Şimdi Ara

Eureko mu Sompo Japan mı? Hangi kasko firmasını tavsiye edersiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    trafik sigortasında pek ciddiye alınmasada şirketin önemi kasko da fiyattan ziyade şirket ön plana çıkar
  • Sompo japanı can düşmanıma tavsiye etmem.Daha açıkcası türkiye de sigorta yaptırmak akıllı bir iş olmadığını ama elimizin mahkum olmasından kaynaklı yaptırdığımızı düşünüyorum
  • ziraat bankasına gitmeden trafik sigortası yaptırmayın arkadaşlar fiyatlar burdakilere göre çok uygun..
  • İki firma arasında Sompo Japan sigortayı seçmenizi öneririm.
  • Garanti bankası ile fazla iç içe olan biriyim. Bireysel ve tüm kurumsal hesaplarım Garanti bankasında işlem görmektedir ve Garanti Bankasının Eureko Kaskosu ile 3 Yıldır çalışıyorum ve inanılmaz memnunum. Diğerlerinin verdiği fiyatın en altına inebilen ve extra olarak ikame araçta gün sınırı olmayan bir kasko şirketi. Daha önce diğer kaskolardan yaptırıp aracım 10 gün serviste kaldı ve bana diğer firmalar 4 günlük maximum 7 günlük veriyorlar ve arada kaldığım sürelerde sağdan soldan araç bulmak derdine düşüyorsun. Eureko firmasının araç servisten çıkana kadar verdiği ikame araç desteği çok iyi ve orjinal parça kullanımı çok güzel. Bazıları yazmış, Garanti bankasının kurduğu fakat sürekli yürütemeyip batırdığı firma diye 3 Yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.