Şimdi Ara

Euro Civic Kulübü (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.296
Cevap
37
Favori
446.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caucass

1996 model 1.6 ils otomatik aracımda devir sorunu var. Geçen hafta problem başladı arabamdan kayış sesi geliyordu ayrıca araba giderken birden gaz yememeye başlıyordu bu hem lpgde hem de benzinde oluyordu.
    Ustaya bıraktım 1 haftadır yapamıyor arızayı bulamadı. Önce distribütör kapağı değişti sorun düzelmedi, çıkma distribütör takıldı hala sorun devam ediyor.
    Bütün ayarları yaptığını sorunu elektrikçinin bulabileceğini söyledi.
    Dün gittiğimde arabayı çalıştırdım tık diye çalıştı orda sorun yok hatta motorun sesi gayet güzeldi, kayış sesi de gitmiş ama gaz verince devir ibresi 3500 de takılıyor ve ritmik olarak çok az inip çıkıyor, bu çok hızlı oluyor yani 3500 devre vurup iniyor sürekli olarak ama kesinlikle 3500 devri geçmiyor.
    Sorunu malesef çözememiş hatta kafaya taktım illa çözecem diyor sağolsun ama iş baya uzadı.
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadasım aynı sorun bende de başladı Sorunun cozuldumu __? Denemedıgımız sey kalmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Buqqi

Markası yanlış hatırlamıyosam sax gibi bişidi.Orjinal servistekile aynı yalnız kutusu farklı olan

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhaba. uzun süredir almayı düşündüğüm ve hayalini kurduğum.euro civic ime nihayet kavuşuyorum.gerçekten de bu fiyatlara alınabilecek en iyi araçlar olduğunu düşünüyorum.bu fiyatlara bu kadar çok donanımı bir arada barındıran çok az araç var.''immobilizer - elektrikli yan aynalar - sanruff - klima - çift airbag - ayarlanabilir direksiyon - 4 cam otomatik - abs , asr ve daha neler ''..varsın piyasası olmasın.benim gibi uzun süreli biniciler için bence aracın ticari yönü çokda önemli olmamalı.boş dandik bir arabaya bineceğime aynı paralara dopdolu bir japon a binerim daha iyi.aracım yukarıda saydığım donanımları barındırıyor.bunun dışında üzerinde tartarini lpg sistemi var.lpg de perofrmans düşüşü sıfır.1998 model beyaz renk.makyajlı kasa full+full bir araç.otomatik vites ki honda bu konuda meşhurdur.bilen bilir.sorunsuz ve uzun ömürlü otomatik şanzımanlar yapıyor bu firma.172 binde ki japon araçlarının motor ömrü göz önüne alındığında çok mühim değil sanırım. araştırdığım kadarıyla da kullanıcıları da araçlarından gayet memnun görünüyor.bende memnun kalacağımı düşünüyorum.bunların üretildiği dönemin en sorunsuz araçları arasında olduğunuda bu tip forumlar sayesinde öğrendim.rutin bakımları yapıldığında binici dostu bir otomobil oluyor.bana honda mı toyota mı deseniz.hiç düşünmem honda derim.toyota ya bakmam bile.özellikle bu eurocivic lerin de ayrıca müptelasıyım.kullanımı son derece keyifli.koltuğa oturduğunuzda torpido ve iç mekanda kullanılan malzemeden ve sürüş konforunda sanki bir passat havası veriyor resmen.bunlarda benim fikirlerim.burası çok keyifli bir forum ve içersinde olmaktan keyif alıyorum.umarım bende sizler gibi arabamdan memnun kalırım.bütün euro civic çilere slm.herkese keyifli ve kazasız sürüşler dilerim...

hondacıların dediği gibi '' HONDA HAYAT ONDA '' nokta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakoma -- 21 Aralık 2013; 13:26:33 >

• Mrhaba arkadaslar siteye yeni uye oldum ve ortalama 1 aydir euro civic 1.6 96 model kullanicisiyim... izin verirseniz fikirlerinizden yararlanmak isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boranpol

