Şimdi Ara

Eurasia Motobike Expo 2014 e gidemiyenlere sizin için gittim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tesekkur ederiz paylasim icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen yıl gittik, bu yıl da arkadaşlar yine gitmişler, katılımcılardan çok paralar istedikleri için pek göz doyurucu sunumlar ve katılımlar olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

geçen yıl gittik, bu yıl da arkadaşlar yine gitmişler, katılımcılardan çok paralar istedikleri için pek göz doyurucu sunumlar ve katılımlar olmuyor.

Hocam cok cok kalabalik

Fuar biletini biraz yukari cekmeleri lazim.

Gelenlerin %50'si motora oturup facebook'a koyma pesinde

Sahsen 10 liraya pazar yeri gibi gezmektense 50 liraya adam gibi gezmeyi tercih ederim.

Hatunlar da kotuydu

• Konu sahibine ve fuara giden arkadaşlara bir sorum olacak:
    Fuara pantolon, mont, eldiven vs. almak için gitmeyi düşünüyorum. kayda değer bir indirim var mıydı? Pazar günü kalkıp Erenköy'den taaa Yenibosna'ya gitmeye değecek mi?
  • sirkeci de daha ucuza mont pantolon bulursun air bag li mont aramıyorsan tabiki fuarda gördüm .
  • bmw motorrad aksesuar-giysi bölümü var mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mopedler yakıyor :)
  • Sonra izlicem mesajım bulunsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

geçen yıl gittik, bu yıl da arkadaşlar yine gitmişler, katılımcılardan çok paralar istedikleri için pek göz doyurucu sunumlar ve katılımlar olmuyor.

Hocam cok cok kalabalik

Sahsen 10 liraya pazar yeri gibi gezmektense 50 liraya adam gibi gezmeyi tercih ederim.

Hatunlar da kotuydu

katılımcı derken ben motor ekipman vs getiren şubeleri felan söylüyorum..

geçen yıl da bir hevesle gidildi, bir baktık beklediğimiz motorlar hiç yok, kawasaki standı bile yoktu.

honda'nın beklediğimiz modelleri gelememişti.

Bu yıl da arkadaşların dediği kadarıyla yamaha modelleri güzeldi. Honda yine eksik vs vs.

bir çin markası vardı onun modeller efsane güzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: goccukgurbaa

Konu sahibine ve fuara giden arkadaşlara bir sorum olacak:
    Fuara pantolon, mont, eldiven vs. almak için gitmeyi düşünüyorum. kayda değer bir indirim var mıydı? Pazar günü kalkıp Erenköy'den taaa Yenibosna'ya gitmeye değecek mi?

Fuara geldiniz mi bilmiyorum ama kıyafetlerde bırakın indirimi geçen seneye göre 2 kat artış var. Kaliteli 2 firmanın (kevlar kot cinsinden) dışında giriş sağda pazar yeri gibi bir alan vardı. Oraya bakmaya bile değmezdi zira ucuz ve kalitesiz. Ancak Riderdenim ile Tech90 standlarındaki kotlar ve korumalıklar fena değildi. Euro yüzünden geçen sene almayı ertelediğim kot 140 dan 275 e yükselmiş. Malum kevlar ve mebran karışımı olunca (fransada onayı veriliyor) fuar dahi olsa ucuza alınmıyor.
    Neticede zaten bu firmaların yeri anadolu yakasında, gelmenize gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Hocam cok cok kalabalik

Hatunlar da kotuydu

altın elbiseli kızlar fena değil di

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.