PhD yapabilirsin. |
3k yaptım mutlu değilim (3. sayfa)
-
-
Ya ben akademik bir kariyer yolu da olabilir diye düşünüyorum kafamda ama mesleki tatminiyetin yanında çok para yok gibi. Öyle milyoner milyarder olayım derdi yok da benim duyduğum Avrupa'da Amerika'da falan bile çok para kazanılmıyormuş. Ne yapmak lazım hocam. Tabii ki bu yola 1. öncelik para olarak çıkılmaz da o kadar emek veriyorken kazanmak isterim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doktorani yapip gercek doktor (PhD) olduktan sonra, akademiyi birakacaksin ve endustride bilim adami olarak calismaya baslayacaksin. Sorunun yaniti budur.
-
3k ya hacettepe bilgisayar bile gelmiyor gerçekten,üzücü
ben olsam hütf türkçe,çapa ing,odtü ee,odtü ie,bilkent me,boun me falan düşünürdüm
makineler tutmuyor
-
Çapa tıp ve İTÜ endüstri arasındayım. İTÜ ve ODTÜ arasında fark olur mu sizce ? ODTÜ gelmez büyük ihtimal
Oha bu yazdıklarımın hiçbirinin bile mi güncel sırası tutmuyor
Çapa dışında çoğunun tutma ihtimali baya baya düşük hocam
İkisinde de bilgisayar endüstri okuyan arkadaşlarım var memnunlar,zaten ikiside en köklü iki “teknik” üniversitede,şehir faktörü bence en büyük fark
Hocam İTÜ köklü bir üniversite ama İTÜ endüstri ismini çok duymadım ben. Hep Boğaziçi endüstri Koç endüstri sabancı endüstri. İtünün bunlara göre eksisi olur mu.
Hocam odtü de gelmiyor gibi sanki 4,5 tan 3,3e çekmiş,belki boun me gelir insanlar deprem faktöründen dolayı sanki biraz daha ankaraya yönelecek bu sene
doğru diyosunuz itü endüstriyi ben de çok duymadım ama teknik üniversite avantajı illaki olur
bir de endüstri de şöyle bi olay var yurt dışında falan lisans olarak okutulmuyor tek tr de böyle
bence itü pişman etmez
sıralamanız tam kaç
3,1
Evet ODTÜ gelmez yüksek ihtimalle.
En iyi seçenekler tıp istersem çapa tıp istemezsem İTÜ endüstri.
Onda da karar verebilmiş değilim geçenlerde uzun uzun yazıp içimi dökmüştüm okumuşsunuzdur belki
Hocam istatistiksel olarak aynı anda hacettepe cs,boun me,bilkent me,odtü ie,bilkent ie nin hepsinin sıralamasının azalıp hacettepe tıpın da 3k ya gerilememesi sanki pek mümkün değil
hütf türkçe gelebilir o gelmezse yukarıdakilerden biri gelir gibime geldi
Hocam şu an zaten halihazırda Hacettepe cs 3,5 boun me 2,3 ODTÜ ie 3,4 Bilkent ie 2k dan kapatıyor. Bayağı yüksek anlayacağınız. Hacettepe belki ucundan gelir belki gelmez. Çapa tıp vs Hacettepe tıp benim için aşırı bir şey ifade etmiyor. Öncelikle tıp vs İTÜ endüstri gibi bir karar vermem lazım
Açık konuşacağım itü endüstri bana da hiç hoş gelmiyor,1 arkadaşım dışında böyle bi üni/bölüm kombinasyonunu bile daha önce duymamıştım tercih döneminde falan
aslında itü elektrik ya da odtü uzay havacılık da çok daha mantıklı olabilir itü endüstriye göre,tıp da olabilir tabi
bu arada tıpta bence hacettepe çapa imkanlar olarak fark eder
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonard07 -- 23 Temmuz 2023; 15:24:39 >
Cerrahpaşa hocam peki gelirse ? İstanbulu tercih ediyorum da çok fark olur mu Hacettepe vs çapa ve Cerrahpaşa için
Bana da hiç hoş gelmiyor işte direkt sektörden veya endüstri okuyanlar konuşsa keşke net bir şey söylese İTÜ endüstri için
Hacettepeyi başa yazmak daha mantıklı bence bariz istanbul istemiyorsan,tabii diğerlerine göre daha zorlayıcı bi okul
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X