Şimdi Ara

EURO 2016 | Şampiyon PORTEKİZ (1267. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.357
Cevap
32
Favori
239.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12641265126612671268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ronaldonun surekli tek basina ben yaptim havasinda takilmasina uyuz oluyorum penaltilatda olmasa cok bisey yaptigi yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlle de roman olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

Şu linkten ulaşabilirsiniz, daha sonra konuya kapsamlı bir şekilde eklerim.

http://www.uefa.com/uefaeuro/index.html

Not: Fransa'da oynanan maç hangi yerel saatte (local time) oynanıyorsa Türkiye saati ile 1 saat geride kalacak, saaat 15:00 yerel saatiyle oynanacak Hırvatistan maçı, Türkiye saatiyle 16:00'da oynanacak.
    Portekiz grup aşamasında çok rahattı, finale kadar olan kısımda neredeyse hep baskındı diyebilirim ve yamulmuyorsam euro 2016 en çok atak yapan, pozisyon bulan takımdı Portekiz. Final maçında Fransa'nın hakkıydı diyenler ben sizlere katılmıyorum. Portekiz deplasmanda Ronaldo'suz yendi. Fransa'nın direkten şutu dönmüş olabilir, daha çok gol pozisyonu olabilir. Bu turnuvanın başlangıcında Portekiz grup aşamasında ne kadar bahtsızdı hatırlarsanız, küllerinden doğdu adamlar..

Bunlara rağmen finale gelmeyi başardılarsa hele ki Fransa'nın evinde ben Potekiz'i sonuna kadar desteklerim. Eder'in golünden sonra keşke Fransa gol atsaydı demişliğim de oldu çünkü maksat heyecan artsındı. Ama iyi olan kazandı, kötüler hep kaybeder. Fransa kötü gününde, Portekiz iyi günündeydi.

Hülasa bu maçın özetini ben kısaca ''Futbol Nedir?'' olarak yorumluyorum. Futbolun ne olduğunu öğrendiğimiz bir finaldi.. Tebrikler Portugal!

Edit: Rui Patricio'yu es geçmemek lazım. Adamın taşakları büyüdü maçtan sonra, devleşti bildiğin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapidguy -- 11 Temmuz 2016; 23:07:23 >

• Portekiz 2-1 alır diye düşünmüştüm 1-0 aldı, olsun güzel maçtı euro 2014 ten güzeldi bence euro 2014 te daha ataksız bir oyun izlemiştik bu oyunda bol bol atak yaptı iki takımda portekizi kutluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AuRoNJiN

Portekiz 2-1 alır diye düşünmüştüm 1-0 aldı, olsun güzel maçtı euro 2014 ten güzeldi bence euro 2014 te daha ataksız bir oyun izlemiştik bu oyunda bol bol atak yaptı iki takımda portekizi kutluyorum

Euro 2012 hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kriger kullanıcısına yanıt
    Şu tartışmalara cuk oturmuş resim.
  • Ama Ronaldo nun da hakkını yemeyelim, kupayı çok güzel kaldırıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: venge

quote:

Orijinalden alıntı: losttime35

Ermeni soykırımına her parlamento donemı 3 ay ayıran fransayı destekleyen kısıden şüphe ederim özüne saygılı ol menim babam...

Seni ne ilgilendirir, bırak isteyen istediğini desteklesin, futbol bu, niye siyaseti karıştırıyorsun. Adam belki sevdiği bir futbolcudan dolayı fransayı desteklemiştir, hain mi oluyor böyle olunca. Bırak bu öz möz hikayelerini, futbol için destekliyor, siyasi olarak değil.

Seni ne ilgilendirir benim bakis acim bu biraz agir olmus olabilir tabiki ama senin yazdiklarin cevap niteligi tasimiyor....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: venge

quote:

Ermeni soykırımına her parlamento donemı 3 ay ayıran fransayı destekleyen kısıden şüphe ederim özüne saygılı ol menim babam...

Seni ne ilgilendirir, bırak isteyen istediğini desteklesin, futbol bu, niye siyaseti karıştırıyorsun. Adam belki sevdiği bir futbolcudan dolayı fransayı desteklemiştir, hain mi oluyor böyle olunca. Bırak bu öz möz hikayelerini, futbol için destekliyor, siyasi olarak değil.

Seni ne ilgilendirir benim bakis acim bu biraz agir olmus olabilir tabiki ama senin yazdiklarin cevap niteligi tasimiyor....

Alıntıları Göster
    Galibiyeti olmayan dediğiniz takımın mağlubiyeti de yok hatırlatıyım!!!

