Şimdi Ara

EU RANK kasabiliceğim Team

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler random girdiğimde hep feederlar denk geliyo iyi oynayan arkadaşlar beni eklesin

DoFix

• hocam senin son maçlar da çok parlak değil
  • arkadaşın mesajı üzerine bi bakayım dedim rp alıp 7 rune sayfası alma ihtiyacı neden hissettin acaba ? merakımdan soruyorum ben runelara para yatırmış olarak yaklaşık 700 win boyunca 30 hero aldım ki hepsi ucuz olanlar onun dışında full rune aldım ve yeni yeni 4. sayfaya ihtiyaç duydum çok ilginç ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Es_eS_26

arkadaşın mesajı üzerine bi bakayım dedim rp alıp 7 rune sayfası alma ihtiyacı neden hissettin acaba ? merakımdan soruyorum ben runelara para yatırmış olarak yaklaşık 700 win boyunca 30 hero aldım ki hepsi ucuz olanlar onun dışında full rune aldım ve yeni yeni 4. sayfaya ihtiyaç duydum çok ilginç ^^

3 sayfa kime yetecek 7 sayfa şart
  • PRO adam 7+ sayfa kullanir.
  • 7 rune page olmayan pro değil yani
  • pro'luga bi yerden baslamak lzm
  • pro'luga ilk adım zaten rune page almak , almayanı dövüyorlar
  • mesela benim 16 tane rune page im var her rune karesi bile önemli benim için mesela geçen gün bi tane seali yanlış koymuşum o maçı yenildik o yüzden şimdi oyunu bıraktım bi kaç gündür

• quote:

arkadaşın mesajı üzerine bi bakayım dedim rp alıp 7 rune sayfası alma ihtiyacı neden hissettin acaba ? merakımdan soruyorum ben runelara para yatırmış olarak yaklaşık 700 win boyunca 30 hero aldım ki hepsi ucuz olanlar onun dışında full rune aldım ve yeni yeni 4. sayfaya ihtiyaç duydum çok ilginç ^^

bende 8 tane var aktif kullandığım
    diğer 2sini yeni bişeyler denicekken kullanıyorum yakında CDR ya da Movespeed quint alınca diğer 2si de dolcak gibi

Asıl olay şu ki, bu ihtiyac kullandığın champ çeşitliliğine göre değişiyo, yani Kat veya Vlad ile oynarken tank rune page i kullanmak istemeyen birine 3 page yetmez ilk baştan. Ya da sivir için dodge isteyip, Ashe için armor istiyosan o zaman da yetmez 3 page.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 24 Mart 2011; 17:27:44 >
  • ben adama sordum 50 kişi cevap yazmış neden hissediyorsunuz demedim adama sordum neden hissettin çünkü adamda rune yok 1 kişide bilmişlik yapmasın şu forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûiji -- 24 Mart 2011; 18:51:43 >
  • tamam
  • İyi oynadığımda kanaat getirirsem rankedda oynıyabilirim senle. Elom 1200 fakat 1400 1600 arası elolarla duo giriyorum genelde takımı taşıyanlardan biri oluyorum. Ranked statlarıma bakabilirsin. MurderMcHandsome nikim EU dayım.
  • quote:

ben adama sordum 50 kişi cevap yazmış neden hissediyorsunuz demedim adama sordum neden hissettin çünkü adamda rune yok 1 kişide bilmişlik yapmasın şu forumda.

700 win de fazla champ almıyarak sadece 4 sayfa dizemezsin yani. 700 0 olsan bile, sadece rune açtığın taktirde çok ama çok rahat 6-7 sayfa dizersin bunu demeye çalıştım.
    Onun dışında da dediğim şey, eğerki olay "ihtiyac duymamak" ise 30 tane champ'inin hepsi 3 kategoriye giriyodur. Aralarında daha fazla detay isteyenler yoktur. Örnek olarak da, Sivir için dodge seal güzel giderken, Ashe için flat armor ya da benzeri bişey alabilceğini söyledim.

Bundan alınıyorsan public forum takılma bence.

7 tane page ile napılabiliceğini de söyliyim, belli ki adam RP kullanıyo bundlelar için falan, yani adamda 30'dan baya fazla champ olucak. 700 win e gerek yok, 200 win olunca 6-7 tane gerekli olcak. Champleri RP ile Runeları da IP ile alıyosan.
    Ben bundle aldığımda benimde 3 page'im doluydu ilk başta, şu an da 8 tanesi dolu. 300 e yakın win'im 250 civarında lose'um ve 2 tane mi ne leave'im var.
    Bu nedenle ne yapılabilceğini ben açıklıyayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 24 Mart 2011; 21:51:30 >

• Dostum eğer Eu'daysan benide ekleyebilirsin yardımcı karakterleri ii oynarım ( özellikle soraka )
    Perist
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.