Mrhaba arkadaslar siteye yeni uye oldum ve ortalama 1 aydir euro civic 1.6 96 model kullanicisiyim... izin verirseniz fikirlerinizden yararlanmak isterim
    Arkadaşlar 98 euro civic sol arka stop lazım,yardımcı olabilecek biri varmı acaba???
  • murat2727 kullanıcısına yanıt
    istanbuldaysanız eğer aksarayda bir dolu bulabileceğiniz kanaatindeyim
    eğer değilseniz internetten yazdığınız da bulma şansınız çok yüksek en kötü ihtimalle size yakın bir civarlardaki yedek parça satan yerlere baktığınız da bulabilirsiniz diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.n.u.r.

istanbuldaysanız eğer aksarayda bir dolu bulabileceğiniz kanaatindeyim
    eğer değilseniz internetten yazdığınız da bulma şansınız çok yüksek en kötü ihtimalle size yakın bir civarlardaki yedek parça satan yerlere baktığınız da bulabilirsiniz diye düşünüyorum
    Hocam İst değilim Ebay dan alacam galiba :D ilginiz için tşk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat2727 -- 4 Ocak 2014; 11:24:16 >
  • murat2727 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.n.u.r.

Rica ederim
    Selam Arkadaşlar 2ooo Model Otomatik 1.6 Ls Euro Civic Buldum Araçda Degısen Kaza Vb Yok Arac'a Fiyat Olarak 17.ooo İstiyor Km 18o.ooo kLıma Abs Asr vb Donanıma Sahıp Sanruuf Yok İlan Link'i Attım
    Şimdiye Kadar Renault 1997 ßrodway, 1999 Europa 19 ,2oo4 1.5 dCı Clio, 2oo5 Ford Fiesta 1.4 Tdcı Bu Araçları Kullandım Ve Japon Aracları Hakkında Bır Bılgıye Sahip Degılım Ve Şıkayet Araştırması Yaptım İllakı Her Markada Oldugu Gibi Kronık veya Yorgun Arabalar Mevcut Ve Başına Gelen Karalamış Ne Kadar Dogrudur kronık Sorun Olarakta Euro Cıvıc Icın Aleminyum Kapak vb Oldugu Icın Hararet Sıkıntısı Oldugunu Söylemısler ßu Ne Kadar Dogrudur Hadı dıyeLım Müşürlerde Arıza Oldu Degıstırıldı Bu Sorun Tekrarlıyormu Japon Muhendısler Pasifmı kaldı Aklım Almıyor :) Bırde Gosterge Aydınlatma + Farların Aydınlatması Çok Kötü Diyorlar Siz Sevgılı Arkadaslar Kullanıcı Olaraktan ßu Araba Fıyat Donanım + Konfor Olarak Makul ve Hoş Görunume Sahip Yukarda ßahsettıgım Marka Model Araçlardan Inanın Hıc Memnun Degıldım Konfor Hız Güvenlık Hıc Bırsey Yok Sadece Ihtıyacını Gıderıyordu Pişman Olurmuyum ?
    Parça Sıkıntısı Fiyatları Ve Sanayı Ortamında Özel Servısler Ucretlerı Ne Durumdadır ßu Arabayı Almam Icın ßana Guzel Ve Kötu Yanlarını Kullanan Arkadaşlardan Bahsetmesını ßeklıyorum S a y g ı l a r .

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-faruk-hocadan-otomatik-1.6-honda-civic-lpg-klima-abs-kazasiz-147732832/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: DjSyber

Selam Arkadaşlar 2ooo Model Otomatik 1.6 Ls Euro Civic Buldum Araçda Degısen Kaza Vb Yok Arac'a Fiyat Olarak 17.ooo İstiyor Km 18o.ooo kLıma Abs Asr vb Donanıma Sahıp Sanruuf Yok İlan Link'i Attım
    Şimdiye Kadar Renault 1997 ßrodway, 1999 Europa 19 ,2oo4 1.5 dCı Clio, 2oo5 Ford Fiesta 1.4 Tdcı Bu Araçları Kullandım Ve Japon Aracları Hakkında Bır Bılgıye Sahip Degılım Ve Şıkayet Araştırması Yaptım İllakı Her Markada Oldugu Gibi Kronık veya Yorgun Arabalar Mevcut Ve Başına Gelen Karalamış Ne Kadar Dogrudur kronık Sorun Olarakta Euro Cıvıc Icın Aleminyum Kapak vb Oldugu Icın Hararet Sıkıntısı Oldugunu Söylemısler ßu Ne Kadar Dogrudur Hadı dıyeLım Müşürlerde Arıza Oldu Degıstırıldı Bu Sorun Tekrarlıyormu Japon Muhendısler Pasifmı kaldı Aklım Almıyor :) Bırde Gosterge Aydınlatma + Farların Aydınlatması Çok Kötü Diyorlar Siz Sevgılı Arkadaslar Kullanıcı Olaraktan ßu Araba Fıyat Donanım + Konfor Olarak Makul ve Hoş Görunume Sahip Yukarda ßahsettıgım Marka Model Araçlardan Inanın Hıc Memnun Degıldım Konfor Hız Güvenlık Hıc Bırsey Yok Sadece Ihtıyacını Gıderıyordu Pişman Olurmuyum ?
    Parça Sıkıntısı Fiyatları Ve Sanayı Ortamında Özel Servısler Ucretlerı Ne Durumdadır ßu Arabayı Almam Icın ßana Guzel Ve Kötu Yanlarını Kullanan Arkadaşlardan Bahsetmesını ßeklıyorum S a y g ı l a r .

