Şimdi Ara

EU West Troll/AFK/Feeder Her Maç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bıktım artık west'te oynayan arkadaşlarımız varsa ekleyin beni bari tanıdık olsun takımda bıktım ya...Her maç troll, her maç troll. West süper dediler smurf hesab açtım 20 lvl'a kadar geldim ama nasıl bir görseniz. Deli ediyor bu adamlar. TR'De görmediğim kadar troll,afk,feeder gördüm. 30lvl'a kadar bana eşlik edicek birini yada birilerini arıyorum 8 günlük xp booster'ım var bi 30 olaydım eydi ya...

Nick: Schmnion

• quote:

Orijinalden alıntı: Aethrod

Ben bıktım artık west'te oynayan arkadaşlarımız varsa ekleyin beni bari tanıdık olsun takımda bıktım ya...Her maç troll, her maç troll. West süper dediler smurf hesab açtım 20 lvl'a kadar geldim ama nasıl bir görseniz. Deli ediyor bu adamlar. TR'De görmediğim kadar troll,afk,feeder gördüm. 30lvl'a kadar bana eşlik edicek birini yada birilerini arıyorum 8 günlük xp booster'ım var bi 30 olaydım eydi ya...

bende eu westte 30 levelim ranked oynarken bile trolleyen feedleyen var NA'ya geciş yapıcam
  • quote:

Ben bıktım artık west'te oynayan arkadaşlarımız varsa ekleyin beni bari tanıdık olsun takımda bıktım ya...Her maç troll, her maç troll. West süper dediler smurf hesab açtım 20 lvl'a kadar geldim ama nasıl bir görseniz. Deli ediyor bu adamlar. TR'De görmediğim kadar troll,afk,feeder gördüm. 30lvl'a kadar bana eşlik edicek birini yada birilerini arıyorum 8 günlük xp booster'ım var bi 30 olaydım eydi ya...

Yarın eklerim 29 ve 27 level. Hangi lane oynarsın nolur jungle veya support de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaş grubun olursa böyle sorun yaşamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLsTeR -- 10 Eylül 2013; 23:27:37 >
  • Gece 12'den sonra oyun oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabzana

quote:

Yarın eklerim 29 ve 27 level. Hangi lane oynarsın nolur jungle veya support de

TR''de takımda mid oynuyorum da soloq falan girdiğimde support oynuyorum

• Ben bırak kendi hesabımı smurfte bile oynamıyorum. İyice şeyi çıktı West'in.

Full dominion atıyorum nerdeyse. Onda kafa rahat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.