Şimdi Ara

Euro Coach Simulator (Çıkmadı) [ANA KONU] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
954
Cevap
59
Favori
113.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Toscu

bu arada ats ne durumda bilen var mı

Ikısınden de ses seda yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SCS bence büyük hata yapıyor ECS yi geliştirmek varken ATS ile uğraşıyor zaten piyasada otobüs oyunu yok gibi bir şey ancak tır oyunları çok fazla ve bence ETS 2 yeterince tatmin ediyor o yönden ancak otobüs oyunu eksikliği çok fazla otobüs oyunu çıkarırlarsa daha çok satış yapacaklarına eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stannis Baratheon. -- 13 Temmuz 2014; 14:42:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Travego42

bence oyunun büyük bir kısmı bitti bile, ama scs biliyorki otobüs oyunu bekleyen çok ets2 kullanıcısı var ve rakipleri rodobus diye bir firma, bence rodobus ile aynı zamanda çıkarırlar çünkü ellerinde sürekli geliştirdikleri bir ets2 var neden ecs ye yönelsinlerki ama dediğim gibi rakip bir atak yaparsa bence o zaman ecs piyasaya sürülür.

bir an önce çıksada otogarların tozunu attırsak, ben ets2 oynuyorum tırlarla baya haşır neşir oldum ama haulinde bile otobüs kullanıp yolcu taşıyınca bambaşka bir tutku oluyor inşallah kısa bir zamanda çıkar.

Harita zaten haziran. Etsde haritada amblemi olmayan garajlar var. Sadece otobüsleri modelleyip yayalari katicaklar. yapay Zekayi da guncelleeikleri zaman hazir olur.

Ancak rodobus cikmadan ecs çıkmaz gibime geliyor. Tir oyunu geliştiren rakip firma yok. Sadece otobüs tarafında rodobus var. Rodobus çok büyük bir yenilik getirmesse ayni surede çıkabilir ancak büyük bir yenilik getirirlerse scsde bunu oyuna eklemeden oyunu çıkarmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ecs çık artık çık daha kaç yıl var kim bilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doblocuk

quote:

bence oyunun büyük bir kısmı bitti bile, ama scs biliyorki otobüs oyunu bekleyen çok ets2 kullanıcısı var ve rakipleri rodobus diye bir firma, bence rodobus ile aynı zamanda çıkarırlar çünkü ellerinde sürekli geliştirdikleri bir ets2 var neden ecs ye yönelsinlerki ama dediğim gibi rakip bir atak yaparsa bence o zaman ecs piyasaya sürülür.

bir an önce çıksada otogarların tozunu attırsak, ben ets2 oynuyorum tırlarla baya haşır neşir oldum ama haulinde bile otobüs kullanıp yolcu taşıyınca bambaşka bir tutku oluyor inşallah kısa bir zamanda çıkar.

Harita zaten haziran. Etsde haritada amblemi olmayan garajlar var. Sadece otobüsleri modelleyip yayalari katicaklar. yapay Zekayi da guncelleeikleri zaman hazir olur.

Ancak rodobus cikmadan ecs çıkmaz gibime geliyor. Tir oyunu geliştiren rakip firma yok. Sadece otobüs tarafında rodobus var. Rodobus çok büyük bir yenilik getirmesse ayni surede çıkabilir ancak büyük bir yenilik getirirlerse scsde bunu oyuna eklemeden oyunu çıkarmaz.

Şimdilik avunacağımız bi oyun çıksa gerisi önemli değil ets2 de ilk çıktığında bana güzel geliyodu ama çevremden iyi geribildirim alamıyordum güncellemeler gelince herkes sıraya girmişti bunuda öyle yapsalar tadından yenmez

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doblocuk

quote:

Şimdilik avunacağımız bi oyun çıksa gerisi önemli değil ets2 de ilk çıktığında bana güzel geliyodu ama çevremden iyi geribildirim alamıyordum güncellemeler gelince herkes sıraya girmişti bunuda öyle yapsalar tadından yenmez

Aslında söylese birşey var, bu oyun ne kadar geç cikarsa o kadar gelişmiş cikar. Altyapi tamamen ets2 nin altyapisi olacagindan kontroller gibi ozellikler de o kadar gelişmiş cikar. Belki de büyük bir güncelleme ile ets 2 ye bu oyunu da katarlar (NFS rivalsteki polis kariyeri ve normal kariyer modu seçeneği gibi) oyunda hem tir kodu hem de otobüs modu olabilir.

Su sira ets2 deki optimizasyon sorunlar ı ve ATS varken bubyoun biraz daha gecikir gibime geliyor. Bu ikisi halledildikten sonra cikar. Er yada geç cikar. Cikmayacak olsa ets2 deki garajlar haritaya konmazdi.

• Çıksın artık yeter
  • Bu daha uzar gibime geliyor. Rodobus Eylül ayında Beta sürümünü yayınlayacak, sonrasında ECS ile ilgili haberler almaya başlayabiliriz. Piyasa da adam gibi otobüs simülasyonu yok ve SCS daha deneyimli bir firma olarak bu konu da devrim yaratabilir. Rodobus hakkında da pek bir yeni bilgi göremedim. 2 aya kadar beta sürümü çıkacak ama bir şey yok ortada. İnşallah beklentileri karşılar. Otobüsün keyfi bambaşka olur. Ayrıca bizim mod yapımcılarımız neler neler eklerler
  • efsane..
  • efsanee :)
  • aslında omsı gıbı paneldekı tuslara basabılsek hos olur
  • noldu bu oyuna
  • var mi gelişme?
  • Ah ah şu oyunun ilk duyurulduğu zaman ne kadar sevinçliydim bir an önce çıksın istiyordum ama 2 tane fotoğraf yayınladılar ve uzun süredir ses seda yok bakalım.
  • acaba muavin yemek içicek falan dağıtırmı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kevincapel4

acaba muavin yemek içicek falan dağıtırmı :D

Kakaolu kek + Çay :D

• Ya arkadaşlar ben bu retarder işini çözemedim biri bana anlatabilir mi ?
  • 2015in ilk çeyreği dedi yapım şirketi :D ats ise kasım veya aralık da çıkacak :D
  • hayır kesin tarih yok ortalıkta dolaşan tarihlerin tamamı tahmin

excalibur ats için şubat 2015 diyor ecsden hiçbir bilgi yok
  • Oyun en erken 2016 da çıkar beyler görürsünüz siz bırakın bunu da rodobusa yönlenin bence

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.