Şimdi Ara

Euro Civic Kulübü (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.296
Cevap
37
Favori
446.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bendede 96 model euro cıvıc var. 6 ay önce aldım araç herseyiyle orgınal dediler ama ben ön farları ve arka stopları spor takdırmak istiyorum. Ama pekte bulamadım sayılır. afyon merkezdeyim nerden temin edebilirim. simdiden tşkler.
  • euro cıvıc modellerin kalorifer leri cok iyidir ama seninkinde termostat derecesi azdır 80 lik takdir derim bendede olmustu o sorun :))
  • Klima yokmu
  • Selamlar,

Honda Civic 1997 model 1.6 İLS almayı düşünüyorum. Arabada sunroof, otomatik vites, klima vs.. güzel özellikler mevcut.

Merak ettiğim konular, Parçaları çok pahalıymış, Servisi bakımı çok pahalıymış, Otomatik vites olayı çok iyi değilmiş sorunluymuş, şeklinde uyarılar aldım.

Yardımlarınızı rica ederim.
  • s.a ağalar ben de yeni katılanlardanım kulübe benim de 2005 euro civic var fiyatına göre piyasada binilecek en güzel araba bana göre 5 aydır kullanıyorum çok şükür hiç bir şikayetim yok . yalnız sol güneşlik lazım nerden bulabilirim çıkma falan yardımcı olabilecek olan var mı?
  • 96 euro civic kullanıcısı olarak:euro civiclerin 1999 a kadar olanlarının kaporta parçaları servis dışında çıkma bulma şansı biraz az. fakat standart bakımları diğer araçlardan farklı değil fiyat olarak. ayrıca otomatik vitesle ilgili söylenen problemli olduğu yönündeki görüş tamamen uydurma,boş laf. vitesi sorunsuz bir araçsa eğer hiç korkmayın. otomatik viteste honda en iyisidir. otomatiğin problemli olduğunu söyleyen ya art niyetlidir ya da otomatik honda kullanmamıştır. görüşler değişebilir ama manueldense otomatiği tercih ederim keyif olarak da aratmaz manueli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsknrl -- 23 Mayıs 2012; 11:06:32 >
  • selam arkadaşlar bende 97 hatchback euro civic var kaza yaptım parçaları bulamıyorum servis harici nereden bulabilirim yardımcı olabilirimisiniz motor kaputu,ön panel,sağ far,ön tampon,çamurluk davlumbazları ve fan mator çerçevesi GAZİANTEP
  • servis paşaoğluna bi sor istersen belki bulabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hançerkıran

selam arkadaşlar bende 97 hatchback euro civic var kaza yaptım parçaları bulamıyorum servis harici nereden bulabilirim yardımcı olabilirimisiniz motor kaputu,ön panel,sağ far,ön tampon,çamurluk davlumbazları ve fan mator çerçevesi GAZİANTEP

ankara yıldız sanayi sitesinde ve istanbulda bostancı sanayi ve ikitelli de çıkma parça bulabilirsin. fakat genelde önden kazalı araçlar ellerindeki. önpaneli servisten almanı tavsiye ederim fiyatı 400 civarı çıkma daha cok istiyorlar. far içinse yan sanayisi mevcut, sanırım fiyatı da 150 civarı motorlu olanların.
    tamponunun durumu nedir bilmiyorum ama çıkmacılardakiler tamir edilmiş tamponlar, iyi bir tamiratla kendi tamponun kullanılabilir mi bir sor bence. davlumbaza gelince, bulamazsan eğer ya da çok para isterlerse mudail bir şeyler kendin uydurabilirsin sonuçta nitelikli bir parça değil biraz tadilatla denkleşebilir. tabi tüm bunlar son çare.

