Evet Beyler Euro 2008 Maçları Var Yarın Eee O Olurda Kupon Olmazmı Buyrun Hem Maçları Konuşalım İskoçya-Gürcistan Ben 1 Diyorum Litvanya-Fransa Üst Diyorum G.Kıbrıs-Slovakya 2 Diyorum Estonya-Rusya 2 Diyorum İsrail-İngiltere 2 diyorum Liechtenstein-K.İrlanda 2 En Güvendiğim Maç Yunanistan-Türkiye 0 Diyorum Hollanda - Romanya 1 Diorum Çek Cumhuriteyi-Almanya 2 Diyorum İspanya-Danimarka 1 Diyorum Sizde Yorumlarınızı Yapın Büütn Maçlara Bakalım Siz Neler Düşünüyorsunuz ??
quote:Orjinalden alıntı: ::NefReT:: Evet Beyler Euro 2008 Maçları Var Yarın Eee O Olurda Kupon Olmazmı Buyrun Hem Maçları Konuşalım İskoçya-Gürcistan Ben 1 Diyorum Litvanya-Fransa Üst Diyorum G.Kıbrıs-Slovakya 2 Diyorum Estonya-Rusya 2 Diyorum İsrail-İngiltere 2 diyorum Liechtenstein-K.İrlanda 2 En Güvendiğim Maç Yunanistan-Türkiye 0 Diyorum Hollanda - Romanya 1 Diorum Çek Cumhuriteyi-Almanya 2 Diyorum İspanya-Danimarka 1 Diyorum Sizde Yorumlarınızı Yapın Büütn Maçlara Bakalım Siz Neler Düşünüyorsunuz ?? üzerinde biraz daha çalışılırsa tutabilir
G. kıbrıs ta değişik sinemalar dönebilir... Sakat maç o bence.. 10Ç g.kıbrıs .. gerisi normal..birde çekler almanları affetmez gibi
quote:Orjinalden alıntı: kktn1925 G. kıbrıs ta değişik sinemalar dönebilir... Sakat maç o bence.. 10Ç g.kıbrıs .. gerisi normal..birde çekler almanları affetmez gibi Almanya 1 Maç Eksikle Grupta 2. 3 Maç Oynamış Çekler 4 Almanlar Yenip Liderliği Alacak