69 bin TL var arkadaşlar günümüz perspektifinden en mantıklı yatirim ne olabilir? Kur korumalı mevduat hala var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
69 bin TL var arkadaşlar günümüz perspektifinden en mantıklı yatirim ne olabilir? Kur korumalı mevduat hala var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İmara yakın yere tarla. |
Arsa konusunda bir ekleme yapmak isterim... Devletin mahkemeleri ve İcra Müdürlüklerinde satışa konu taşınmazlar bu siteden satılıyor... https://esatis.uyap.gov.tr/main/esatis/index.jsp Çok da uyguna gittiği oluyor. Tabii, 69 bine böyle bir şey alınamaz ama yine de yazmak istedim. Benim 69 binim olsa direkt ATA LİRASI alırdım.. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. |
takip |
Ağlayanın malı gülene fayda sağlamaz. Sahibindende Yurdumuzun değişik yerlerinde çok ucuza satılan yerler var.. Onlara bakın.... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZNGN 61 -- 29 Mayıs 2024; 15:23:53 > |
Dere kenarı yolu olan bir iki dönüm yer hepsinden iyi.... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZNGN 61 -- 7 Haziran 2024; 8:16:40 > |