Şimdi Ara

Euro Coach Simulator (Çıkmadı) [ANA KONU] (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
954
Cevap
59
Favori
113.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlkbaharda çıkacak olan İskandinavya'dır. 2016'ya ilişkin bir bilgi yok. Euro Coach yıl sonuna doğru çıkabilir veya sarkabilir bunu önümüzdeki aylarda öğreneceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

açıklamalarda çıkış tarihi ile alakalı net bir tarih verilmemiş ama az çok ne zaman çıkacağını belli etmiş 2016 ilkbahar gibi

ayrıca dlc olarak gelecekmiş

biraz beklememiz gerekecek şu ats bir an önce çıksa firma tamamen ecs üzerine yoğunlaşacak

2016 İlkbahar mı? Daha çok varmış hocam ya

bu yıl için sadece ats var ufukta

Açıklamalar(simülasyon türk ekibi scs ceo'sunun yapmış olduğu açıklamaları çevirmişler)

-Bence insanlar zaten kuzey Amerika’nın tamamını beklemiyorlar. Çünkü Kaliforniya zaten başlı başına büyük bir eyalet. İnsanlar tabi ki deniz aşırı yerleri de bekleyeceklerdir ama bu ilk başta olmaz, siz de o zamana kadar ekibi genişletmiş olursunuz diye tahmin ediyorum. Ve Coach Simulator, peki bu hala gündemde mi, yoksa uzak bir gelecek planınız mı?

-Düşündüğümüzde bu konsept şu an iniş çıkışlar yaşamakta. Bu konuda biraz fan topluluklarımız bilgi verecek, buna göre nasıl tatmin edeceğimizi düşüneceğiz. Bizim başlamamız için hızlı bir karara ihtiyacımız olacak ve hadi hemen bunu bir şekilde yapalım diyeceğiz. Tabi bunu birkaç ay sonraki gidişata göre yapabiliriz, çünkü bayağı farklı bir konsept. Ayrıca belki de World of Trucks, Couch’u da kapsayacak ve otobüsler olacak. Mesela şu anda Euro Truck 2’ye otobüs durakları da koymuş bulunmaktayız. Çünkü haritayı iki oyunda da ortak kullanabiliriz. Bu Coach konsepti’ni başlatacak birkaç model üzerinde çalışıyoruz. Şu anda tarih için herhangi bir söz veremiyorum ama önümüzdeki sene içinde insanların çabalarımızı göreceğini ümit ediyorum. Hatta görmekle kalmayıp oynayabilecekler de.

-Coach Simulator’de oyunun oynayışı da Truck Simulator’den çok farklı. Gerek American Truck Simulator’da olsun gerek Avrupa’dakinde olsun, çok fazla yol, araçlar ve geri kalanlar benzer. Fakat Coach’da ise insanları taşıyoruz, herhangi bir mal değil. Yani onları nasıl alacağız, nerelerde indireceğiz, nasıl olacak yani?

-Tabi Coach’da insanların bindikleri indikleri yer olsun değişiklikler gösterecek. A noktasından B noktasına seferler olacak ve aralarda da duraklar olacak. Mesela Lonra’dan Almanya’nın bir yerine gidecekler, duraklarda bazı insanlar inip bazıları binecek. Yolcuların memnuniyeti de önemli olacak, onları rahatsız edecek hareketlerden uzak durmamız gerekecek. Otobüs yönetimi için birkaç modelimiz mevcut. Oyun içinde modları değiştirebileceğiz. Tabi bu tırlardan çok farklı, tırda ne kadar deneyimimiz de olsa otobüste sıfırdan başlamamız gerekecek. Yani oyun içinde oyun gibi. İşte bu yüzden bir DLC.

-Yani temel olarak bizim ne kadar iyi sürdüğümüzü ölçüyor o zaman?

-Şimdi oyunda tabi ki aptalca ileri geri vitesleme yapmamamız gerekmekte, çünkü yolcuların kafalarını önlere ya da yan camlara çarpmalarını istemeyiz. Zaman çizelgesini takip edip, yolcuları memnun edip, aynı zamanda da sürekli bir yerden başka bir yere seyahat etmelisiniz.

