Şimdi Ara

Euro Civic Kulübü (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.296
Cevap
37
Favori
446.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iki yıl 98 model manuel 1.6 ies kullandım, alırken ben de donanımına bakarak hareket etmiştim, ama parçasının zor bulunduğunu, yürüyen aksamında 3-4 parçadan hangisi uyarsa onun kullanılıdığını, kaporta kısmının yedek parçalarının nerdeyse hiç bulunmadığını öğrendim, klima motoru arızalıydı onu bile suzuki vitaranınkiyle halletmiştim, far lambaları falan kırılırsa allah korusun işiniz o zaman bile çok zor, motoruna baktırın eğer problem yoksa gönül rahatlığıyla binin ama arabayı özenle koruyun, sadece 96-99 yıllarında türkiyede satıldığı için çok sınırlı sayıda bu model, şimdiden hayırlı olsun alacağınız araba
  • bu ne demektir...
    eski araba almayınız...
    alınmazzz....
    başınıza iş açar
  • s.a arkadaslar motor silk senin yağ yakma derdine derman olabilir hemen dene bence.
    denemeden önce mutlaka prosedürü oku
  • eurocv E kullanıcısına yanıt
    Evet çok pahalı
    Zaten fotoğrafta ürün de yok. Bu arabanın pandizotu sır herhalde, gizli. Ne kimsede var ne de fotoğraf var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende bir euro civic (1.6ies 1996) almayı düşünüyorum, forumdaki hemen hemen bütün mesajları okudum ve kafam karıştı:( bütçeme uygunlugu ve görsel+donanım olarak çok hoşuma gitti ancak yedek parça sıkıntısı ve piyasasının olmyışı çok düşündürüyor. İstanbulda ikamet ediyorum. istanbulda euro cıvıc (96-00) kullanıcıları usta ve yedek parça konusunda bir çözüm ve tavsiyeleriniz var mı? yoksa durum vahim ve bu sevdadan vazmı geçmeli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srdrgkdmr kullanıcısına yanıt
    Bende eurocivic kullanicisiyim ama butcen uygunsa normal civic 1.6 ies gibi olanlarindan al derim. Butcen varsa diyorum cunku biliyorsundur 98 modeline 25 hatta 30bin isteyenler var. Bu eurocivic kotu anlaminda degil.

• mervib kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabınız için çok teşekkürler, bildiğim kadarıyla haklısısınız, şöyleki aklıma takılan sorunlar tavsiye ettiğiniz civiclerde yok ama maalesef sizinde bahsettiğiniz gibi malum bütçe meselesi:( bir tane 15bin tl fiyata buldum pazarlıksız 96 model 1.6ies otomatik. Görmedim ama telde konuştum söylediğine göre bel altı boyalı değişen yok km orijinal 190000de neyapsam kararsız kaldım. Gidip bakacaktım arabaya yedek parça konusu kafama takıldı, aklımdan bu sorunu çıkartmadan da gidemiycem ozaman kadar da araba gidecek:( hani belki birisi çıkarda istanbulda yedek parça ve usta sorunu yok şurdan halledebilirsin der diye bi umut yazayım dedim...
  • srdrgkdmr kullanıcısına yanıt
    İnşaallah hayirlisi ile guzel, butcene uygun bi Honda sahibi olursun. Yine nacizane bi tavsiyem olacak, hayatinda hondaya binmemis insanlarin soykediklerine aldanipda vazgecme. Tamam kabul, parca zor ve pahali. Ama olsun be kardesim gonul isi bu. Sen 300bine mercedese binipte dikiz aynasi 2binmis diye vazgecen gordun mu. Napalim Hondamiz biraz pahali ama dedigim gibi gonul isi. Ben arabayi aldigimda 261000 km idi. 98 model. 190000 km bence gayet iyi. Rabbim gonlune gore kazasiz belasiz nasip edip kullandirsin.

• mervib kullanıcısına yanıt
    Gönlüne yüreğine sağlık hocam Allah razı olsun gerçekten samimi cevabın için çok teşekkür ederim. Hep birlikte kazasız belasız güzel günlerde kullanırız inşallah saygılar iyi forumlar
  • Arkadaşlar kulübe yeni katıldım. 98 model 12 bin tl biraz hasar kayıtlı 1.6 euro civic var.Hiç hondaya binmedim.Nasıl bir araba genelde uzun yol yapıyorum en 75 km . Yardımlarını bekliyorum
  • Daha önce de verilmişti ama incelemek isteyenler için " 96-00 Civic Service Manual pdf "
    Link alıntıdır

https://docs.google.com/uc?id=0B_OqXR7rGeSpYTAwYjYxNzYtZWM4Ny00MjUxLTg0OWItZjc0NTY0MzZmMzMz&export=download

• Küçük bir süpriz, devamı bitince inşaallah

Euro Civic Kulübü Euro Civic Kulübü

• sök onu hemen sök , çok berbat, apaçi işi
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-179401759/detay/

Merhabalar, ilk defa araba alıcam. Honda tavsiye ettiler. Bütçem 16-17 bin. ilan için ne dersiniz? Bu fiyat aralığı için ne tavsiye edersiniz? Teşekkürler.
  • Cogu sitede gordugumuz ve almak isteyen , merak edenler için az once gelen Civic Mugen Halı paspas seklinde gecen urunun fotoğraflarini paylasmak istedim, birkacda not.
    Urun cok kaliteli bir urun degil, fiyatindan da belli zaten. Kenardaki kirmizi yerleri az sonra cakmakla yakacagim cunku dagilma egilimi gosterecek gibi. Fotograflarda da gorulecegi gibi surucu kismindaki bagaj ve depo acacaginin kesimi cok da iyi degil, tam oturmadi yani. Son olarak da arka paspasin orta kisminda satis gorsellerinde honda logosu vardi ama urunde yok.
    Genel olarak şık durdu, inşaallah çabuk eskimez.
     Euro Civic Kulübü Euro Civic Kulübü Euro Civic Kulübü

• bunu bedava verseler koymam arabama
    ne o kırmızı şeritler öyle
    apachi işi
  • caucass kullanıcısına yanıt
    Sizin nasil bir araba kullandiginizi merak ettim doğrusu sitedeki baska forumlarda da yorumlarinizi gordum, sizi memnun etmek imkansız dogrusu, hic olumlu bi yorumunuzu gormedim
    Hatirlatma : Kirmizi Honda rengidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mervib -- 17 Eylül 2014; 20:21:54 >
  • sana göre olumsuz olabilirm
  • Arkadaşlar ben izmirde yaşıyorum burada okuduklarıma göre euro civic lerde çoğunlukla duyduğum parça sıkıntısı yıl olmuş 2014, 2000 öncesi modeller için hala bu sıkıntı devam ediyormu özellikle izmirde parça sıkıntısı varmı birde parçaları öyle abartılacak kadar pahalımı izmirli kullanıcılar bilgi verirse sevinirim birde kronik arıza olarak sıcaklık müşürü arızalı devamlı haharet yapıyor deniyor malum izmir yazları sıcak oluyor böyle bir kronik sorunu varmı 2000 öncesi olanlarda?
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.