• Bütün paramı portekize bastım o gece maçı izleyemedim hastanedeydim ama sonucu duyduğum portekiz aldı kupayı deyince gelsin paralar dedim sabah eve geldim kahvalti yaptım iş e gittim aklıma geldi dur şu hesaba bakayim dedim bir baktım limit 0 lan ne oluyoruz falan derken meğerse 90 dakika 0-0 geçmiş maç uzatmalardan gol atmış portekiz bizim kupon yatmış ne güzel sevinmiştim iyi para alıcam diye ama hüsran olduk

• quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Bütün paramı portekize bastım o gece maçı izleyemedim hastanedeydim ama sonucu duyduğum portekiz aldı kupayı deyince gelsin paralar dedim sabah eve geldim kahvalti yaptım iş e gittim aklıma geldi dur şu hesaba bakayim dedim bir baktım limit 0 lan ne oluyoruz falan derken meğerse 90 dakika 0-0 geçmiş maç uzatmalardan gol atmış portekiz bizim kupon yatmış ne güzel sevinmiştim iyi para alıcam diye ama hüsran olduk
    Her şeyin başı defans. Portekiz sadece Galler'i yendi. Milli takıma Aykut Kocaman'ın gelmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

Galibiyeti olmayan dediğiniz takımın mağlubiyeti de yok hatırlatıyım!!!

Zaten 1maglubiyeti olsa elenecekti

• quote:

Orijinalden alıntı: Professional Student

Galibiyeti olmayan takımın kupayı almasına Nasıl haketti diyorsunuz şaşıyorum ya. Ronaldo diye tutturmuş birde millet. Hay allahım

Uzatmada ya da penaltılarda turu geçince galibiyet sayılmıyor mu? İrlanda ve İzlanda'yı geçen sonra hakem tarafından doğranan Almanya'yı eleyen Fransa mı haketti yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

quote:

Orijinalden alıntı: Professional Student

Galibiyeti olmayan takımın kupayı almasına Nasıl haketti diyorsunuz şaşıyorum ya. Ronaldo diye tutturmuş birde millet. Hay allahım

Uzatmada ya da penaltılarda turu geçince galibiyet sayılmıyor mu? İrlanda ve İzlanda'yı geçen sonra hakem tarafından doğranan Almanya'yı eleyen Fransa mı haketti yani.

Konu Almanya haketti değil benim gözümde.
    Avrupa'nın en iyisi olabilmek için penaltılarla yenmek yerine rakiplerine üstünlük kurabilmek lazım bence. Bu kupa tatsız tutsuzdu bana kalırsa, yani Almanya çok iyiydi keşke o alsa onun hakkıydı diyemem veya başka bir takım için. Ha gönlüm isterdi deli gibi mücadele veren Galler şampiyon olsaydı. Ama olmadı.

• Sonuç olarak küçümsemeye gelmez.Galibiyetle gelen takımları da gördük babayı aldılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

Sonuç olarak küçümsemeye gelmez.Galibiyetle gelen takımları da gördük babayı aldılar.
    almanya pisi pisine elendi yaa swanstayger 45+ da bırak vursun adam nolacak yaktı almanyayı.Tek kale oynuyordu finalde portekizi 4 lemişlerdi almanlar.
  • portekiz 90dklarda 1 mac kazandi muhabbeti bitmedi bi. sanki iddaa oynuyoruz. portekiz 720 dk boyunca hic yenilmedi buna ne dersiniz?

• Euro 2016'nın en kötü 11'i belli oldu:

Joe Hart (İngiltere),
    Lorik Cana (Arnavutluk),
    Sergey Ignashevich (Rusya),
    Alexander Dragovic (Avusturya),
    Mario Götze (Almanya),
    Arda Turan (Türkiye),
    Thomas Müller (Almanya),
    Raheem Sterling (İngiltere),
    Harry Kane (İngiltere),
    Robert Lewandowski (Polonya),
    Zlatan Ibrahimovic (İsveç).

• quote:

Orijinalden alıntı: Kırarım Boynuzunu İblis

Euro 2016'nın en kötü 11'i belli oldu:

Joe Hart (İngiltere),
    Lorik Cana (Arnavutluk),
    Mario Götze (Almanya),
    Arda Turan (Türkiye),
    Thomas Müller (Almanya),
    Harry Kane (İngiltere),

Daha daha kötü, ultra kötü yok muydu? Arda bunların içine giriyorsa algımız allak bullak olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kırarım Boynuzunu İblis

Euro 2016'nın en kötü 11'i belli oldu:

Joe Hart (İngiltere),
    Lorik Cana (Arnavutluk),
    Mario Götze (Almanya),
    Arda Turan (Türkiye),
    Thomas Müller (Almanya),
    Harry Kane (İngiltere),

Bu sezon ne yapıp ne edip Arda'yı takımdan yollamamız gerek.

Halilovic, çok daha iyi oynar bu adamdan. En azından yeni İniestamızı buluruz.
  • 
Sayfa: önceki 12641265126612671268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.