• quote:

Selamünaleyküm dostlar,hayırlı bayramlar.

aleyküm selam, hangi bayramdı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

quote:

Selamünaleyküm dostlar,hayırlı bayramlar.

aleyküm selam, hangi bayramdı bu

Alıntı yaptığın tarihe bi baksan hangi bayram olduğunu anlarsın zaten de bu kadar eski bir tarihten alıntı yapıp soru sormak ne alaka
  • Arkadaşlar 22.06.2012 tarihi itibari ile bende 1996 model bir honda civic 1.6 İLS düz vites bir araca sahip oldum.aracın kullanımı çok güzel ancak parçaları ve işçiliği biraz pahalı gibi geldi.
    alır almaz triger değiştirdim bu sırada baskı balatada değişmesi gerektiği söylendi onuda değiştirdik, ayrıca klima çalışırken durup bir müddet sonra tekrar çalışıyordu bunada baktırdım filtre ve püskürtme aparatı diye birşeyin değişmesi gerektiği söylendi onuda hallettik.
    yağı suyu tuzu derken 1250 tl parça ve işçilik parası verdim.
    şimdilik aracımdan memnunum inşallah başkaca bir sıkıntı çıkarmaz. arka bagaj içindeki örtüyü (hani bazıları hoparlör takıyorya o parça) bulabileceğim biryer bilen varsa yardımcı olursa sevinirim herkeze kazasız problemsiz sürüşler temenni ederim
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atkn09 -- 28 Haziran 2012; 20:55:42 >

• Arkadaşlar aracımı satmaya karar verdim. Araca ait bakımlarımı yaptırdım. Lpg ile ilgili sorunları vardı hallettim. Aracım 97 eurocivic 1.6 ils modeli. Beyaz. 152.000 km de. Otomatik vites. Sizce satış fiyatım ne olmalı? Ben 13.500 istedim. Tabi ufak bir pazarlık payı var. Fiyatı uygun mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gizemli_kral -- 2 Temmuz 2012; 17:34:23 >
  • 1999 model 1,6 İLS OTOMATİK VİTES EURO CİVİC SAHİBİYİM. ARABAM 120000 KM DE . MERAK ETTİĞİM KONU ŞU,
    4.VİTESTE 2500 DEVİRDE 80 KM/H
    4.VİTESTE 3000 DEVİRDE 98 KM/H
    HIZLA GİDİYOR. EURO CİVİCLERİN OTOMATİKLERİ İÇİN BU HIZLAR NORMALMİDİR?

ŞUNDAN DOLAYI SORUYORUM, 1,6 İES 1998 MODEL OTOMATİK VİTES YERLİ (SEDAN) CİVİC
    4.VİTESTE 2300 DEVİRDE 100 KM/H A ULAŞIYOR.

BU KONUDA BANA YARDIMCI OLABİLECEK BİRİSİ VARSA SEVİNİRİM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
  • s.a arkadaşlar bende yeni 96 model 1.4 euro civic aldım.ama ruhsatta tam olarak (i) mi (is) mi oldugu yazmıyor bunu nerden anlarız.i ve is arasındaki farklar nelerdir vaya daha başka biserisi varmı bunların...birde kaç hp oluyor bunlar tesekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: reis1907fb

s.a arkadaşlar bende yeni 96 model 1.4 euro civic aldım.ama ruhsatta tam olarak (i) mi (is) mi oldugu yazmıyor bunu nerden anlarız.i ve is arasındaki farklar nelerdir vaya daha başka biserisi varmı bunların...birde kaç hp oluyor bunlar tesekkürler...

bende i olanından vardı bildiğim kadarıyla ies olnında klima ve 4 cam otomatik var i serisi 2 cam otomatik.
  • valla benim arabanın arkasında 1.4 i yazıyor ama euro civiclerde i degilde is oldugunu söylüyolar ayrıca benim arabada kilima,abs,hidrolik direksiyon ve 2 cam otomatik.
  • arkadaşlar benzin göstergesi araç stop edince ibrede düşermi yerine..benim aracda ibre oldugu yerde duruyor acama bozukmu bilemedim bunun calıştıgını nasıl anlarız...
  • arabayı stopta etsen benzin ibresi oldugu yerde kalır bu araçta
  • eywallah kardeş bende bunu araştırıyordum tesekkurler cevabın için
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.