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-faruk-hocadan-otomatik-1.6-honda-civic-lpg-klima-abs-kazasiz-147732832/detay/

Alıntıları Göster
    arkadaşlar araca yeni lastik ve yeni rot balans yapılmasına rağmen 120 km den sonra aracın ön takımda bi titreme başlıyor sanki böle ufak ufak yalpalıyor gibi sizde de varmı bu sıkıntı

• Merhaba arkadaşlar forumu biraz okudum Honda seven bilgili sizleri görünce danışmak istedim 12000 tl ye kadar arac bakiyordum bir tanidigin amcaoglunda Honda civic 1.4i 1996 model aracı varmis önerdi 190000 km de araci gormedim sadece Honda nin bu modeli nasildir tavsiyeleriniz ne olur.simdiden tesekkurler.

• Merhaba arkadaşlar birsey sormak istiyorum.

Ilanlara baktığımda sunu gordum,
    http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=151677524

simdi bu arac i es mi i ls mi. Veya i ls olanlar hecbec olan veya birbaska deyisle euro olanmidir.
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: stone2627

Merhaba arkadaşlar birsey sormak istiyorum.

Ilanlara baktığımda sunu gordum,
    http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=151677524

simdi bu arac i es mi i ls mi. Veya i ls olanlar hecbec olan veya birbaska deyisle euro olanmidir.
    Teşekkürler.
    Merhabalar herkese.

Bir süredir okuyucu olarak takip ediyorum burayı.

Otomatik bir euro civic almayı düşünüyoruz. 22.000 gibi rakamlarda üst limitimiz var. 2002 den itibaren olan hatchback 5 kapılı olan modellere bakıyoruz.

160.000-170.000 km. li araçlar var. hatta daha fazla. sizce bu modeller için yüksek değil mi? bir de bildiğiniz ve bize uyan güzel bir satılık araç var mıdır?

• 97 model 1.6İ LS otomatik 127000 de 14800 é aldım.Genel olarak araçtan memnunum fakat sanırım far kolunda sorun var far açılmıyor parklar yanıyor sellektor yapıyor uzun ve kısa far calışmıyor.Kolu tamir ettirmem mumkun mudur? Sorun tahmin ettiğim gibi koldan mıdır? Yoksa baska bir sebebi olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy_art

Merhabalar herkese.

Otomatik bir euro civic almayı düşünüyoruz. 22.000 gibi rakamlarda üst limitimiz var. 2002 den itibaren olan hatchback 5 kapılı olan modellere bakıyoruz.

160.000-170.000 km. li araçlar var. hatta daha fazla. sizce bu modeller için yüksek değil mi? bir de bildiğiniz ve bize uyan güzel bir satılık araç var mıdır?

Eurocivicler var 2004-2006 arası hatchback. Ben ondan aldım 2 sene önce. Piyasayı şuan bilmiyorum ama ben 23.000 e almıştım.

1.6 motor otomatiği gerçekten SORUNSUZ.
    şuan bende birde şirket arabası var fiat punto otomatik benzinli 2013 model, benim araba 2005 ona rağmen otomatiği daha iyi, hondalar bu konuda çok iyi. Arkadaşın toyota aurisi var,onun da otomatiği daha kötü mesela.Vites geçişlerinde anlarsın.

Onun dışında çok geniş araç,arka diz mesafesi özellikle.Bagajda geniş.
    Sadece benzinli kullanırsan çok yakar ortalama 10-11 lt şehir içi. Şehir dışı 7,5/8lt ye düştüğü oluyor. LPG tavsiye ederim.

