Şimdi Ara

Euro Civic Kulübü (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.296
Cevap
37
Favori
446.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caucass

yok valla, hepsi 3 kaatçı, hepsi 3-5 kuruş kazıklama peşinde
    Merhaba arkadaşlar 2 haftadır araba araştırıyorum, aslında gönlümde yatan sedan 1.6is ama çok uçmuşlar 30bin isteyen var 2001 modellere, bende euro civic almaya niyetlendim. kesinlikle manuel ve sunroof olsun istiyorum. İlanlarda iki araç güzel görünüyorlar. sizinde düşüncelerinizi almak istedim. Aslında kafamdan geçen fiyat 15bin civarıydı ama muhtemelen uzun yıllar kullanacağım bi araç olacak o yüzden 1-2 daha çıkıp temizini almaya karar verdim.
    3-4 gün içerisinde almam gerekli tavsiyeleriniz çok önemli şimdiden saolun.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-1998-model-sahibinden-tertemiz-euro-civic-full-kilit-paket-163216861/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-euro-civic-1998-bakimli-masrafsiz-full-donanim-1.6-ies-158205127/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: caucass

yok valla, hepsi 3 kaatçı, hepsi 3-5 kuruş kazıklama peşinde
    3-4 gün içerisinde 97-98 17 bine kadar 1.6 euro civic alcam. lütfen kimse başka marka model tavsiye etmesin :) 2 aydır araştırıyorum o paraya en iyisi bu gibi. neyse ilanlardaki 2 araca yoğunlaştım ikisinden birisini almak niyetim, tavsiyeleriniz çok değerli şimdiden saolun :) manuel ve sunroof kesinlikle olsun istiyorum.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-1998-model-sahibinden-tertemiz-euro-civic-full-kilit-paket-163216861/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-euro-civic-1998-bakimli-masrafsiz-full-donanim-1.6-ies-158205127/detay/

• 1997 model otomatik vites 1.6 vtec Euro civic aldım 1 hafta önce 133000 de sizce nasıl biraz bilgi verirseniz sevinirim.

Teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enabled00

1997 model otomatik vites 1.6 vtec Euro civic aldım 1 hafta önce 133000 de sizce nasıl biraz bilgi verirseniz sevinirim.

Teşekkürler...
    Arkadaşlar 1997 Euro civic sol ön kapıda termikli bir devre cıktı cam tam aşağı indiğinde durduruyor yada tam yukarı çıktığında durdurması gerekiyor durdurmuyor sıkıntılı yalnız benim merak ettiğim bu parçadan sağ taraftaki kapıları söktüm çıkmadı ve aşağı yada yukarı inip çıkarken durmamazlık yapmıyor, resmini de koyalım belki bir bilgisi olan paylaşmak ister. Birde resimde işaretli Elektronik malzemeyi bulabileceğim bir yer var mıdır acaba.

Euro Civic Kulübü Euro Civic Kulübü Euro Civic Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isthcvs -- 20 Mayıs 2014; 11:52:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: isthcvs

Arkadaşlar 1997 Euro civic sol ön kapıda termikli bir devre cıktı cam tam aşağı indiğinde durduruyor yada tam yukarı çıktığında durdurması gerekiyor durdurmuyor sıkıntılı yalnız benim merak ettiğim bu parçadan sağ taraftaki kapıları söktüm çıkmadı ve aşağı yada yukarı inip çıkarken durmamazlık yapmıyor, resmini de koyalım belki bir bilgisi olan paylaşmak ister. Birde resimde işaretli Elektronik malzemeyi bulabileceğim bir yer var mıdır acaba.

Euro Civic Kulübü Euro Civic Kulübü Euro Civic Kulübü

Alıntıları Göster
    Diğer çamların ki nerede olduğunu buldum. Resim ekleyim sizde anlarsınız.

• quote:

Diğer çamların ki nerede olduğunu buldum. Resim ekleyim sizde anlarsınız.

