldiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Haftalik acilan euw konusuna hosgeldiniz..
    Rp almayı düşünüyor musun ?
  • Cowinenge kullanıcısına yanıt
    Sadece bilgi isteyenlere yardımcı olmak istedim tamamını okusaydın anlardın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laech

Rp almayı düşünüyor musun ?

Alıntıları Göster
    Abi bilmiyom biraz troll bi düşünce ama ben küfür falan olayını dil'e bağlıyorum Smite'da da öle adamlar 20 oyunda 1 konusma yapıyo oda şu

- Espanyol ?
    - Yep

sonra ispanyolca konuşmaya başlanıyo.
    Ama cidden flame feeder falan olmadan oyun tam oynancak oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: Sensei Mam

Abi bilmiyom biraz troll bi düşünce ama ben küfür falan olayını dil'e bağlıyorum Smite'da da öle adamlar 20 oyunda 1 konusma yapıyo oda şu

- Espanyol ?
    - Yep

sonra ispanyolca konuşmaya başlanıyo.
    Ama cidden flame feeder falan olmadan oyun tam oynancak oyun

Alıntıları Göster
    eu weste geçircem tr deki hesabı eklerim her maç ana bacı nedir yaw.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Noktaları aklımızdan mı koyalım ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • signal ile anlaşıyorum ben takım oyununa uydukları için pek sorun olmuyo :D
  • sezon bitsin tr de ki hesabıda west yapacağım... smurf kastım west gold4 oldum. tr dekini silver cehenneminden kurtardım gold 5 yaptım sonunda. sezon bitince weste geçiririm herhalde.

tek neden ; yensemde yenilsemde zevk alıyorum oyundan daha ötesi var mı?
  • kemalca1111 K kullanıcısına yanıt
    o açıdan mükemmel zaten smite hiç bişi yok iletişimde yok ama adamlar uyumlu oynuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalca1111

signal ile anlaşıyorum ben takım oyununa uydukları için pek sorun olmuyo :D
    Oyuna 2 sene önce EUNE'de başlamıştım,TR açılınca buraya geçmiştim.Ben de tekrar EUNE'ye geçeceğim artık.Ceza sistemi olmadan TR böyle olmaya devam edecek maalesef.Küfür,afk,feedleme adam bunların hepsini yapıp ceza almadığı sürece TR bu şekilde olmaya devam edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSpiRiT -- 9 Ekim 2014; 13:36:15 >
  • Artemissaaa kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bende onu diycektim yenilsemde zevkli geçiyo oyunlar hoşuma gidiyo yani
  • kemalca1111 K kullanıcısına yanıt
    Sezon başında iki hesabımı da geçirdim west e. Biri gold biri silver başladım, goldda sıkıntı yok rahat şekilde plat oldum, ancak silver tam bir cehennem sezon boyu 600 maç silverda s5_s1 arası gezdim. Diğer hesapta 100 maçı bulmadan plat atlamistim. Son zamanlarda ozellikle revive tp alip feedleyen , afk kalanların sayısı artti. Oyun kalitesi silverda yerlerde ya da bana seçerek veriyorlar, guzelim 116 champ 92 skinli hesapla oynamayı bıraktım sezonu kapattim diyebiliriz. Diyeceğim o ki noob heryerde noob karşına çıkar çıkmaz şans işi, ha evet küfür yok ama Flame son derece var,

• quote:

Aynen öyle bende onu diycektim yenilsemde zevkli geçiyo oyunlar hoşuma gidiyo yani
    şimdi sezon sonu ödüllerini trde alsam weste geçince çerçevedir hediyedir felan hepsi gelicekmi ?
  • quote:

Kazanan takım kaybeden takıma karşı egolu hareketler yapıyormu TR deki gibi adam kaybedeb tarafa sövüyormu yoksa GG diyip bitiyormu oyun

eğer öyle ise bende gelirirm ligler sıfırlanınca
  • Bizdeki kufurler cok yaratici abi, ben 4 senedir euw da birkez bile "... your book, ... Jesus" gibi kufur duymadim.guzel turkcemiz saolsun adamlar bir kufur ediyor, sirf adam cok yaratici kufrediyo diye honor basmistim birine mac sonu tebrik edip.

• KarmaLia kullanıcısına yanıt
    gg wp diyolar yada demiyolar öyle " zaa xd " "blitz noldu lan anana girsin zaaaaaa" yok :D
  • quote:

Sadece bilgi isteyenlere yardımcı olmak istedim tamamını okusaydın anlardın :)

Tamamini okudum hocam bende o serverde oynadim , yalan demiyorum ama herkes ayni seyleri yaziyor alistik yani

• onu hiç bilmiyorum dostum konu açıp sor istersen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.