Şimdi Ara

Euro Civic Kulübü (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.296
Cevap
37
Favori
446.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2004-2006 kasalarda bebekler icin isofix varmiydi ? Bilen varmii?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

"Sakın, Allah'ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Ancak onları , korkundan gözlerin dışarı fırlayacağı bir güne erteliyor.."

Gelmiyor o gün gelmiyor bi türlü....
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

quote:

"Sakın, Allah'ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Ancak onları , korkundan gözlerin dışarı fırlayacağı bir güne erteliyor.."

Gelmiyor o gün gelmiyor bi türlü....

Insaallah gelecek abicim hic suphen olmasin
    Bu dunyayi yaratan kudret elbet sonunuda getirecek
    Iste o zaman tum ademoglu herseyin hesabini verecek

• geç gelen adalat adalet değill derler....
    gelsede artık ben görmem heralde
    yaş 63........
  • quote:

geç gelen adalat adalet değill derler....
    gelsede artık ben görmem heralde
    yaş 63........

Allah'ın izniyle adalet öyle bir sağlanacak ki, siz merak etmeyin :)
  • Adalet bekleyenlerin hali ortada
  • caucass kullanıcısına yanıt
    Adalet sağlanacaktır. Ama bu fani dünyada, ama öldükten sonra.
  • Öldükten sonra ne yapayım o adaleti
    Bu tam bir avuntu, kandırmaca..
    bu dünyada her türlü haksızlığa katlan
    Öbür dünyada adalet sağlanır nasıl olsa
  • Bu dünyada yaşacağınız ortalama max 80-90 sene. Öldükten sonra sonsuzluk var. Bunu gözardı etmemek gerek.

• o zaman şöyle yapalım, bu dünyada ben iyi yaşıyayım
    öte faraf hepten senin olsun
  • BENİM SORMAK İSTEDİĞİM BİR KONU DAHA VAR.

BENDE 1998 EURO CİVİC 1,4 ,İS VAR.DÜZ ÖNCEKİ YAZIM DA DA DEDİĞİM GİBİ TÜM BAKIMLARINI YAPTIRDIM.ATEŞLEME SİSTEMİNE KADAR.SORMAK İSTEDİĞİM ŞU?
    ***)ARAÇ DÜZ YOLDA NEKADAR BASARSAM BASIYIM GAZ PEDALI DİPTE İKEN 155 KM/H GEÇMİYOR.BU ARAÇLARIN HIZ SINIRI BUMUDUR YOKSA BAKTIRMAM GEREKEN EKSİK BİŞEYLER Mİ VAR.
    ***)BİR SORUM DAHA OLACAK.KALKARKEN ÖN ALTLARDAN TAK DİYE BİR SES GELİYOR.BU SES DÜŞÜK DEVİRLERDE VİTES DEĞİŞİMLERİNDE SONRA DA DEVAM EDİYOR SORUN NE OLABİLİR.O Kİ YAZIMA DEVAM EDİYORUM BİR ŞEY DAHA SORİYİM.
    ***)GEÇENLER DE ARACA TÜP TAKTIRDIM.MONTAJ DAN SONRA MOTOR HEM BENZİNDE HEMDE GAZDA ÇALIŞIRKEN MOTORUN DEVRİ İLE EŞ ARAÇ İÇERİSİNE BİR SES GELİYOR.SANKİ MOTOR SESİNİ HOPARLORLERE PARAZİT YAPAR GİBİ.VIIV VIIV DİYE BİR SES.TAKILAN LPG İLE BİR ALAKASI OLABİLİRMİ ACABA?

BENİ BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM..
  • Merhaba arkadaşlar, 1.6i LS Euro Civic 96 model 16.000TL isteniyor. Araç temiz, en ful olanından. Alınır mı sizce???
  • quote:

Orijinalden alıntı: TERRANA

BENİM SORMAK İSTEDİĞİM BİR KONU DAHA VAR.

