Şimdi Ara

Euro Civic Kulübü (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.296
Cevap
37
Favori
446.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1996 1.6 İLS SAHİBİYİM.GEÇEN AKŞAM AKÜ BOŞALDI TAKVİYE YAPIP ÇALIŞTIRDIK.SRS LAMBASI YANDI BİR DAHA SÖNMEDİ.NE YAPMAM LAZIM?UŞAKTA YAŞIYORUM BURADA YETKİLİ SERVİS YOK.BU IŞIK İÇİME KURT DÜŞÜRDÜ NE YAPMALIYIM?YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM HERKESE HAYIRLI GÜNLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celal_64 -- 27 Aralık 2012; 10:15:17 >
  • birde aracın jantlarını değiştirmek istiyorum 205 40 17 çokmu ağır gelir maximum kaç jant lastik takmalıyım? yardımcı olabilirseniz sevinirim..
  • iyi günler kuzenim bir tane 1998 model 175000de 13000ytlye civic 1.4i S Euro Civic bulmus. benden arastırmamı istedi . sizce nasıl araba artı ve eksisiyle yazabilirmisiniz? ayrıca yakıtı ve krnik sorunları hakkındada bilgi verirseniz sevinirim tesekkür ederim.
  • Merhaba arkadaşlar bende 2004 honda euro civic 1.6 es hatcback otomatik sahibi olarak aranıza katılıyorum.aracımı 105 bin km de benzinli 22500 aldım.ne dersiniz sizce pahalı almış sayılırmıyım.(araçta kaza veyada darbe yok sadece 3-4 parça çizik boyası mevcut) ayrıca izmirde lpg taktırma konusunda tecrübe ve fikirleri olan arkadaşların yardımını bekliyorum.
  • ya arkadaşlar şu sis farı işini çözmüş yok mu ya. Ben de 1998 euro civic 1.4 is var uygun sis farını bulabileceğim bi yer var mı?
  • Arkadaşlar merhaba bende bugün 1,6 eurocıvıc düşünüyorum aslında buldum gibi birşey baktığım araç 97 model ön 2 camı otomatik elektrikli sunroof hidrolik direksiyon srs var bunları görüyorum ama diğer baltığım eurocıvıcler arka camlar otomatik ve abs de vardı şimdi bu fark nasıl oluyor modelmi farklı motormu farklı bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar herkese selamlar
    Bugün 98 model 200000km de 1.6 otomatik euro civic buldum.sunruf klima airbag abs otomatik camlar hepsi var.fiyata 14.000 tl diyor satıcı.ufak tefek pazarlık payı var.araç gayet temiz.fikriniz nedir acaba...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: art_SRY

Arkadaşlar merhaba bende bugün 1,6 eurocıvıc düşünüyorum aslında buldum gibi birşey baktığım araç 97 model ön 2 camı otomatik elektrikli sunroof hidrolik direksiyon srs var bunları görüyorum ama diğer baltığım eurocıvıcler arka camlar otomatik ve abs de vardı şimdi bu fark nasıl oluyor modelmi farklı motormu farklı bilgilendirirseniz sevinirim.

Hocam aracın motor numarasına bakın.

D14 ise 1.4 olabilir

Piyasada 1.4'leri 1.6 diye satan kansızlar var.

Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

quote:

Orijinalden alıntı: art_SRY

Arkadaşlar merhaba bende bugün 1,6 eurocıvıc düşünüyorum aslında buldum gibi birşey baktığım araç 97 model ön 2 camı otomatik elektrikli sunroof hidrolik direksiyon srs var bunları görüyorum ama diğer baltığım eurocıvıcler arka camlar otomatik ve abs de vardı şimdi bu fark nasıl oluyor modelmi farklı motormu farklı bilgilendirirseniz sevinirim.

Hocam aracın motor numarasına bakın.

D14 ise 1.4 olabilir

Piyasada 1.4'leri 1.6 diye satan kansızlar var.

