Şimdi Ara

EURO DIZEL nereden alinmali?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, 1 ay once yeni polo TDI BMT DSG 1.4 aldim, 1 ayda 1200 km yaptim, ve shell den aldim sikinti surdaki 1200 km 68 lt yaptim 100km/5.6 lt! ve baya fazla oldu ... bu arada sehir ici ama hic trafige girmedim.
    simdi Opetten mi shell den mi total den mi alayim karar sizim, yardimci olursaniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sasan007

Merhaba arkadaslar, 1 ay once yeni polo TDI BMT DSG 1.4 aldim, 1 ayda 1200 km yaptim, ve shell den aldim sikinti surdaki 1200 km 68 lt yaptim 100km/5.6 lt! ve baya fazla oldu ... bu arada sehir ici ama hic trafige girmedim.
    simdi Opetten mi shell den mi total den mi alayim karar sizim, yardimci olursaniz sevinirim.

hocam şimdi tüm yakıtlar kalitelidir dert etmeyin ama sıralamam şöyle

shell
    total
    opet
  • Totali uzun mesafe için baya övüyorlardı. İsterseniz total deneyin. Ben de shell vpower kullanıyorum. Mottor sessiz ve güçlü çalışıyor. Bi ara bpden aldım traktör motoru gibiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Total kullanırken çok memnundum. Araç çok az yakıyordu. Fakat daha sonra Toyota'nın BP Forever kartından dolayı Total'i bıraktım.

Şu an BP kullanıyorum. Psikolojik diye düşündüm ilk başta ama artık öyle olduğunu sanmıyorum. Bp'nin mazotu totalden daha az gidiyor. Fakat daha seri bir araç oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En yakın istasyon akar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lukoil akıyor usta, hem litreside diğerlerine göre ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasan007

Merhaba arkadaslar, 1 ay once yeni polo TDI BMT DSG 1.4 aldim, 1 ayda 1200 km yaptim, ve shell den aldim sikinti surdaki 1200 km 68 lt yaptim 100km/5.6 lt! ve baya fazla oldu ... bu arada sehir ici ama hic trafige girmedim.

Lukoile gidin indirim kartı alın ve her alımda litrede % 1 indirim var birde özel günlerde bayramlarda vs. % 7 gibi indirimler oluyor ayrıca yakıt olarak kaliteli ben 2 sene kadar kullandım ve halen kullanıyorum memnunum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hangi markadan alırsanız alın tüketim değeriniz düşecek çünkü aracınız rodajda
  • Bp den şaşmam tuvalete gideceksen Opet

• Arabanız hayırlı olsun öncelikle.. Ben hep bp ultimate aldım ancak geçen shell v-power nitro dizel aldım.. İtiraf etmeliyim ki fark etti ama yakıt tüketiminde değil performansta artma ve seste azalma oldu.. Rodaj geçince de değerleriniz kısmen düşer..
  • Opet Shell ve Bp kullanıyorum. Şu ana kadar bir sıkıntım olmadı.
  • en ucuz neredeyse oradan alın
  • Zorda kalmadikca Totalden şaşma..
    Ya total ya da Shell başka elleşme

• Ben benzinli kullanıyorum ama konuyu görmüşken yazayım istedim. Geçen bayramda Hendek Parkshop'taki Pasific'ten yakıt aldım. Fazla koymak istemedim çünkü güvenilir olduğunu düşünmemiştim. Neyse 50 liralık koydurttum. İnanın Düzceyi geçemedim bile benzin adeta buharlaştı. Tahminim solvent midir nedir benzine bir şey kattılar. Pompacılar da mahkum tipleri vardı insan bi hoşgeldiniz veya buyur der o da yok. Bir daha tövbe ettim değişik markalara.

• ucuz mazot neresi biz orası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.