Şimdi Ara

300 Bin km.de Dizel Otomatik Golf Alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diyelim aldik 400 Bine getirdik nasil satariz? Rektefiye edilip satilir mi? Ya da sifir bir motor alip taksak sifir bir Golf dizel motoru kaç liradir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu Golf'ün hangi kasa olduğuna bağlı. Golf 7 mi? 6 mı ? 5 mi? 4 mü?
    Mesela eski modellilerde sandık motor bulamayabilirsiniz.
    400.000 kmde rektefiye edip satabilirsiniz.Ama kim alır?Alsa kaç paraya alacak uğraştığınıza değecek mi?
    Bir de ben 400.000 kmden daha uzun gidebileceğini düşünüyorum şayet düzgün kullanıldıysa.
  • Yüksek ihtimalle 1.9 TDI pd motordur.Çok sağlam motorlar ve piyasada bolca var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • her mal satılır ama bence 300 binde aracı size bedava mı veriyorlar anlamadım
    baska alternatif yokmu
  • 300000 den 50000 e düşürseler tok kapı sesi avantajı ile alınabilecek bir araç olurdu.

Bu km takıntısını başka türlü açıklayamıyorum.
  • valla o kilometrelerde sadece mercedes ayakta kalabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan21t

valla o kilometrelerde sadece mercedes ayakta kalabilir.

400 bin km de 98 model tdi passatimizi 25 bine bir tabidigin galerisinde sattik. Hic sandik motor gormedi. Turbosu 3-4 senedir calismiyor. Ama alicisi var.

Her aracin alicisi var dostum. Bir galeri vasitasi ile kolaylikla satarsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 470bin km'de 90 model Volvo ve 90 model 600bin km'de Mercedes görmüştüm Kıbrıs'ta. Bu iki markadan hariç motor yapılmadan bu kadar km görecek araba azdır sanırım.

• araçlar sadece motordan oluşmuyor kaporta yürüyen vs iyi ise her zaman alıcı bulunabilir.
  • Rektefiye işlemini kat kat iyi yapsanız bile alacak kişi ne yazıkki güvenemez. Sonuçta satılacak hale getirmekten öte bir masrafa girmeyecek yaptıran kişi doğal olarak. 300000 km de aracın motorundan tutun şanzımanına, aktarma organlarına, fren sistemine kadar bakılması lazım. 4 teker disk+balata masraf olsa en az 700-800 lira tutar. Şanzımanda çıkacak bir arızada zaten ne olur kestirmek zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

300000 den 50000 e düşürseler tok kapı sesi avantajı ile alınabilecek bir araç olurdu.

Yine bi tok kapi sesi hastasi geldi kapinin sesine gore araba alan millet bi bizizdir heralde.

• taksi albealar 600k görüyor istanbulda motor yaptırmadan
  • 2005 model Vectra C 1.9 CDTI var Facebookta. Araç 355.000km'de rektefiye olmamış. Stok 150HP, şuan 190HP chip var araçta. Motor canavar gibi.

Alır mısın diye sorsan almak istemem, her an motor masraf çıkarabilecek diye korkarım.

Ama bu motor Mercedes'te olsa korkmam alırım.

VW'yi Mercedes kalitesinde gören çok insan var Türkiye'de. Onlardan birine denk getirirseniz satarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutck

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

300000 den 50000 e düşürseler tok kapı sesi avantajı ile alınabilecek bir araç olurdu.

Yine bi tok kapi sesi hastasi geldi kapinin sesine gore araba alan millet bi bizizdir heralde.

Mesajim tamamen ironi

• robotica R kullanıcısına yanıt
    Pardon ozaman keşke ironidir diye belirtseydin :D Hiç azımsanmıycak kadar vardır ama bu şekilde araç alan.
  • ben alırım kullanırım temiz bakımlışsa istersen birmilyon yazsın km sanki kullandığınız çoğu araç gerçekten 80 100 binde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.