BENDE 1998 EURO CİVİC 1,4 ,İS VAR.DÜZ ÖNCEKİ YAZIM DA DA DEDİĞİM GİBİ TÜM BAKIMLARINI YAPTIRDIM.ATEŞLEME SİSTEMİNE KADAR.SORMAK İSTEDİĞİM ŞU?
    ***)ARAÇ DÜZ YOLDA NEKADAR BASARSAM BASIYIM GAZ PEDALI DİPTE İKEN 155 KM/H GEÇMİYOR.BU ARAÇLARIN HIZ SINIRI BUMUDUR YOKSA BAKTIRMAM GEREKEN EKSİK BİŞEYLER Mİ VAR.
    ***)BİR SORUM DAHA OLACAK.KALKARKEN ÖN ALTLARDAN TAK DİYE BİR SES GELİYOR.BU SES DÜŞÜK DEVİRLERDE VİTES DEĞİŞİMLERİNDE SONRA DA DEVAM EDİYOR SORUN NE OLABİLİR.O Kİ YAZIMA DEVAM EDİYORUM BİR ŞEY DAHA SORİYİM.
    ***)GEÇENLER DE ARACA TÜP TAKTIRDIM.MONTAJ DAN SONRA MOTOR HEM BENZİNDE HEMDE GAZDA ÇALIŞIRKEN MOTORUN DEVRİ İLE EŞ ARAÇ İÇERİSİNE BİR SES GELİYOR.SANKİ MOTOR SESİNİ HOPARLORLERE PARAZİT YAPAR GİBİ.VIIV VIIV DİYE BİR SES.TAKILAN LPG İLE BİR ALAKASI OLABİLİRMİ ACABA?

BENİ BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM..

Sen en iyisi bir an önce sat o arabayı
    sat kurtul

• riverred kullanıcısına yanıt
    cevap geç oldu ama aldıysan hayırlı olsun, almadıysan aracın yedek parça sıkıntısı var bunu bil, 2 yıl kullandım ama çok problemler yaşadım kaporta dışında, (yürüyen aksam vs), kaporta dışında diyorum çünkü kaporta problemi yaşamadım yaşasaydım o iş daha zor ne yazıkki
  • kaportanın ne sıkıntısı olacak yaw
    2 çekiç iş tamam
  • 1996 model 1.6 ils otomatik aracımda devir sorunu var. Geçen hafta problem başladı arabamdan kayış sesi geliyordu ayrıca araba giderken birden gaz yememeye başlıyordu bu hem lpgde hem de benzinde oluyordu.
    Ustaya bıraktım 1 haftadır yapamıyor arızayı bulamadı. Önce distribütör kapağı değişti sorun düzelmedi, çıkma distribütör takıldı hala sorun devam ediyor.
    Bütün ayarları yaptığını sorunu elektrikçinin bulabileceğini söyledi.
    Dün gittiğimde arabayı çalıştırdım tık diye çalıştı orda sorun yok hatta motorun sesi gayet güzeldi, kayış sesi de gitmiş ama gaz verince devir ibresi 3500 de takılıyor ve ritmik olarak çok az inip çıkıyor, bu çok hızlı oluyor yani 3500 devre vurup iniyor sürekli olarak ama kesinlikle 3500 devri geçmiyor.
    Sorunu malesef çözememiş hatta kafaya taktım illa çözecem diyor sağolsun ama iş baya uzadı.
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• bence sat, en kestirme çözüm bu
  • quote:

bence sat, en kestirme çözüm bu

Herkese sat demişin, bu arabayla kötü bi hatıran mı var?
  • Yok hiç bir sıkıntım olmadı

sadece....; eskimiş arabalar sürekli masraf çıkarır, uğraşmaktansa satıp yenisini almak daha iyidir
    mantığıyla öyle diyorum, marka veya modele bağlı olmaksızın yenileme prensibi yani
  • o zaman ok
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.