Şimdi Ara

3k yaptım mutlu değilim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
3.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşırı kararsızım ve istediğim çoğu yer de gelmiyor. İyi yaptım diyeceğim ama sevinemiyorum bile. Çapa tıp İTÜ endüstri var aklımda çok karışık kafam. mühendislikler bu kadar yükselmese başka seçeneklere de bakardım. Tıpa da yakındım aslında ama sorguladıkça uzaklaşıyorum gibi çok zor bölüm hayatın gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalimyapmaz -- 23 Temmuz 2023; 15:17:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi bir yerde mühendislik gelmiyorsa tıp yazmak mantıklı

• odtü veya itü endüstri gelir, daha ne olsun

• çok fazla seçeneği olan insanlar hep böyle oluyor benim dönemimde derece yapan arkadaşların bazıları son güne kadar ne yazsam diye kıvranırken 20k yapan garibanların çoğu (misal ben) 24 tane tıpı dizip en fazla hangisini öne alsam muhabbeti yapıyordu.. yapacağın işten önceden kesin emin değilsen zor iş harbi…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ODTÜ yükselirse gelmeyecek büyük ihtimalle itü endüstri var ama bilmiyorum

• cemalimyapmaz C kullanıcısına yanıt

ODTÜ IE ciddi ciddi gelmeyebilir hocam son 2 sene içinde 95 kişiden 65 kişiye düştü kontenjan

• shalian14 kullanıcısına yanıt

Bence de gelmeyecek 3k'ya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mühendislikleri yapıştır geç doktorların çoğunun bırakıp başka iş yapma şansı olsa saniye dusunmez bırakırlar mecbur olunca devam ediyorlar halkta saygı diye bir şey kalmadı toplumdaki yozlaşma her yeri kötü etkiledi fakat bundan en çok nasibini alan meslek tıp huzurlu çalışma diye bir şey yok unut onu kaos kavga bağırış çağırış laf atmalar vs bolca var.Tıbbı yazacaksan tek bir şartla yazacaksın o da dönem 1 den itibaren sıkıca dil çalışıp mezun olduktan sonra direk yurt dışına gidersen sorun yok ama gidemessen hayatı sorgulamaya başlarsın işte

• Bilkent CTIS kesin yapıştır diyemem ama bir göz at bence.

• Time Does Not Heal kullanıcısına yanıt

3k ile yazılmaz be 

• Yani doğrusu bence de, ama 22kdan 8kya çektiği için yazmak istedim. Tabii ki sıralama bölümün değerini belirlemez but still

• Time Does Not Heal kullanıcısına yanıt

Aslında ceng sıralamalarını görünce 3 binden bile yazılır diyorum, muhtemelen 3-4 binle kapatacak. Ancak 21 burssuz taban sıralaması ne olur meraklar içerisindeyim.

• ben de onu merak ediyorum, geçen sene daha az olduğu için 50 ile arasındaki fark küçüktü sanırım baya.

• Çok bölüm arasında gidip gelenler için tercih dönemi sınav döneminden zor geçiyor. Önce bölüme karar vermeniz daha doğru olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam tıpta 3 sene bitti hayatım bitmedi güle oynaya geçtim.

• Sbü tıp yaz keyfine bak , ulaşım rahat kadıköy dibinde , okul deniz kenarında 👍

• noobodynow kullanıcısına yanıt

20K mi  

• ChangeOrBeCrushed C kullanıcısına yanıt

Hocam bir şey sorabilir miyim veteriner hekimlik için ne düşünüyorsunuz sizce okunur mu ? Klinik açmak gerekli mi yoksa laboratuvarda çalışılabilir mi bilginiz var mı ?

• ChangeOrBeCrushed C kullanıcısına yanıt
    e her yerde söylüyorum utanılacak bir şey değil, herkes çok çalışıp ilk 100 de yapacak değil ben bu kadar çalıştım hedefim de bu kadardı💗

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.