Şimdi Ara

EURO 2016 | Şampiyon PORTEKİZ (1265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25.357
Cevap
32
Favori
242.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12631264126512661267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Portekiz'in basarisini kucumseyen, sansa baglayan insanlar futbolu gozleri dışında organlariyla izleyen insanlardir. Ispanya'nin oldugu gruptan lider cikan hirvatistan'i elediler mi? Elediler. Belçika'yi eleyen galler'i elediler mi? Elediler. Almanya'dan beraberlik koparan polonya'yi elediler mi? Elediler. Fransa'yi da ronaldo'suz soke soke yendiler mi? Yendiler. Eeee halen ne kucumsemesi, ne sansi? Transfermarkt'a gore dunyanin sayili takımlarından birisine underdog muamelesi yapmak cok saçma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar futbol bir keyiftir, eğlencedir, spordur; bu güzel sporu anlamsız kıyaslarınızla kirletmek yerine her noktasının güzelliğini vurgulasanız daha hoş olmaz mı? İnanın size sporu takip etmek çok şey kazandırırken bu tartışmalar da o kadar kaybettiriyor.

• Turnuva keşke 6 grup yerine 6 takımlı 4 gruptan oluşsaydı.

İlk 4'e girenler son 16'ya kalır ve devam ederdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konida lebron kobe tartışması bile olmuş Lebronun daha iyi oldugunu bilmeyen nba maci izlemeyen insanlar konusmasin allah askina

• quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

quote:

Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba

Messi'nin Ronaldodan daha iyi bir futbolcu olduğunu şu şekilde bile anlayabilirsiniz.Messiden futbolu ve yetenekleri ile bahsediyoruz.Ronaldodan ise adamlik,hirs,azim gibi içi boş terimlerden bahsediyoruz.Messi tanri vergisi bir yetenektir.Tüm zamanların en iyisidir.Öyle iddaanın karışmadığı zamanlarda 5 10 tane defans oyuncusunu geçmek ile büyük futbolcu olunmaz.Şimdi bir adam geçsen ikincide ayağını kırıyorlar.

Sadece yetenekle iyi oyuncu olunmuyor işte hırs,azim,liderlik,takımına verdiği güven açısından Ronaldo daha üstün. Kendi fikrini çürütmüş gibi olmuşsun biraz

Tamam işte ben onları da kattım işin içine, karakteri ayrı futbolu ayrı. messi de azim, hırs, çalışma olmadığı için mi bu kadar başarıyı yakalayadı.
    Ne kadar boş insanlarsanız, ne söylesek almıyor sizin beyinler , hay size de ronaldo nuzada, portekiz de bile bu kadar körü körüne sevilmiyor bu adam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Turnuva keşke 6 grup yerine 6 takımlı 4 gruptan oluşsaydı.

İlk 4'e girenler son 16'ya kalır ve devam ederdi.

Tuhaf ama Şener ilk defa üzerinde tartışılacak bir fikir belirtti. Çünkü grup maçları daha zevkliydi, uzatma yok, korkak oyun yok, otobüs çekme yok, mantık dışı bir fikir değil yani bu, denenmeli.

• Adam gibi adam Ronaldo'ya bakıp da ders alsın bizimkiler! Adam kariyerinin zirvesinde olduğu halde sakatlanıp takımını yalnız bıraktığı için ağladı.Bizim "Barcelonalı Arda" da anca yürüsün!Adamlar yüreğiyle oynadı hakketti ve kazandı.Nerde o 1996,2000 ve 2008'deki milli takım ruhu?Yüreğimizle oynasaydık da,farklı yenilseydik…

• Birileri lebron iyi der, diğeri kobe, biri maradona -pele der, diğeri ronaldınho, messi karaktersiz işte bu yüzden ronaldo diyen var, kobe iyi diyen nba izlemesin, messi iyi diyen futboldan anlamıyor, ronaldo dünyanın en iyisi aksini diyen Anadolu çomarıdır vs..... daha bunun gibi birçok iddialı laflar, ülkenin durumunun özeti , Allah akıl fikir versin bize, ronaldo nun altına yat desen yatacak çok ergen var burada. Portekiz kazandı kupayı ronaldo değil, hay ronaldonuza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venge -- 11 Temmuz 2016; 16:08:08 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Student

Galibiyeti olmayan takımın kupayı almasına Nasıl haketti diyorsunuz şaşıyorum ya. Ronaldo diye tutturmuş birde millet. Hay allahım

Hak etmek dünya hayatında belgelenebilir başarıdır ...

Sen ne dersen de fınale kadar çıkan bır takım hak etmedi dıyemessın Fransa gak etmıs olsa kazanırdı...

• Futbolcular sadece futbollarıyla eleştirilseydi şu an Messi'yle vergi kaçakçısı diye dalga geçilmezdi. Yani her insan her yönüyle eleştirilebilir. Ayrıca:

https://twitter.com/jemmapage/status/751151448453484548

Bu şekilde bir sürü tweet bulabilirsin. Tek dalga geçen ben değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E1825AD4A -- 11 Temmuz 2016; 16:17:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maça Ası

Fransayı tutuyordum çünkü fransanın gruptan çıkacağı kesin gibi bir şey ve arnavutluğun romanya ve isviçreyi geçmesi fransayı geçmesinden daha kolay olacaktır. Türk değilim arnavut oğlu arnavutum derdi olan varsa alıntılasın.

• Ermeni soykırımına her parlamento donemı 3 ay ayıran fransayı destekleyen kısıden şüphe ederim özüne saygılı ol menim babam...

• quote:

Orijinalden alıntı: losttime35

Ermeni soykırımına her parlamento donemı 3 ay ayıran fransayı destekleyen kısıden şüphe ederim özüne saygılı ol menim babam...

Seni ne ilgilendirir, bırak isteyen istediğini desteklesin, futbol bu, niye siyaseti karıştırıyorsun. Adam belki sevdiği bir futbolcudan dolayı fransayı desteklemiştir, hain mi oluyor böyle olunca. Bırak bu öz möz hikayelerini, futbol için destekliyor, siyasi olarak değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: losttime35

Ermeni soykırımına her parlamento donemı 3 ay ayıran fransayı destekleyen kısıden şüphe ederim özüne saygılı ol menim babam...

Tamam ben de Fransa'nın kazanmasını istemedim ama bunun altında yatan nedenlerden biri bu düşünce olmazdı, hem ne saçmalıyorsun sen?

• Detective W. kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilmiyorsam İzlanda son saniyede Avusturya'ya 2.golü atmasaydı Portekiz yine İngiltere ile karşılaşacaktı. Portekiz çok büyük ballarla geldi buralara.
  • Rezalet bir turnuvaydı, bitmesine sevindim.

• Bu mesaja eklenen görseller:

• venge V kullanıcısına yanıt
    sonuç olarak takım, ülkeyi temsil ediyor. boş konuşma

• ben anlamıyorum bizim sosyal medyayı.adam iki göz yaşı döktü heryerde bunu paylaşıp duruyorlar bıktım valla
  • 
Sayfa: önceki 12631264126512661267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.