Şimdi Ara

Eureko mu Sompo Japan mı? Hangi kasko firmasını tavsiye edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracım 2015 model Volvo V40 CC ve bu araç için en uygun kasko teklifini Eureko ve Sompo Japan verdiler.

Eureko=1550 TL
    Sompo Japan=1300 TL

Bu iki firma hakkında tecrübesi olan arkadaşlar açıklayıcı bir şekilde tavsiye verirlerse çok memnun olurum. Daha önce kaskom Eureko'ydu ve 1250 TL yaptırmıştım. 1 yıl içerisinde sadece ön camı servisinde değiştirdim, hasarsızlık indirimi bozulmadı ve bu yüzden %30 indirim yapılması gerekirken nasıl oluyorsa kasko fiyatı 300 TL arttı. Bu yüzden açıkcası Eureko gözümden biraz düştü diyebilirim.

Volvo servisini aradım, Sompo ile anlaşmanız var mı ve tavsiye eder misiniz diye sordum. Servis tavsiye ettiklerini, bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadıklarını ve müşterilerden bir şikayet duymadıklarını söylediler.

Sizce Eureko ile devam mı etmeliyim yoksa Sompo Japan Kaskoya mı geçmeliyim?

• 19 firmayla çalışıyorum.

Eureko çalışmayacaklarımdan birisi demem yeterlidir herhalde :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

19 firmayla çalışıyorum.

Sompo Japan nasıl peki, bir fikriniz var mı bu firma ile ilgili? Volvo servisi tavsiye ediyor, sigortacım tavsiye ediyor ama ben açıkcası pek emin olamıyorum.
  • emre_1881 kullanıcısına yanıt
    Euroko sigorta, Garanti Bankası'nın hocam,

Sompo Japan sigorta sonbahar sonu Aralık ayında ciddi zam yapacak piyasada çok müşteri topladı hocam,
    bende sigortacı olarak çok poliçe kestirdim Aralıktan sonra böyle ucuz fiyatı olmayacak artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_1881

quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

19 firmayla çalışıyorum.

Sompo Japan nasıl peki, bir fikriniz var mı bu firma ile ilgili? Volvo servisi tavsiye ediyor, sigortacım tavsiye ediyor ama ben açıkcası pek emin olamıyorum.

Sompo Japan sigorta dünyanın en büyük üçüncü firması hocam.

Sompo Japan Nipponkoa tam adı.

Eureko sigorta ise Garanti bankasının sürekli kurduğu ve sürekli yürütemediği sigorta şirketlerinden sadece biri.Ben Uzun yıllardır sigorta acentesi işleten bir kişi olarak eureko sigortayı tercih etmiyorum.

Yanlış anlaşılma olmasın Sompo Acentesiyim diye değil 18 firma daha var çalıştığım.Firmanın ödeme sistemine güvenemiyorum.

Bununla birlikte 20.firma olarak eureko sigortayı eklemek benim için çok kolay ama çalışmayı düşünmüyorum diyeyim siz tahmin edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacewolf -- 20 Haziran 2016; 18:06:21 >

• Sompo Japan sigortanın maddelerini çok iyi okuyun.Fiyat uygun diye büyük zararlar edebilirsiniz.Kargo araçlarının hasarlarının sadece %20'si ni karşılıyorlar.Aman dikkat edin.Eğer Sompo'dan sigortalı aracınız varsa mutlaka FAALİYET KONUSU bölümünü okuyun.Benim başıma gelen size olmasın.Acil önleminizi alın.
  • Eureko ilk defa duydum hanımın yarisin kasko sompo japan idi arabayı kevgire çevirdi herseferinde de serviste yapıldı sorun yaşamadık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN İYİ KASKO ŞİRKETİ??
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Axa yada alianz fiyat alın en sağlam firmalar

• Hocam arabaniz kendi gruplarinin sattigi araba olsa hicbir sikinti yasamazdiniz bende euroko kaskom vardi bi sikinti yasamadim ama piyasada euroko ya karsi bi antipati var hemde cam anahtar yaptirdim sorgusuz sualsiz odediler ama sanirim bunu kendi grubunun sattigi arabalara yapiyorlar sinucta bir cebinden alip obur cebine koyor volvo yanlis hatirlamiyorsam koc ithal ediyor bence sompo

• Sompo mini onarımı hasar olarak yansıtır. Kendisinden yenilerseniz hasarı görmez, yenilemezseniz geçmiş olsun. (Bu yaptırımlarından nefret ettiğimi de belirteyim.)
    Ekspress Hasar Onarım Merkezi adı verdiği tamirhane anlaşmalı yerlerde.
    Cam konusunda yerli üretim cam kullanır, ancak muafiyet farkın ödenmesi dahilinde kaldırılabilir.

Eureko mini onarımda hasar yansıtmaz.
    Auto King servislerinde hizmet alırsınız.
    İstanbul Ankara'da vale hizmeti verir.
    Araç anahtarı üzerinde çalınma durumunda %100 karşılayan iki sigorta şirketinden biridir.
    Cam konusunda orijinal cam kullanır.
    Şöyle söylemeliyim ki ikame araç konusunda düşük tarz araçlar göndermez.
    Polo'ya Grandtour, Golf'e 3008 tarzında araçlar gönderdiğini biliyorum.

