Şimdi Ara

Euro Coach Simulator (Çıkmadı) [ANA KONU] (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
954
Cevap
59
Favori
113.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hem çok yavaş ilerliyorlar hemde bir kaç oyun yapmaya uğraşıp bizi heveslendiriyorlar yahu bir oyuna odaklanın hadi onu yapmadınız oyunu azıcık geliştirin bizi öyle haberdar edin adamlar oyunda daha ilk aracı tasarlıyorlar hemen reklam yapmaya başlıyorlar sonra yıllarca bekliyoruz.
    Yıllarca HAULİN otobüs mod oynadık artık bu simulasyona ihtiyacımız var hadi artık dayanamıyoruz.
  • Beyler yeni bir otobüs modu çıkmış ETS2'ye scs'nin haritaya eklediği otobüs istasyonlarından alıyoruz yolcuları tavsiye ederim.
  • Toscu kullanıcısına yanıt
    Link?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

Link?

Buradan indirin tanıtım videosu aşağıda.

• gözümüz yollarda kaldı be.
  • İskandinavya dlcsini bile 7-8 ayda çıkarabilen bi ekiple bu senenin sonunda bu ecs zor gibi.
    Arada amerikan truck olmasa bi umudum olacaktı ama..
    Bunlar işi bilmiyor;boşverin american trcukı sanki ecsden çok satacak..
    ECS herkezin istediği gibi olursa bence satışlar GTA ya yaklaşır o kadar diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DİGİMAX55

İskandinavya dlcsini bile 7-8 ayda çıkarabilen bi ekiple bu senenin sonunda bu ecs zor gibi.
    Arada amerikan truck olmasa bi umudum olacaktı ama..
    Bunlar işi bilmiyor;boşverin american trcukı sanki ecsden çok satacak..
    ECS herkezin istediği gibi olursa bence satışlar GTA ya yaklaşır o kadar diyorum.

ATS gereksiz bencede.Amerikan tırlarıyla ilgili bir sürü simülasyon var.Herşeyin bir simülasyonu var ama otobüs simülasyonu yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyun çıksın en güzelinden bide turkey map yaparız ona senelerce gider tadından yenmez.
    Grafik desen zaten var oynanabilirlik her güncellemeyle dahada iyi oluyor.
    Birde şu gerçek kaza grafiklerini ekleseler ne gta nede başka bişeyin yüzüne bakarım::)
  • Ats gereksiz bir oyun açıkçası ets 2 varken daha farklı bir oyunla karşımıza cikmasi gerekirdi ecs nin rahat 1.5 yılı var bbelki daha fazlada olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halihazırda tır simulatorü varken yeniden American truckla uğraşmalarını bende anlamsız buluyorum. Zaten bir tır simulasyonu var yeni yapmak için uğraştıkları oyundada çok bi fark olmicak. Harita farklı, tırlar farklı yine dorse çekmeye taşımaya uğraşıcaz. Ama otobüs simulatorü yapsalarda çok daha farklı bir konsept ve yeni bir oyun olucaktı. ETS2 yi severek oynuyorum fakat ATS almayı düşünmüyorum çünkü ETS2'ye göre aman aman bi fark olmicak. Tabiki sistemsel ve optimize olarak yenilikler olacaktır, harita farklı olacaktır ama yine tır sürmek için para vermek bana uygun değil. Yıllardır adam gibi bir otobüs simulatorü bekliyorum. ECS yapsalardı önceden, sonra yine ATS için uğraşırlardı çok mantıksız davrandılar. ECS çıktığı gün alırım. Ama ATS için aynı şeyi söyleyemeyeceğim belki steam indirimlerinde 10 liraya falan düşerse alırım onun haricinde olmaz.
  • Oyunu gördüm de tekrardan aklıma geldi , duygulandımm
  • Malesef çıkmadı yakında çıkar fazla sürmez bi 6 ay daha süründürür
  • Otobüs değil ama şöyle bir şey gördüm geçenlerde ilginç geldi adam resmen oyunla bütünleşmiş.

https://www.facebook.com/video.php?v=1013420585359320
  • Euro coach simulator için 2 fotoğraf yayınlanmış.Oyun üzerine çalışıyorlarmış ama tabiki ATS ve World Of Trucks kadar değil.
    http://www.eurocoachsimulator.net/519/world-of-trucks-haber-bulteni-1-yayinlandi/
    Euro Coach Simulator (Çıkmadı) [ANA KONU]

Euro Coach Simulator (Çıkmadı) [ANA KONU]

• Abi bomba gibi oyun olacağa benziyor,ama SCS bu işte bizi baya bir süründürür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çıksa Metro,Ulusoy,Rize Ses falan yamalar yapılır. Hatta Türkiye haritası bile yapılır tadından yenmez.
  • son durum ne off yeter çıksın artık
  • Umarım farklı bir oyun sunarlar ETS2'nin otobüs modlu versiyonu gibi olmasın.
  • oyun ets2 nin dlc si olarak cıkacagı acıklandı arkadaslar iyi yanı ets2 mp de de kullanılabilecek cok kısa bir sure icinde kotu yanı aynı oyunun otobuslusu
  • Kaynağını Paylaşır mısın ?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.