Şimdi Ara

3k yaptım mutlu değilim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
3.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam en önce tıp mı müh mi buna karar verin sonra ona göre güzel bir tercih yapılır sıralamanız iyi merak etmeyin ve endişe etmeyin. Bu forumda İTÜ kötüleyen tiplere de çok itibar etmeyin odtüden iyidir(bunun içinde öznellik de var tabi ama büyük farklar yok fb gs rekabeti gibi düşün), bu sıralama algısını çok önemsemeyin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bizim vivarium'larda (research icin kullanilan hayvanlarin tutuldugu yerler) calisan birkac veteriner biliyorum, ama onun haricinde veteriner tanidigim yok. O vivarium'da tanidiklarimin yaptigi is de teknisyen isi gibi, bilim yapmiyorlar, hayvanlarin bakimindan ve vivarium'un isleyisinden sorumlular. Ama bilim yapmak istiyorsan, veterinerlik bitirdikten sonra doktora yapip bilim kariyeri yapabilirsin. Tabii boyle bir amacin varsa, temel bilim okumak yerine neden veterinerlik okuyasin diye bir soru gelir dogal olarak.

Veterinerlik olayi bence tip hekimligi gibi bir hizmet sektoru dahilinde. Tip hekimleri insanlara hizmet ediyor, veterinerler de hayvanlara ve dolayli olarak onlarin sahibi insanlara hizmet ediyor. Yani bilim adami olacak sekilde egitim gormuyorsun. Veteriner olursan klinik acabilirsin veya baskasinin kliniginde veteriner hekim olarak calisabilirsin. Ama amacin bilim adami olmaksa, veterinerlik tavsiye etmem.

• noobodynow kullanıcısına yanıt

Biraz hayalkirikligina ugradim ama olsun, 20K de fena sayilmaz  

• ChangeOrBeCrushed C kullanıcısına yanıt
    herkes sinava derece için girmiyor, he ilk 1000 falan da yapamazdim zaten.. tıp kazanmak için bi araçtı kullandik ve bitti. 32 yasima geldiğimde bile üniversite sinavi düsünecek olmamam daha ümit verici olmalı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

E bittiyse burda ne isin var o zaman?  

Sen 32 yasinda benim gibi gorun, op basina koy. Epigenetik yasim 24  

daha 11-12 yıl var amca nasil gorunecegim su an icin umrumda degil ama su anda oldugumdan kucuk gozuktugumu soylerler hep

epigenetik yasin da benden buyukmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noobodynow -- 23 Temmuz 2023; 13:59:6 >

Neyse ben de seni akilli bir sey saniyordum (gecenki sordugun matematik sorusu haricinde). Artik 20K'lik muamele goreceksin benden  

tamamdir

Abi seni bulunduğun camiada birileri ezikleyip küçümsüyormu gelip küçük çocuklarla sidik yarıştırıyorsun

Çok teşekkür ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • upotemi kullanıcısına yanıt

Ben bir kucumseme gormuyorum, gercekler uzerine konusmusuz, algilarimiz farkli sanirim.

Freud terk psikanalizin de guzelmis bu arada haha

"Kucuk cocuk" anlayisin icinse asagidaki video'yu birakiyorum  

Slow Şarkımyoutube
    İrem Derici’ye katılıyor musunuz? 🤔
    https://www.youtube.com/shorts/OkfUAexSKco
    Abi zekanın değilde çalışmanın önemini anlatan bir tablo gibisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upotemi -- 23 Temmuz 2023; 14:24:1 >
  • Mahallende kicinin uzerinden yaptigin freudvari cikarimlardan sonra bu yorumun hic olmadi :) Once mahallenden cikmayi bir basar bu hayatta, sonra zeka uzerine yorum yaparsin. Muck  

Olay kucuk cocuk olmasi degil.. 20k yapmasi buna gore muamele falan. Sacma bir sistem icersinde biraz daha kotu yapmis sadece.. iyte mbg mezunu olup Abdye butunlesik doktoraya gelen adam senin teorine gore daha da kotu muamele gormeli. Sonucta 80-90k yapmis.. Ilerleyen hayatinda title ve basarilarin ile degil sadece birey olarak biraz mutlu olabilirsin umarim.

Hocam bounluyla zuko denen eleman aynı kişi miydi gerçekten

• Uyazaaa U kullanıcısına yanıt

Yahu "20K'lik muamele yapacagim" cumlesini ciddiye alip bir de aciklamali yorum yapiyorsun :D Sizinle ugrasamam ben, siz benim yerime devam edin didismeye haha

Cumlenin icerisinde belli bir oranda gercekligin oldugunu sen de biliyorsun. Haksiz olunca yan cizme hayatimin anlami  

• Uyazaaa U kullanıcısına yanıt

Yan cizmiyorum, ben sevdiklerime latife ederim. Nitekim daha bugun kendisini sevdigimi de soyledim. Ama mesela yukaridaki upotemi denen velet, baglac olan de'yi ayri yazmasi gerektigini bile anlayamiyor ve muhtemelen OSS'de 1 milyonuncu. O yuzden gururuna dokunmus haha. O kadar umutsuz vakalari sevemem, bunu kabul ediyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChangeOrBeCrushed -- 23 Temmuz 2023; 14:47:38 >

Hocam tıp okuduktan sonra Avrupa'da veya Amerika'da PhD yapabilir miyim veya nasıl bir kariyer yolu olur

• cemalimyapmaz C kullanıcısına yanıt

belli başlı okullarda md phd var ama şartları var

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.