Şimdi Ara

Bulk yapacağım ama emin değilim? (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaalar bundan 5-6ay önce spor salonuna gittim yaklaşık 3ay göbeğimi eritmek için gittim.Günlük az kalori alıp spor salonunsa ağırlık çalışması yapıyordum ve cardio tabii ki. Göbeğim gitti sayılır ancak bel bölgesi hala yağlı. Artik hacimlenmek istiyorum fakat hacimlenirken alacağım kilo bel bölgesini daha çok büyütmesinden ve korkunç bir görüntü ortaya çıkmasından korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım? Boy 179, kilo 68

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatugurlu -- 7 Eylül 2019; 1:29:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bulk yaparken illa ki yağlanacaksın ama belli etmeyecek kendini hacimleneceksin çünkü...bence biraz daha yağ yakımına devam et..yağ oranını 12-13lere düşürüp öyle başlayabilirsin
  • grken kullanıcısına yanıt
    Emin olamıyorum işte, kilom boyuma göre az sayılabilir kollarım ince (31.5) omuzlarım dar ( 111) simit olmasa bulk yapacaktım direk ama simit düşündürüyor sadece. Göğüslerde 89falandı yanlış hatirlamiyorsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatugurlu -- 6 Eylül 2019; 17:37:52 >
  • sen bilirsin bulk veya definasyon ikisi de kötü sonuç vermez layığıyla yaparsan...Ama her koşulda ağırlık antrenmanlarını biraz daha şiddetli yap.
  • Bu kadar başlangıç seviyesinde bulk gereksiz olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulk demek her bulduğunu yemek değildir, simitler varsa kötü besleniyorsun demektir Kalori kadar kaloriyi nereden aldığın beslenme alışkanlıkların da önemli
  • nonamenouser N kullanıcısına yanıt
    Simitler bulktan vs oluşmadı tabii ki. Bundan 2 yıl önce universitesi sinavina hazirlanirken ye iç otur oldugu için göbeğim ve simit oluştu. Geçen yıl 3-4 aylığına spora yazıldım ve az yemek(kalori açığı)-spor salonu ile göbeği tam olmasa da erittim yalnızca simit bölgemde ki yağları eritemedim(yani çok çok az eridi hala göze batıyor). Şimdi benim aklıma takılan şu. Yağ yakmaya devam edersem tamam simitler erir ama zaten 180boyunca 68kiloyum, vücut ölçülerimi birine cevap olarak yazdım yani bende kas falan yok.Uzaktan bakılınca kollarım vs. zayıf-orta arası duruyorum. Eğer simitler olmasa kafam hiç karışmayacak kilo almaya yönelik çalışacağım ama kafamı çok kurcalıyor. Bu arada bulkta tabii ki buldugum her seyi yemeyeceğim. Sağlıklı besinlerle kalori fazlasi oluşturmaya çalışacağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tipim nasıl (tabiki de ss li )
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.