Şimdi Ara

eu west hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler tr de oynadıgım son macda jungle dım mavı den baslayıp kırmızıya varmadan bot double kıll mıd ve solo da kıllerı karsıya hedıye edıp kırmızıya vardıgımda bizim jungle mal olayına bagladılar 7. dakka da karsı adcnın 7 kılı vardı bu benım tr ye olan son ümidimi de kırdı artık bugun yarın weste gecıcem bu bahsettıgım olay westte de varmı elbetke kötü oyuncu heryerde ama kendını super zanneden kotu oyuncular tr de de varmı defalarca altının köşesinden dönsem de w/l oranım yine dağıldı 1 den 5 e düşene kadar westte buyuk ıhtımal bronzedan baslarım belkı bronze 2 veya 1 bana oraları tr ıle kıyaslayabılecek bırılerı varmı orası da aynı ıse ben dota 2 gecıyorum

• Dialog bazında daha kaliteli diyebilirim.Ama senin W / L düşükse iyi oyuncular bekleme derim.
  • hocam tr de bile -35 den w/l toparladım ki şuan eksi 10 gibi birşey sadece orda da çıkmak şansa mı kalmış
  • Hiç inancıma küfreden bir insan görmedim. Bundan ötürü Cavurlar daha imanlı. Biraz İroni oldu gerçi.
  • Benim farkettiğim şey, EU West'te adamlar kaybetseler bile (skor atıyorum 10-30) ''asla küfretmeyelim, moraller düşmeşin, objektiflere odaklanalım lütfen'' denmesi. Adamların tek istedikleri küçümsenmemek, azarlanmamak. Çünkü moralleri düşürmek işleri daha zora sokuyor odakları kaybediyorsunuz halbuki aksine gerideyken daha çok odaklanıp ''hadi dostum iyisin aslansın yaparsın'' gibi cümleler bekleniyor takımdan. Ben silver IV'deyim ve Tr'nin aksine çok karşılaşıyorum.

W/L +4 o kadar mükemmel değilim.

Bir de mesela küfredilmeyen, küçümsenmeyen, azarlanmanın olmadığı ve 8-30 skor olarak kaybettiğimiz bir oyunu late game'e taşıyıp kazandığımı bilirim.

Uzun lafın kısası küfretme, azarlama. Bu oyunda her şey zeka. Skorlar , altın farkı falan hikaye. 45. dakikadan sonra herkes eşit, iş zekada bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expungee -- 12 Eylül 2013; 17:18:52 >
  • Bence weste geçme NA dene en iyisi, yok diyorsan Tr de kal birtane arkadaş bul kendine duo girin.
  • Dostum ben de senin gibiydim west'e geçtim gayet memnunum küfür yok flame yok ama throw oluyor biraz ^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Portal Hakkında Bilgi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Expungee

Benim farkettiğim şey, EU West'te adamlar kaybetseler bile (skor atıyorum 10-30) ''asla küfretmeyelim, moraller düşmeşin, objektiflere odaklanalım lütfen'' denmesi. Adamların tek istedikleri küçümsenmemek, azarlanmamak. Çünkü moralleri düşürmek işleri daha zora sokuyor odakları kaybediyorsunuz halbuki aksine gerideyken daha çok odaklanıp ''hadi dostum iyisin aslansın yaparsın'' gibi cümleler bekleniyor takımdan. Ben silver IV'deyim ve Tr'nin aksine çok karşılaşıyorum.

W/L +4 o kadar mükemmel değilim.

Bir de mesela küfredilmeyen, küçümsenmeyen, azarlanmanın olmadığı ve 8-30 skor olarak kaybettiğimiz bir oyunu late game'e taşıyıp kazandığımı bilirim.

Uzun lafın kısası küfretme, azarlama. Bu oyunda her şey zeka. Skorlar , altın farkı falan hikaye. 45. dakikadan sonra herkes eşit, iş zekada bitiyor.

dostum teşekkür ederim bu mesajın kesin kararımı vermeme sebep oldu en kısa zamanda bu akşam yani cuma akşamına kadar weste geçmiş olurum artık bronze 5 se bronze zaten altın olup kostum kazanma umudum kalmadı en iyisi arada girip güzel bir kaç oyun atmak

• Aynı oyunun ingilizcesi lan bi aydınlanma mı bekliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyNerology

Aynı oyunun ingilizcesi lan bi aydınlanma mı bekliyorsunuz.

kendini kandır kardeş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.