< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Euro 2024 - Ana Konu
-
-
Fransa banko finalde. Palmer'da baya formda bakalım Southgate nasıl bir ön taraf kurgulayacak.
Rice-Bellingham
Saka-Palmer-Foden
Kane
böyle olabilir.
-
Şu 6 topçunun önündeki en büyük engel Southgate... Ne yapıp ne edip yine batıracak gibi geliyor bana. Diğer takımlarla ilgili de ufak ufak yorum atayım.
Son şampiyon İtalya'nın kadrosu açıklanmadı ama havuz epey zayıf. Hiç şans vermiyorum.
Almanya'da Leverkusen ve Stuttgart'taki isimler çok formda geliyorlar turnuvaya. Wirtz-Musiala harika ikili. Füllkrug tam 9. Sane her daim tehdit. Neuer-Müller-Kroos-İlkay tecrübe. Deniz Undav iyi yedek. Fena kadro değil iş hocada artık.
Hollanda hiçbir zaman sevdiğim bir takım olmadı ama bu kadrosu pek övülmüyor bence. De Ligt-Van Dijk-Van de Ven-Ake geri hattı, Frimpong-Maatsen bekleri, FDJ, Koopmeiners, Reinders, Simons ortası. İleride Weghorst-Malen-Depay falan. Zirkzee'yi almamışlar çok şaşırdım. Hocaları çöp gerçi kadroya yükselsek de bir yere kadar maalesef. Ronald Koeman ne abi...
Fransa yine hayvan gibi kadroyla geliyor, dışarda kalanlarla bi turnuva daha çıkarırlar öyle saçma bi havuz. Barcola veya Kolo Muani yerine Olise-Diaby-Mateta olabilirdi belki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 16 Mayıs 2024; 22:59:12 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Her sene Belcikadan surpriz beklerim hep sonu husran olur. Bu yil Avusturya Milli Takimindan surpriz bir cikis bekliyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gerçekten iyi bir kadroları var. Belçika asıl altın jenerasyonu harcadı şimdikilerden de umutlu değilim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İskoçya da hiç iyi değildi ama Almanya epey iştahlı başladı. Korku saldılar ufaktan. Devam…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Almanya ya da İngiltere favorim.
-
Nagelsmannin Adeyemiyi kadroya almamasi büyük hata.
ilkay israri, Musialanin sagda harcanmasi, Havertz israri derken, Almanyanin kupayi almasinin önündeki en büyük engel Nagelsmann olarak görünüyor.
ingiltere, her zaman turnuvalarin balon takimi olmustur, Portekizden Palhinha, Vitinha ve Leao nedeniyle bir seyler bekliyorum.
-
Forum bitmiş. Eskiden bu tip turnuvalarda forumda mesajlardan geçilmezdi. Hoş bizde oturup bir maç bile tamamlayamadık.
instagramOnsOranje on Instagram: "𝗛𝗔𝗠𝗕𝗨𝗥𝗚 = 𝗢𝗥𝗔𝗡𝗝𝗘! 😍🧡🥳#NothingLikeOranje #CreateHistory #POLNED"https://www.instagram.com/reel/C8RVD3_sWY5/?igsh=cGp3Z3p2d2o0a2F0
Hollanda taraftarlarıyla birlikte her zaman sempatik gelmiştir. Umarım yolları uzun olur ve turnuvaya renk katmaya devam ederler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu aksam Avusturya milli takimi bir sürpriz yapabilir.
-
Beraberlik Alırsalar İyi. İyi Bir Takımlar Ama Fransa Açılışı İyi Yapıp İşi Sağlama Almak İsteyecektir. İte Kalka Alırlar.
Not: Beraberlik Verdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Portekiz, Fransa, Almanya, İngiltere Yarı Finali Olabilir. Eşlemlelerde Önceki Tura Denk Gelir mi Bilmem Ama Beklenti Bu Yönde. Çeyrek Finalde de İspanya, Hollanda, İtalya, İsviçre Olabilir. Danimarka, Türkiye, Avusturya, Belçika, Çekya, Hirvatistan, Macaristan Gibi Takımlar 2.Turda Elenir.
Beyler trt açılmıyor sizde açılıyor mu?
Dün izlediğim İngiltere'den bi halt olmaz. Sırbistan akıllı ve biraz becerikli olsa çok rahat puan alırdı. Slovenya bile bu İngiltere'yi yener. Akşam Fransa'ya bakalım nasıl oynayacaklar. Şimdiye kadar Almanya, İspanya, Hollanda iyi görünüyor. İtalya, İngiltere gibi favorileri hiç beğenmedim. Ayrıca benim sürpriz takımım Avusturya.
Diğer Frekansı Deniyorsunuz Di mi?
Az önce göstermiyordu da şimdi geldi. Ne olduysa bilmiyorum dünle aynı frekans. Tivibudan da açılmıyordu. Neyse şimdi açılıyor, problem yok.
İngiltere İyi Enerji Vermedi Evet Ama İte Kalka Gideceğini Düşünüyorum. Turnuvalar Biraz Öyle.
2000 Avrupa Şampiyonasını Hatırlayın. Hele Yarı Final Hollanda İtalya Maçı. Benim İçin Efsaneler Arasındadır. Penaltı Aramayan Hollanda:ya Yazık Olmuştu. O İtalya 1 Dakika Dayansa Kupayı Alıyordu
92 Danimarka, 2004 Yunanistan, 2016 Portekiz.
Avusturya İyi Geldi Ama Bakalım. Bugün Verecekleri Işık Önemli
Trt Platformlara İhtar Çekmişti Trt 1 Kaldırılsın Diye. Bir Şeyler Olmuş Olabilir.
Ben köydeyim televizyon da 3 senelik eski bir şey değil, kendi dahili uydusu var nedense bende açılmıyor sabahtan beri
Düzelmesini bekleyeceğim akşama kadar olmazsa bilmiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Romanya Fizik Olarak Taş Gibi Takık Olmuş. Rakip Karşı Koymaya Çalıştı Ama 2.Yarı Düştüler.
İll Yarıda 0-0 a Kitlenecek Dediğimiz Oyun Baskı ve Hata Sonucu Romanya Gol Atınca İşler Değişti. Fizik Gücüyle Maçı Koparıp Bence 2.Tura Kendilerini Attılar. İyi Şut Atıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- orjinal forma nereden alınır
- dünyanın en iyi çalım atan futbolcusu
- 18 yaşından sonra futbolcu olunur mu
- underrated futbolcular
- sert şut nasıl çekilir
- football manager 2024 ücretsiz
- trt frekans 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X