Alıntıları Göster

ilandaki aracı bilen tanıyan varmı? ilan sahibiyle konuştum iyi temiz falan diyo ama satan herkez aynı şeyi söylüyo. ilk defa şehir dışından araç alcam istanbulda tanıdığım ustada yok rasgele birilerine göstercem. lpg takılmamış hic motor temizdir diye düşünüyorum.
    Aracı bilmiyosanız bile bakırköyde güvenebileceğim bi usta tarif edin ona gösteriyim.

• ozmen_bey kullanıcısına yanıt
    Araçı bilmiyorum ama şehir dışından araç alacaksan mutlaka alternatif araçlar bul öyle git içine sinmeyen bir durum olduğunda arkana baka baka dönme, aynı durum başıma geldi gün içerisinde araç bulamadık yaptığım masraf da çabası.
  • quote:

Araçı bilmiyorum ama şehir dışından araç alacaksan mutlaka alternatif araçlar bul öyle git içine sinmeyen bir durum olduğunda arkana baka baka dönme, aynı durum başıma geldi gün içerisinde araç bulamadık yaptığım masraf da çabası.
    arkadaşlar eurocivic 2004 hatchback var lpgli.

daha önce enjektörleri arızalanmış gazın,motor bobinine sıçramıştı,bir de bobin yaktı.

aradan bir sene geçti,geçmedi. geçen aracı çalıştırdım,gaza geçerken yokuşa denk geldi,araba boğuldu. son dönemde 2 kere oldu bu. gaza geçişi de aracın sanki gecikmeye başladı.
    neden olabilir,içindeki gazı bitirdim,yeni gaz aldım yine boğulma yaptı bir kere. gazcıya mı götüreyim,motorcuya mı.
    bide lanet mimgas mı ne takılı arabada,avcılar esenyurt beylikdüzü bölgesinde bi tane bulamadım bayi veya bakan.
    bildiğiniz yönlendirebileceğiniz var mı,beylikdüzünde oturuyorum.
    teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: cranfan

arkadaşlar eurocivic 2004 hatchback var lpgli.

daha önce enjektörleri arızalanmış gazın,motor bobinine sıçramıştı,bir de bobin yaktı.

aradan bir sene geçti,geçmedi. geçen aracı çalıştırdım,gaza geçerken yokuşa denk geldi,araba boğuldu. son dönemde 2 kere oldu bu. gaza geçişi de aracın sanki gecikmeye başladı.
    neden olabilir,içindeki gazı bitirdim,yeni gaz aldım yine boğulma yaptı bir kere. gazcıya mı götüreyim,motorcuya mı.
    bide lanet mimgas mı ne takılı arabada,avcılar esenyurt beylikdüzü bölgesinde bi tane bulamadım bayi veya bakan.
    bildiğiniz yönlendirebileceğiniz var mı,beylikdüzünde oturuyorum.
    teşekkürler.

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-emsalsiz-makyajli-kasa-98-binde-165918425/detay/
    ilandaki aracı satın aldım 18e el sıkıstık sabah notere gidiyorum :) 126 bg olanından kırmızı anahtarına kadar duruyor. biraz pahalı oldu ama sıfır ayarında oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozmen_bey

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-emsalsiz-makyajli-kasa-98-binde-165918425/detay/
    ilandaki aracı satın aldım 18e el sıkıstık sabah notere gidiyorum :) 126 bg olanından kırmızı anahtarına kadar duruyor. biraz pahalı oldu ama sıfır ayarında oldu.

Hayırlı uğurlu olsun.

Benim 96 Model Euro Cıvıc var. Fakat sunroof rayı kırılmış. Yedek parçacıda felan bulamadım. Temin edebileceğim biryer var mı ?