Selamlar

araca baktım birde 1,6 eurocıvıc düz modeli varmış araç ondanmış ama anlaşamadık 5 parça değişmiş çıktı almadım tabiki

• Hayırlı cumalar
  • Arkadaşlar benim sorma istediğim bir konu var.Bende dün 1,4 euro civic düz araç aldım.Artvinden.Anlattııkları kadarı ile bir depo benzinle 850-900 km yol gidiyormuş bu araçlar.Yanlız arabanın tüm bakımları yapılmasına rağmen ben artvinden istanbula geldim.Ortalama bir depo ile 700 km yol yaptım.Bu yakıt fazlalığı neden olabilir.Motorunu ise iyi ustalara baktırdım.herhangi bir yağ eksiltme yok dediler.Yani motorumda süper.Eğer LPG taktıracaksam ne tür ne marka LPG bu araca daha iyi olur.Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • seni yemişler TERRANA
    ancak dizel (ve dandik) araçlar o km. yi yapar
    sen gene iyi gitmişsin 1 depoyla
  • quote:

EURO CIVIC kullanıcıları paylaşım ve bilgi kulübü.

merhabalar. 2005 eurocivic le ben de aranızdayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alketta

quote:

EURO CIVIC kullanıcıları paylaşım ve bilgi kulübü.

merhabalar. 2005 eurocivic le ben de aranızdayım.

Araç nasıl? Ne kadar fiyata aldınız?

• temizyurek kullanıcısına yanıt
    merhabalar. aracı 25000 tl ye bir yakınımdan aldım. sanırım su an kendi modelindeki en temiz ve az kilometreli araçtır. benim de ihtiyacım vardı temiz bir araca kaçırmadım o yuzden. sanırım 60.000 gibi bir kilometresi var. kısa süre oldu ama simdilik gayet memnunum. herhangi bir yerinden ses gelmiyor. otomatik vites geçişleri sorunsuz. önceki aracım manuel 2007 golf tsi 140 hp idi. onun performansına yaklasması zaten mümkün değil ama piyasadaki 1.6 atmosferiklerin tamamından daha performanslı olduğunu düşünüyorum. saygılar.....
  • quote:

merhabalar. aracı 25000 tl ye bir yakınımdan aldım. sanırım su an kendi modelindeki en temiz ve az kilometreli araçtır. benim de ihtiyacım vardı temiz bir araca kaçırmadım o yuzden. sanırım 60.000 gibi bir kilometresi var. kısa süre oldu ama simdilik gayet memnunum. herhangi bir yerinden ses gelmiyor. otomatik vites geçişleri sorunsuz. önceki aracım manuel 2007 golf tsi 140 hp idi. onun performansına yaklasması zaten mümkün değil ama piyasadaki 1.6 atmosferiklerin tamamından daha performanslı olduğunu düşünüyorum. saygılar.....

Hayırlı uğurlu olsun , Allah kaza bela vermesin hocam.

Güzel bir tercih yapmışsınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: temizyurek

quote:

Hayırlı uğurlu olsun , Allah kaza bela vermesin hocam.

Güzel bir tercih yapmışsınız..

çok teşekkür ederim. çok daha iyisi herkesin olsun.

• selam arkadaşlar 98 euro civic aldım 1.6 önden kaza yaptım bu tamponun arkasında ki çelik koruyucu parçayı nerden bulurum. tamponda lazım en uygun nasıl bulurum istanbuldan yazıyorum ...
    artı viteste çok boşluk var bazen 5 ve 3 e atamıyorum vites kutusumu değişecek acaba ilgilenen arkadaşlar bi cevap yazsın lütven
  • geçen hafta 96 model 1.4 euro civic aldım, araç bel altı boyalı ve 270binde(en azından orj km ) ama direklerde motorda falan bi oynama yok, motoru taş gibi zaten, aracın tek sıkıntısı klima ve abs yok , acaba dogrumu karar verdım bunu alırken ama şimdilik memnun gibiyim

• Hayirli cumalar
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.