Kaynak:http://www.simulasyonturk.com/squirel-scs-software-ceosu-pavel-sebor-roportaji-turkce-ceviri/

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan525

İlkbaharda çıkacak olan İskandinavya'dır. 2016'ya ilişkin bir bilgi yok. Euro Coach yıl sonuna doğru çıkabilir veya sarkabilir bunu önümüzdeki aylarda öğreneceğiz

açıklamaları dikkatle oku

Şu anda tarih için herhangi bir söz veremiyorum ama önümüzdeki sene içinde insanların çabalarımızı göreceğini ümit ediyorum. Hatta görmekle kalmayıp oynayabilecekler de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

quote:

İlkbaharda çıkacak olan İskandinavya'dır. 2016'ya ilişkin bir bilgi yok. Euro Coach yıl sonuna doğru çıkabilir veya sarkabilir bunu önümüzdeki aylarda öğreneceğiz

açıklamaları dikkatle oku

Şu anda tarih için herhangi bir söz veremiyorum ama önümüzdeki sene içinde insanların çabalarımızı göreceğini ümit ediyorum. Hatta görmekle kalmayıp oynayabilecekler de.

O ibareyi görmemişim. Neyse acele etmeyelim. Geç olsun da güç olmasın.
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Röportaj Kasım 2014'te yapıldı. Röportajın girişin Kasım 2014 tarihini dikkate alarak okuyunuz yazdım :)
  • quote:

Röportaj Kasım 2014'te yapıldı. Röportajın girişin Kasım 2014 tarihini dikkate alarak okuyunuz yazdım :)

hımmmm iyi o zaman yaaa 2015'in son çeyreğine yetişse bari bu arada oyunda travego olacak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 29 Ocak 2015; 15:12:53 >
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Umarım yetişir Mercedes-Benz lisansı alındı. Zaten Setra modeli gösterilmişti. O da Mercedes'e ait olduğuna göre Travego olma ihtimali var fakat ilk sürümde olur mu bilinmiyor.
    Otobüs altyapısı geldikten sonra otobüs modları daha da iyi olur yani o bakımdan kafanıza takmayın yeter ki yıl 2016'ya sarkmasın :)
  • Çeviriyi yapan zaten simülasyon türk kurucu diye biliyorum hasan525 eline sağlık güzel bir çeviri olmuş.Bu oyunun ATS ile cikmasiyla alakası yok bu oyunu önündeki engel İskandinav DLC si Mart ayında o çıkınca direk Euro Coach Dlcsine önem verirler ve daha fazla bilgi ve fotoğraf paylaşmaya başlarlar diye düşünüyorum umarım bir anda iptal etmezler DLC yi çünkü sorunlar çıkabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel haberler bunlar.adamlar bizimle aynı düşünce ve heyecanı yaşıyoarlar.hedefleri hep istenilen şeyler
  • Acaba yolcu sistemi nasıl olacak? Bus Driver gibi sert fren yapınca ve kaza yapınca kızacaklar mı?
  • Acaba bu dönemeçleri 15 metrelik koca otobüslerle nasıl döneceğiz?
    Euro Coach Simulator (Çıkmadı) [ANA KONU]
    Euro Coach Simulator (Çıkmadı) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oh Long Johnson -- 7 Şubat 2015; 15:27:38 >

• düzenlemelerin yapılması gerek veya o yollardan geçmeyiz :D güzergahlar ona göre ayarlanır
  • quote:

düzenlemelerin yapılması gerek veya o yollardan geçmeyiz :D güzergahlar ona göre ayarlanır

Bence düzenleme yapılmasın. Zorlanırız, azcık macera olur.Otobüsle çok güzel olacak dar yollar. Off...
  • Dhaa çok bekleriz biz.
  • Hala çıkmadı mı beaaa...
  • Kucuklugumden beri otobuslere inanilmaz ilgim var koyde tepeye cikardik arkadaslar arasinda hepimizin ototbusu vardi birininki ozkaymak birininki kontur benimki set di vay be ne gunlerdi otobuslerin gectigi saatler belliydi ya ne zaman otobusler gecse yola cikip gectigine bakardik hey gidi gunler hey ciksada oynasak

• Halaa takipdeyiz çık artık be

• bu oyun hala çıkmadı mı ? bilgisi olan var mı ne zaman çıkacağı hakkında.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.