Şimdi Ara

(EU) Veritas - Crazy Turks guildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Crazy Turks guildimize aktif oyuncular aranmaktadır.

(EU) Veritas - Crazy Turks guildi

Teamspeak 3 adresimiz mevcuttur.

Oyuna başlayan oyunculara yardım elimizden geldiğince yapılmaktadır.

Katılmak isteyen arkadaşlar oyunda 'U' ya basıp Add Friend yapıp karakterlerimi ekleyip benimle iletişim kurabilirler (Owilith, Atilgan, Yildirim) veya ESC ye basıp aktifleşen menüden Guild & Alliance 'a tıklayıp (Butonların üzerlerine gelince yazar Konuşma baloncuğunun hemen yanındaki bayraklı olan butondur ) Guilds on Server 'a girip Guild Name e Crazy Turks yazarak aratıp çıkan guild e "Apply" yapabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Owilith -- 16 Ağustos 2015; 10:28:22 >

• Çılgın Türkler , Veritas'ı coşturuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel
  • ben yeni başladım oyuna sizin svde çar açıcam oyun hakkında bilgim yok oyunda bana yardımcı olabilir misiniz ve de guilde gelmek istesem gelebilir miyim
  • Husgohret H kullanıcısına yanıt
    Killianda çar açmanı öneririm.Veritasın büyük bir çoğunluğu Killiana geçmekte. Killian pvp server olmasına rağmen Veritasdan daha çok pve var eğer pve istiyosan.Veritasta sakın açma derim, zaman kaybı.
  • tamamdır saolasın sen de oynuyor musun oynuyorsan ben oyndan anlamıyorum bi yardım edersen güzel olur
  • Dostum orda kasmakta sabır işi Allah kolaylık versin :) Başlarsan bizim serverda bekleriz başvurman yeterli :) Günlük 15-20 kişi akif guild olarak kendi partilerimizin çoğunu kendimiz çıkarıyoruz :) Tekrardan kolay gelsin iyi oyunlar
  • Owilith O kullanıcısına yanıt
    Guildiniz hangi serverda Eu mu Na mı ?
    ve sence hangisi daha iyi ?
  • Guild EU serverında konu başlığında yazdığı gibi, Eu mu NA mı diye sorarsanız NA da ping Eu ya nazaran biraz daha yüksektir ve NA ya güncellemeler daha erken gelir. Bizim için her ne kadar kötü olsada bi avatantaj oluyo hazırlıklarımızı yeni gelen güncellemeye göre yapıyoruz. Arada min 1 hafta max 1 ay gibi bir süre var. Ben 2 senedir EU da oynuyorum NA ya geçmeyi şu anlık daha düşünmedim :)
  • Owilith O kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Veritas'da oynuyorum 15-20 kişi party yapıyoruz demişsin guilde alımınız varsa gelmek isterim. Dungeon bulmak zor oluyor hiç olmadı böyle bir şeyler yapılır en azından. Fuliminate setle dolanıyorum boş boş, 65 lwl slayer ım var kriter nedir alım için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithardir -- 22 Eylül 2015; 14:04:47 >
  • Mithardir kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece Teamspeak kullanımı zorunlu eğer akşamları bakarsanız AINM CRAZY TURKS gibi partilerin kurulduğunu görebilirsiniz. Sadece kendi üyelerimizi alıp seti olmayanlara set dizmeye çalışıyoruz. Katılmak istersen Guild e başvurup D.H Mithardir yazarsan arkadaş ekleyip konuşuruz. İyi günler.

Not: Yaptığımız dungeonlar olarak Akeron Inferno Normal Mode - Hard Mode(Hard Mode çok yapılmamakta), Timescape Normal Mode, Shattered Fleed, Vault of Kaprima, Sky Cruiser Endover Normal Mode, Timescape Hard Mode deneme aşamasında deniyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Owilith -- 23 Eylül 2015; 0:55:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.