Tek sorunu altının yere yakın olması benim için. Onun dışında aile içinse ve uzun vadeli düşünüyorsanız 22,23 lira verilr bu araçlara. Karar sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cranfan

quote:

Merhabalar herkese.

Eurocivicler var 2004-2006 arası hatchback. Ben ondan aldım 2 sene önce. Piyasayı şuan bilmiyorum ama ben 23.000 e almıştım.

şuan bende birde şirket arabası var fiat punto otomatik benzinli 2013 model, benim araba 2005 ona rağmen otomatiği daha iyi, hondalar bu konuda çok iyi. Arkadaşın toyota aurisi var,onun da otomatiği daha kötü mesela.Vites geçişlerinde anlarsın.

Sadece benzinli kullanırsan çok yakar ortalama 10-11 lt şehir içi. Şehir dışı 7,5/8lt ye düştüğü oluyor. LPG tavsiye ederim.

Tek sorunu altının yere yakın olması benim için. Onun dışında aile içinse ve uzun vadeli düşünüyorsanız 22,23 lira verilr bu araçlara. Karar sizin.

Sağ ol Hocam.

Ben de internette bakıyorum ama 2005 modeller artık o fiyatlara bulunmuyor. 2003 model var bir tane. Piyasası artıyor mübarek :)
    Ciddi olarak düşünüyorum. Çok fazla satılığa çıkmıyor işte 2. eli. Olanı da denk gelirse kaçırmamak lazım sanırım.
    170.000 km. aklımı kurcalıyordu ama sanırım Honda da o km.ler de normal karşılaşılıyor sanırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cranfan

quote:

Merhabalar herkese.

Sağ ol Hocam.

Ben de internette bakıyorum ama 2005 modeller artık o fiyatlara bulunmuyor. 2003 model var bir tane. Piyasası artıyor mübarek :)
    Ciddi olarak düşünüyorum. Çok fazla satılığa çıkmıyor işte 2. eli. Olanı da denk gelirse kaçırmamak lazım sanırım.
    170.000 km. aklımı kurcalıyordu ama sanırım Honda da o km.ler de normal karşılaşılıyor sanırım.

2004 ortasından sonra makyajlı kasaları var bunların,makyajsız kasaları daha bi çirkin,far tarafı,gerisi aynı sanırım.
    Onun dışında evet çok satışta yok,hem araç piyasada az,hem alanlar memnun,aile aracı,genelde bırakmıyorlar.

benim 120binde mesela,arkadaşa verdim kaza da yaptı,ön kaput değişti,şase sağlam ama ben bile yenilersem ilerde babama bırakmayı düşünüyorum,satma niyetim yok.

temiz bulursan denk gelirse kesin kaçırma. KM çok önemli değil.Ama 22-23.000 tl üstüde bence gereksiz,ne kadar güzelde olsa-10 yaşında araba olacak.
    Gerçi yeni sıfır fiyatları arttı tabi,mecbur 2.el de yükseldi.

• cranfan C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aranıza katılabilir miyim?
    Ben de 1 ay öncesi 2005 model hb 1.6 otomatik bir euro civic aldım. İyi ki de bu modeli seçmişim çok memnunum. Allah kazadan beladan korusun hepimizi.
    görüşlerinize aynen katılıyorum, dediğiniz gibi tek sorunu altının yere yakın olması kasisli yollarda dikkat etmek lazım.
    Herkese hayırlı yolculuklar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatros62

Ben de 1 ay öncesi 2005 model hb 1.6 otomatik bir euro civic aldım. İyi ki de bu modeli seçmişim çok memnunum. Allah kazadan beladan korusun hepimizi.
    görüşlerinize aynen katılıyorum, dediğiniz gibi tek sorunu altının yere yakın olması kasisli yollarda dikkat etmek lazım.

hocam sen ne kadara aldın sorması ayıp? :)
    bir de değişen, boyanan durumları nasıl?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: albatros62

hocam sen ne kadara aldın sorması ayıp? :)
    bir de değişen, boyanan durumları nasıl?

Alıntıları Göster
    25000 TL ye kadar euro civic bakıyorum. Kasası çok hoşuma gidiyor. Bu fiyatlara başka öneriniz var mı?

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.