Gel gelelim sompo mu eureko mu derseniz kesinlikle eureko derim.
  • Sompo Kasko'yu belirttiğim fiyata yaptırdım. Aslında Euroko'da ön camı değiştirdim ve hiçbir sıkıntı yaşamamıştım. Camın değeri (servisinde) 1200 TL idi ve ben de geçen sene Eureko'dan kaskoyu 1250 TL'ye yaptırmıştım. Bana hasarsızlık indirimi bozulmaz dediler, nitekim bozulmuyor gözüküyor. Ama geçen sene 1265 TL'ye yaptırdığım kaskoya %30 indirim almam gerekirken, indirim uygulanmış hali ile bana şimdi 1550 TL fiyat koyuyorlar. Nedenini soruyorum, benim aracın değeri geçen sene 104bindi, şimdi 111bin. Aracın değeri artmış, bu kadar artması normal diyorlar. Bu cevap da hiç içime sinmedi. Sanki benden o cam parasını bir şekilde alıyorlar düşüncesine ister istemez kapıldım.

Açıkcası biraz da inatlaşma sonucu ve Sompo hakkında da çevremden ve kendi acentemden kötü birşey duymadığım için Sompo'yu seçtim. Hem daha ucuz, hem de Volvo servisine sorduğumda Sompo Japan hakkında müşterilerinden şikayet duymadıklarını söylediler.

İnşallah Allah kaza bela vermesin, kaskoya muhtaç bırakmasın ama durum budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_1881 -- 25 Haziran 2016; 22:37:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drsalmonella

Axa yada alianz fiyat alın en sağlam firmalar

Bu firmalar 3bin TL'den kapıyı açıyorlar ne yazık ki. Sağlam firmalar ama sigorta primleri malumunuz %300'e yakın artınca mecburen kaskodan kısmak zorunda kaldım.
  • Kesinlikle Allianz ...
  • Anlamadigim sigorta sirketinin iyi olmasinin zorunlu trafik sigortasinda bize ne kari var kazada sucli bensem karsidaki dusunsun.. İyi olsa ne kotu olsa ne ??

• quote:

Orijinalden alıntı: levent_taka61

Anlamadigim sigorta sirketinin iyi olmasinin zorunlu trafik sigortasinda bize ne kari var kazada sucli bensem karsidaki dusunsun.. İyi olsa ne kotu olsa ne ??

Öncelikle aynı şey sizin için de geçerli olur hocam.

Siz önemsemezseniz , karşı taraf da önemsemez ve uğraşması gereken siz okursunuz.

Bununla birlikte Ege sigorta örneğinde görüldüğü gibi firmalar battığı Zaman aracınızı satsanız bile iadenizi almak en az 4 ay sürüyor.

Üstelik devlet güvencesi gelene kadar bir kazaya karışırsanız karşı tarafın faturayı size , sizin de devlete rücu etme Hakkınız oluyor.
    Karşı taraf sizden bir ayda alır ama siz devletten ne Zaman alırsınız bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: Lodosoft

Sompo mini onarımı hasar olarak yansıtır. Kendisinden yenilerseniz hasarı görmez, yenilemezseniz geçmiş olsun. (Bu yaptırımlarından nefret ettiğimi de belirteyim.)
    Ekspress Hasar Onarım Merkezi adı verdiği tamirhane anlaşmalı yerlerde.
    Cam konusunda yerli üretim cam kullanır, ancak muafiyet farkın ödenmesi dahilinde kaldırılabilir.

Eureko mini onarımda hasar yansıtmaz.
    Auto King servislerinde hizmet alırsınız.
    İstanbul Ankara'da vale hizmeti verir.
    Araç anahtarı üzerinde çalınma durumunda %100 karşılayan iki sigorta şirketinden biridir.
    Cam konusunda orijinal cam kullanır.
    Şöyle söylemeliyim ki ikame araç konusunda düşük tarz araçlar göndermez.
    Polo'ya Grandtour, Golf'e 3008 tarzında araçlar gönderdiğini biliyorum.

Gel gelelim sompo mu eureko mu derseniz kesinlikle eureko derim.

Benim bildiğim kasko firmaları mini onarımı hasar kaydına gösteriyor.

• spacewolf kullanıcısına yanıt
    fazla önemsen4cek bişiy yok burda 4 ay nedirki ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent_taka61

fazla önemsen4cek bişiy yok burda 4 ay nedirki ???

Peki size 7000 lira fatura edildiği zaman ne olacak hocam :)

4 ay devletten almayı beklemek bence uzun bir zaman.
  • Ben sigortacı olarak kasko için ismi duyulan sektörde lider duruma gelens şirketleri öneririm trafik için zaten en çok tercih edilen3 5 şirket var fiyat politikası nedeniyle

• Sompoyu sadece yaptırın poliçeyi okumaya kalkarsanız vazgeçersiniz:) Amalar, fakatlar, lakinler, muafiyetler havada uçuşuyor her satır arasında!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.