Şimdi Ara

Euro Civic Kulübü (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.296
Cevap
37
Favori
446.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aracım ısıtmadan kullanınca rolantide stop ediyor. (Bazen)
    98 euro civic Distribitörü lazım nereden ve uygun fiyata nasıl bulurum - usta senin aracının üzerindeki başka araca ait onun için tekleme yapıyor dedi ve 300-500 TL arası olur dedi. sizce fiyatı uygunmu, bana biraz tuzlu geldi. SAYGILARIMLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstf111

Selamun Aleykün arkadaşlar
    Aracım ısıtmadan kullanınca rolantide stop ediyor. (Bazen)
    98 euro civic Distribitörü lazım nereden ve uygun fiyata nasıl bulurum - usta senin aracının üzerindeki başka araca ait onun için tekleme yapıyor dedi ve 300-500 TL arası olur dedi. sizce fiyatı uygunmu, bana biraz tuzlu geldi. SAYGILARIMLA

Ustan haklı ...
    Altta bi kaç ilan var. İncelemek istersen ...

• arkadaşlar 97 model 1,4 otomatik bir araç aldım. triger ve diğer rutin şeyleri kontrol ettirmek istiyorum.
    istanbul anadolu yakasında güvenilir usta ve yakın zamanda yaptıran varsa ücretler hakkında bilgi alabilir miyim?

ayrıca ön tampon, ön cam aramaktayım, yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim. (hırsızlar inanılmaz fiyatlar veriyorlar...)

şimdiden teşekkürler...
  • nipalensis1 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkür ederim. Mavi deneme amacliydi, asil son halini paylasiyorum. Herkes cok begendi benimde icime sindi, insaallah sizde begenirsiniz.
    Yapimina gelince. Benim aklimda ahsap gorunumlu kismi sokup oyle yapmak vardi, ama malum yastan olusan gevreme sonucu kirilabilecegi fikrine kapilarak sokmedim. Yapistiracagim kismi olcerek 3-4cm fazladan kesip yapistirdim ve kalan kismi plastik bi parcayla iceri dogru ittirdim. Yapistirma isini de sac kurutma makinesiyle yaptum. Yalniz fazla tutarsanız sicaktan kaplamanin formu degisiyor ve bozuluyor. Kolay gelsin.
     Euro Civic Kulübü Euro Civic Kulübü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ve bu da en son yapmis oldugum direksiyon uygulamasi
     Euro Civic Kulübü

• Arkadaşlar 2 adet arka koltuk kafalığı var elimde.
    Foto da ön gözüküyo ancak bende arkalar mevcut. Kumaşı göstermek için yükledim fotoyu.
    Özel msj yoluyla ulaşabilrsnz.

Euro Civic Kulübü
  • 38caiseria 3 kullanıcısına yanıt
    98 euro civic sağ ön amortisör lazım varsa ikisi de tabi bütçeye uyma durumu söz konusu olmalı :)
  • Sevgili forumdaşlar euro civic almayı düşünüyorum genel olarak şehir içinde kullanacağım yardım ve desteğinizi bekliyorum 1.4 daha az yakıyo gibi ama kullananların objektif yorumlarını bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim :)

• Merhabalar. foruma yeni katıldım. geçen hafta 15300'e 98 euro civic aldım. araç şimdilik beklentilerimin üzerinde, keyfe keder masrafları var, yürüyeni ve motoru gayet güzel.98 model arabaya ve bu fiyata göre gayet kullanışlı ve özellikli,yalnız motor ısınınca hararet doğal olarak 90 lara geliyor ama sürüş sırasında mağlum ankara havası soğuk hemen geri düşüyor hal böyle iken kalorifer ısıtmıyor, termostatın arızalı olduğunu düşünüyorum. hafta sonu termostatı değiştireceğim ama bu konuda sıkıntı yaşayanlar varmı başka bi sorun olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: driverg

Sevgili forumdaşlar euro civic almayı düşünüyorum genel olarak şehir içinde kullanacağım yardım ve desteğinizi bekliyorum 1.4 daha az yakıyo gibi ama kullananların objektif yorumlarını bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim :)

aracım 96 Euro 1.4 is 145000 kmde şu anda 100 km de şehir içi 10.5 litre litre yakıyor.. fabrika verisi zaten şehir içi 9.5 litre
  • quote:

Orijinalden alıntı: devereci08

quote:

Orijinalden alıntı: driverg

Sevgili forumdaşlar euro civic almayı düşünüyorum genel olarak şehir içinde kullanacağım yardım ve desteğinizi bekliyorum 1.4 daha az yakıyo gibi ama kullananların objektif yorumlarını bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim :)

aracım 96 Euro 1.4 is 145000 kmde şu anda 100 km de şehir içi 10.5 litre litre yakıyor.. fabrika verisi zaten şehir içi 9.5 litre

Ama ben lpg de kullanacağım

• SLM HERKESE
    BEN KOCAELİDEN KATILIYORUM ARANIZA
    BENDE DE 96 MODEL EURO CİVİC VAR
    BEN ARACIMIN FAR AYDINLATMASINI YETERLİ BULMUYORUM
    NASIL DAHA İYİ AYDINLATMA YAPABİLİRİM
    ZENON FAR TAKALIM DİYOR ELEKTRİKÇİ ARKADAŞ H4 8000 K (BANA 8MM DEDİ DEMEK İSTEDİGİ BU DÜŞÜNÜYORUM)

BİLGİ VE TECRÜBESİ OLANLAR YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM
  • Merhabalar arkadaşlar. Honda cıvıc Kullanıcıları olarak sızden yardım ısteyecegım acil. Perşembe günü bır araba almayı düşünüyorum computeste gosterıp. Araç 1998 model ls euro cıvıc beyaz otomatık . kılometresı 226000 cok mu fazla endıse edıyorum. Atıker LPG var. 3 Parça boya var fıyat olarak 17500tl dıyor. Trıger radyatör 4 kôruk yenı degısmıs 5bın km ıcınde. Günlük 40km falan yol yapcam yakıtı nasıl olur. Lütfen Yardımcı olursanız cok sevınırım.

• Yardımcı olursanız cok dua edecegım gercekten. Bu araçtan almazsam 2001 clıo HB otomatık veya pejo 206 Otomatık bakacağım. Bılıyorum euro cıvıcle karşılaştırılmaz ama esımle kullanacağım ıcın onlarda olabılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: scream_ank

Merhabalar arkadaşlar. Honda cıvıc Kullanıcıları olarak sızden yardım ısteyecegım acil. Perşembe günü bır araba almayı düşünüyorum computeste gosterıp. Araç 1998 model ls euro cıvıc beyaz otomatık . kılometresı 226000 cok mu fazla endıse edıyorum. Atıker LPG var. 3 Parça boya var fıyat olarak 17500tl dıyor. Trıger radyatör 4 kôruk yenı degısmıs 5bın km ıcınde. Günlük 40km falan yol yapcam yakıtı nasıl olur. Lütfen Yardımcı olursanız cok sevınırım.

bana km ve model olarak fiyat pahalı geldi .yukarıda benim aracımın yakıt ve km sini yazdım.. seninki otomatik ve km side çok olduğuna göre yakıt dahada fazla olcaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: komikmy

SLM HERKESE
    BEN KOCAELİDEN KATILIYORUM ARANIZA
    BENDE DE 96 MODEL EURO CİVİC VAR
    BEN ARACIMIN FAR AYDINLATMASINI YETERLİ BULMUYORUM
    NASIL DAHA İYİ AYDINLATMA YAPABİLİRİM
    ZENON FAR TAKALIM DİYOR ELEKTRİKÇİ ARKADAŞ H4 8000 K (BANA 8MM DEDİ DEMEK İSTEDİGİ BU DÜŞÜNÜYORUM)

BİLGİ VE TECRÜBESİ OLANLAR YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM
    quote:

Orijinalden alynty: komikmy

SLM HERKESE
    BEN KOCAELYDEN KATILIYORUM ARANIZA
    BENDE DE 96 MODEL EURO CYVYC VAR
    BEN ARACIMIN FAR AYDINLATMASINI YETERLY BULMUYORUM
    NASIL DAHA YYY AYDINLATMA YAPABYLYRYM
    ZENON FAR TAKALIM DYYOR ELEKTRYKÇY ARKADA? H4 8000 K (BANA 8MM DEDY DEMEK YSTEDYGY BU DÜ?ÜNÜYORUM)