• Selamlar bende 97 model Euro civic yokuşlarda hararet yapmaya başladı öncesinde böyle bişey yoktu fan çalışıyor termostatı değiştim araba yokuş gördüğü an hararet göstergesi kırmızıya dayanıyor ne yapmam gerek acaba usta üst kapağa bakmamız lazım dedi baktırsam mı acaba böyle sorun yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hançerkıran H kullanıcısına yanıt
    Selamlar arkadaşım bir tek ustanın lafı ile iş yapma birkaç yere göster birde sadece honda araçlara bakan bir ustaya göster, benim hararet yapmayan aracımı hararet yaptırmayı başaran bir ustanın eline düştük lanet olsun böyle ustalara, neyse sen dikkat et.
  • quote:

Selamlar arkadaşım bir tek ustanın lafı ile iş yapma birkaç yere göster birde sadece honda araçlara bakan bir ustaya göster, benim hararet yapmayan aracımı hararet yaptırmayı başaran bir ustanın eline düştük lanet olsun böyle ustalara, neyse sen dikkat et.
    satılma zamanı gelmiş olabilirmi
  • 38caiseria 3 kullanıcısına yanıt
    evet bana sol sağ stop, dış kapı açma kolu bi de sis farı lazım fiyat verebilirsen sevinirim :) @38caiseria
  • quote:

Orijinalden alıntı: driverg

evet bana sol sağ stop, dış kapı açma kolu bi de sis farı lazım fiyat verebilirsen sevinirim :) @38caiseria
    yüksek spoiler arıyorum
  • Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım ve sizin tecrübeleriniz doğrultusunda bir araç alacağım bilgilerinizi benden esirmezseniz sevinirim :)
    Ben 1993 model tek kapı lada samara kullanıcısıyım ve artık orta seviyeli bir araba almak istiyorum ve arastırmalarım sonucunda en uygun ve donanımlı olarak euro civic dikkatimi çekti ama sizlerin bilgilerini almak istedim bana yardımcı olmanızı rica ediyorum araç nasıldır kronik sorunları parça fiyatları alırken dikkat etmem hususlar vb konularda bana yardımcı olun lütfen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: - El CHE

Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım ve sizin tecrübeleriniz doğrultusunda bir araç alacağım bilgilerinizi benden esirmezseniz sevinirim :)
    Ben 1993 model tek kapı lada samara kullanıcısıyım ve artık orta seviyeli bir araba almak istiyorum ve arastırmalarım sonucunda en uygun ve donanımlı olarak euro civic dikkatimi çekti ama sizlerin bilgilerini almak istedim bana yardımcı olmanızı rica ediyorum araç nasıldır kronik sorunları parça fiyatları alırken dikkat etmem hususlar vb konularda bana yardımcı olun lütfen :)
    Arkadaşlar aracım satılık, eşim kullanıyor, hiç bir sorunu yok tamamen dosta gidecek bir araba.

• - El CHE - kullanıcısına yanıt
    Motor ve diger kisimlar icin bilgi verecek cok tecrubeli arkadaslar vardir mutlaka. Ben yaklasik 6aydir 98eurocivic 1.4is kullaniyorum. Alirken Muadilleri arabalara baktigim zaman bukadar donanim bulunan baska araba bulamadim. Hatta abimin 2011 clio sunda bile olmayan koltuk yukseklik ayari herkesi hayrete dusuruyor cok temiz bulursan aramiza katil derim, honda ne olsa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben cok onemli bir ricada bulunacagim. Su bagajdaki zimbirti, adi pandizot mus herhalde onu da zar zor buldum adini. Aldigim da yoktu, Hic bir sitede bulamadim, kendim yapim dedim 1 tane fotografini bile bulamadim internette. Vakti olan biri birkac fotusunu cekip koyabilir mi. Veya nerde bulabilirim bilen eden. İngilizcesini de bulamadim yabanci sitelerden bakim. Bilen eden varsa cok rica edecegim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mervib kullanıcısına yanıt
    Bende o donanım konusunda takılı kaldım zaten :)
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.