Şimdi Ara

Euro Coach Simulator (Çıkmadı) [ANA KONU] (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
954
Cevap
59
Favori
113.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oyunun yapımcısıyla görüştüm. bizi sinir etmeden oyunu çıkarmayacaklarmış ama tarih olarak 2024ü ağızlarından kaçırdılar.
  • var mı gelismee?
  • Hakiki Michael Wittmann H kullanıcısına yanıt
    ağustosun ilk haftası gamescom var orada american truck simulator tanıtılacak
    ecs için bilgi verilmedi ama ondan sonra blog yazısı bekleniyor
  • Piyasada doğru düzgün otobüs simulasyonu yok.Hiçbiri bus driver'ın tadını vermiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LegendWarrior kullanıcısına yanıt
    Fernbus Simulator duyuruldu :)http://www.simulasyonturk.com/fernbus-simulator-bilgileri-video-roportaj/
  • hasan525 H kullanıcısına yanıt
    Umarım güzel bir oyun olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan525

Fernbus Simulator duyuruldu :)http://www.simulasyonturk.com/fernbus-simulator-bilgileri-video-roportaj/

duyuru degil oyun istiyoruz artık..baydı otobüs haberleri. ortada somut hiçbirşey yok hep soyut haberler..
  • Hakiki Michael Wittmann H kullanıcısına yanıt
    orada oyun içi görüntü var önümüzdeki aydan itibaren yeni çıkacak simülasyon oyunları belli bir kaliteye ulaşmış olacak şu an var olanları kimse satın alamıyor hep çöp
    ayrıca hepsinin maddi manevi sorunları var adam burada çalışacağına global bir firmada yazılım programlama grafik tasarım uzmanı olurum diyor gönüllük esas
    bus simulator 16 da var o biraz daha alt kalitede ama oynatır

Fernbus Simulator
    Euro Coach Simulator (Çıkmadı) [ANA KONU]

Bus Simulator 16

Euro Coach Simulator

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan525 -- 15 Ağustos 2015; 14:31:58 >

• Model çiziyorlar otobüs Mercedes çizmeden oyun çıkmaz model yarım kalır tadımız kaçar kötü olur o yüzden bekleyeceğiz çıkana kadar

• benim tahammülüm kalmadı artık. kendim otobüs simulasyonu çıkarmaya karar verdim.

paintte otobüs çizimlerine basladım.
  • Temsa otobüsleri çıksın çok heyecanlıyım

Isuzu,Temsa midibüsleri çıkartsın şehirlerarası oynarız belki

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakiki Michael Wittmann

benim tahammülüm kalmadı artık. kendim otobüs simulasyonu çıkarmaya karar verdim.

saçmalamışsın otobüs çizmek istiyorsan autodesk 3dsmax programı indircen youtube de öğrenecen çizecen zmodeller 3 indircen youtube'de öğrendikten sonra editlersin oyuna aktarıyorsun bu kadar bu işlerle bulaşmanı tavsiye etmiyorum canın sıkılırsın biraz ets 2 oyna çıkana kadar

• quote:

benim tahammülüm kalmadı artık. kendim otobüs simulasyonu çıkarmaya karar verdim.

Biraz akıllı ol. Kendin simülasyon yapmak istiyosan çizim önemli değil. Oyun motoruyla oyun yapman gerekiyo. Usta programcıların bile oyun yapmak bir yılını alıyo. Otobüs çizmekle oyun yapılmaz.

• la bana cevap verenler..aloo kafalar iyi mi? şaka dedik la paintte otobüs çizip oyun mu yapılır? şaka yaptık kafanız çalışmıyor mu?
  • Şöyle güzel bi simülatör olsada oynasak. Tüm otobüsler olsa çok müthiş olur. Türkler hiç böyle simülatörler yapmıyo.

• quote:

la bana cevap verenler..aloo kafalar iyi mi? şaka dedik la paintte otobüs çizip oyun mu yapılır? şaka yaptık kafanız çalışmıyor mu?

Ama uğraşsak yapılabilir. İmkansız değil. Bazı oyun motorları var. İki yılda güzel bi simülatör yapılabilir. Ben biraz araştırma yapıyım. Bilgi veririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: sülalereisi38

quote:

la bana cevap verenler..aloo kafalar iyi mi? şaka dedik la paintte otobüs çizip oyun mu yapılır? şaka yaptık kafanız çalışmıyor mu?

Ama uğraşsak yapılabilir. İmkansız değil. Bazı oyun motorları var. İki yılda güzel bi simülatör yapılabilir. Ben biraz araştırma yapıyım. Bilgi veririm.

otobüs simulasyonunda en büyük hayalimdir.

- yakıt gibi motor yağı da km yaptıkça azalacak

-lastik hava basınçları da azalacak

-birbirinden bağımsız problemler çıkacak. vites kutusu, süspansiyon problemleri gibi.

-işe önce eski ikinci el otobüslerle başlanacak

tüm bunlara bir de ETS deki özellikler eklenirse bu oyun deli satar.

graiklerin aham şaham olmasına da gerek yok.

bugün önemli kesim hala king of the road'ı oynuyor.

• Araç çizmek istiyorsan autodesk 3ds Max indir zmodeller 3 çevir oyuna aktar o zaman kendin simülasyonu olur ve harita çizecen tek tek

Başka yolu yok maalesef bende yapmak istiyorum olmuyor oyun yapımcılar çok gizli oluyor emek veriyorlar oyun yapanlar

• oyun çıkmıcak galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrmajorite

oyun çıkmıcak galiba

çıkacak az kaldı 2016'da çıkacak biraz sabredin heralde biraz ets 2 oynayın mod yapın

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.