BYLGY VE TECRÜBESY OLANLAR YARDIMCI OLURSA SEVYNYRYM

a.s bendede ayny sorun vardy bu ?ekilde hallettik ALLAH yn izniyle tavsiye ederim arkada?lar.faryn içine biexnon yerle?tirdik resimlerde yanan sadece encel fary yaktynmy gündüz yapyyo ortamy
     Euro Civic Kulübü Euro Civic Kulübü Euro Civic Kulübü Euro Civic Kulübü

• Arkadaslar,

98 model 1.6 euro civic, otomatik, 126bin km, degisensiz, hic tup takilmamis, boya on arka tamponlar harici yok deniyor, arac icin 19500'e anlasip kaporasinida verdim ama bu hararet meselesini bilmiyordum. Bu arada anlastiktan sonra sorgulattim tramerde bedeli yazmayan 1 kazasi cikti. Tavan dosemesinde sarkma var.

Aldigim arac kesin otomatik olacak ve en azindan 100binkm/10 yil binmek istiyorum. Butcem de maximum 19500.

Sizce bu para verilir mi ? Ortalama piyasasi 17 gibi geldi bana tabi km'ler daha yuksek. Piyasada alinacak temiz japon-turk 1.6, 1.4 ies'te yok. Km'ler 200'lerde.

Eger araci oneriyorsaniz istanbul Anadolu yakasinda ozelliklle hararet konusunda tespiti yapacak ve fikir verecek usta onerebilir misiniz ? Yetkili servisler 2. el ekspertiz icin 350tl istiyor.

Hararetle simdi yoksa bile bir sekilde karsilasacaksam bu sevdadan vazgecmem gerekir gibi geliyor bana ?

Birde istanbul dur-kalk trafikte 13 litreyi/60 kurusu asar mi ? Asarsa LPG kac kurusa dusurur ?

Bilgisi olanlar esirgemesse cok sevinicem.. Boylelikle benim gibi bu aractan almak isteyen diger herkese yol gostermis olunur..

Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkegin -- 3 Nisan 2015; 1:47:47 >

• İlkegin kardeşim; bende senin gibi bu arabaları çok araştırdım çok olumsuz yada çok olumlu yazı okudum. Her kafadan bir ses çıkıyodu. sonunda artan piyasaya dayanamayıp 130 binde aldım bi tane. Alalı 1 sene oldu. Şuan İYİKİ ALMIŞIM diyorum. Motor Şanzıman hondanın gerçekten kusursuz. Euro civic'in donanımıda harika.
    eğer baktığın araç klimalı sunrooflu falansa hiç kaçırma al derim yinede iyice baktırmak gerek tabi. zaten boyasız 126 bindeymiş daha ne olsun kardeşim. :)
    19.500 fiyat biraz fazla ama araba dediğin gibi boyasız falansa bence değer.
    hararet sorunu evet var ama herkesin başına gelmiyor galiba şans işi biraz.
    tavan döşemesindeki sarkma sunroof varsa ondan kaynaklanıyorsa ciddi bir problem olabilir ama yaşlılıktansa çok sorun olmaz iğneyle bile tutturabilirsin :)
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-98-model-otomatik-honda-civic-sunrooflu-205447035/detay/

selamlar linkte ki euro civic için düşünceleriniz nedir??ben 17 bine verirse almayı planlıyorum;mesaj yoluyla 17750'ye indi.

2002 den bari aynı kişi kullanmış; eşim acemi sürücü başlangıç aracı olarak düşünüyorum...hiç lpg takılmamış; neye dikkat etmem gerekir?? yardımcı olursanız çok sevinirim..araç sahibinin yazdıkları :

""Merhaba. Araba teyzeme ait. Hasar kaydı yok diye biliyorum fakat bildiğim 2-3 vuruğu var tampona. Araç bakıma gireli 1000 km olmadı. Radyatör bozuktu yenisi takıldı. Elektronik olarak ve yürür aksamında şanzımanında sıkıntısı yok. Yedek anahtarı mevcut. Masraf olarak bölgesel boya gerekiyor bazı yerlere. ""

• Herkeze selamlar bnm 96 model euro civic var otomatik düz yolda fena deil ama rampalarda çok ağır bnm arabayi böyle yoksa bütün otomatikleri boylemi

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.