< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
3k yaptım mutlu değilim (4. sayfa)
-
-
sanırım z kuşağı olarak çok geç doğduk ben de 3k yaptım ve ben de mutlu değilim aynı şekilde benim de istediğim ünilerde ceng eee gelmiyor ve zaten ankarada yaşadığım için ailem ankarada üni yazmamı istiyor seçenekler olarak geriye odtü uzay-makine hacettepe-ankara tıp kalıyor..ceng ve ee dışındaki mühlere vebalı gözüyle bakılıp itü/odtü vs istiyorum desen bile işsiz kalabilirsin deniyor..sayısalda 1k giremiyosak cidden bitik haldeyiz üni çok mezun çok kontenjan çok istihdam az..tavsiyelerinizi bekliyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen hocam itü odtü makine/uzay-havacılık/malzeme/kimya direkt işsiz kalıyormuş. Bana da yök soyledi ama pek yayma çok gizli bilgi bu. Hatta ee ve ceng hariç her bölümün kapısına kilit vurulacakmış da burger king itiraz ediyormuş biz nereden çalışan bulacağız diye.
‘hocam’ zaten ben burada işverenin değil ailene ya da diğer yakınındaki kişilere hevesle hayallerini anlattığındaki tutumlarından bahsediyorum.4 yıl mbg istedim geçen sene mbg yazmayacaksın denilip yine aynı tutumu gördüm yani hazırlıkta falan çalışırsın(mbg için bursu es geçelim mazide bir yara olarak kaldı) da ailesinden hiçbir destek almadan 5 yil calisip ortalamayi iyi tutup staj yapan insan sayisi yuzde kac biraz da ona yorum yap..
+1 duzenleme yukarida bahsettigim bolumlere forumda 11 yıl önceye git aynı yorumlar halkin bakis acisi degismiyor kisacasi yani yeni bi mevzu degil bu-benim kendime inancim cok fazla orasi ayri bi konu-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cherrymur -- 29 Temmuz 2023; 17:12:48 >
Oldukça yüksek burada laga luga yapma. Okulda okuyan üst dönem kimyacı makinacı havacı tanıdıklarımız olmasa yutacağız dediklerini. Okulda sanki ailenin imzası ile gidiyorsun. Seviyorsan okursun ortalamanı da yapar istediğin stajı da işe de girersin. İstediğin olmasa bile yine güzel bir yerlere gelirsin. Makine/Havacılık/Malzeme mezunları işsiz kalıyor diye mi savunma bunlar ile dolu. Ya da diğer pek çok iş yeri. Sen milletin dediğini ne takıyorsun ki? Keza ben öyle diyen duymadım İTÜ/ODTÜ/Boun + müh kombinasyonu her türlü "waov" oluyor teyzelerde dedelerde.
Eğer kısır gününde havan olsun diyorsa yürü git tıp yaz ondan alası mı var?
11 yıl önce de bu okullara güzel deniyordu. Eleştirenleri bul alası meslek falan değil okulun gereksiz zorlaması falan.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X