Şimdi Ara

Euro NCAP testlerinde yeni Golfün ön camı bile kırılmıyor. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
2
Favori
3.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam konuyu açmış ve gitmiş. Konunun amacı yeterince Belli değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tehlikeli hareketler bunlar
  • Anti vw cileri bekleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Golfun on cami kirilmiyor, agresif bakislari ile cok canlar yakiyor, egsozundan cikardigi simsekler ile arkadaki rahatsiz eden suruculeri yok ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: VgrooveR

adam konuyu açmış ve gitmiş. Konunun amacı yeterince Belli değil mi?

burdayım ama arkadaşların gayri ciddi cevaplarına karşılık verip polemik yaratmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafercan2633

burdayım ama arkadaşların gayri ciddi cevaplarına karşılık verip polemik yaratmak istemiyorum.

iyi de ediyosun.
    fanboylar gibi davranmamanı takdir ettim.
    buraya gelip objektif anket açıyoruz diyerek ondan sonra vw forumlarından oy dilenciliği yapanlardan kat be kat kaliteli bir davranış helal olsun.
    Zaten bunca dalga muhabbet o tarz tiplerin yüzünden dönüyor forumda.
    Yalnız şu konuda da sezarın hakkı sezara: o fanboylar sayesinde 1. sınıf espriler okuyoruz
  • En iyi araba onların sahip oldukları araba. Fanboylar...... (başka konulardaki mesajlara dayanarak söylüyorum) Adamın seat Ibızası var. 2. eli harika süper... Adamın suzuki swifti var... elektrikli aynası bile yok ama sınıfının en donanımlı arabası. adamın polosu var dünyanın en boş ama bir o kadar da sağlam arabası. Adamın 1993 model efsane kasa corollası var Hiçbir arabaya değişmez...... Adamın focusu veya fiestası var.yerçekiminemeydan okur. Merkez kaç kuvveti onu etkilemez. senin 80kmh ile girdiğin Virajlara 150 km/h ile girer.bu fanatiklik listesi böyle uzar gider....
  • Golfün cami kırılmaz diyorlar
    Çaktırmadan arkayı torsiyonluyorlar
    Aynayı elle katlıyorlar
    Park sensörünü cok görüyorlar

Acaba kapısı kopuyor mu
    Hava yastığı patlıyor mu
    Yolda stabil kalıyor mu
    Boyası iyi parlıyor mu

Hergun onlarca açılır golf konusu
    Forumun göz bebeği, bonusu
    Jetta mı golf mu sorusu
    Bence yılın borusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pixelbs

quote:

Euro NCAP testlerinde yeni Golfün ön camı bile kırılmıyor.

çeliktendir o çelikten
    şaka bir yana bir çok markanın ön camları kırılmıyor ,
    büyütmeye gerek yok
    suzuki swift euro Ncap test
    http://www.youtube.com/watch?v=Xg-SLOkdqJk

yaw bir camın kırılmaması o arabanın ne kalitesini nede sağlamlığını belirler sac ve çeliğin çarpma anında kıvrılma mantığını görterir ncap videolarına bakarsak swift daha güvenli görünüyor en azından çarpma sonrası savrulmalarda perde havayastıklarınıda açıyor tamam golf iyi güzel araba ama bırakın bu hayranlığıda o paralara golften çok daha iyi arabalar alınabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkebay

Camı kırılmaz kırılmamasına da...
     Euro NCAP testlerinde yeni Golfün ön camı bile kırılmıyor.

Headshot
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Golfün cami kırılmaz diyorlar
    Çaktırmadan arkayı torsiyonluyorlar
    Aynayı elle katlıyorlar
    Park sensörünü cok görüyorlar

Acaba kapısı kopuyor mu
    Hava yastığı patlıyor mu
    Yolda stabil kalıyor mu
    Boyası iyi parlıyor mu

Hergun onlarca açılır golf konusu
    Forumun göz bebeği, bonusu
    Jetta mı golf mu sorusu
    Bence yılın borusu

Kopmaz enkepte golfingenin kapısı

Yok mu arkadaş bu liselilerin tıpası

Cetta desen olmuş meksika sıpası

Gel gör beni adolf neyledi

Aynayı elle açma artık tosla hadi yediyüzelliyi

E-golfingene takmış stopu hemde ledli

Siparişi verdin beklersin günlerce ,depoda olabilir araban halbuki

Golf konuları fanatiği bile baydı

En sevdiğim çay tabiki dogus çaydı

Bu şiiri okuyan da tosunu andı

• bi bitmediniz.
  • vw'ci değilim ama bırakın arkadaşlar artık şu volkswagen ve diğerleri muhabbetini. Ülkemizde çok tutuluyor. Yüklü fiyatına rağmen tercih sebebi. Bu aracı bu hale getiren yine bizim halkımız. Şu bi gerçek, mercedes bmw kadar olmasada sınıfındaki araçlara göre kaliteli. Bir toyota kadar uzun ömürlü değil evet ama yapacak birşey yok halk bu aracı beğenmiş. konuyu açan arkadaş gibi aracı yüceltmeye çalışanlarda var torsiyon diyip düşürmeye çalışanda. Bugün baktığımızda mercedes dahil olmak üzere araçlardan sürekli birşeyler çalarak araç üretiyorlar. Bunun en büyük örneği yıl 2013 olmasına rağmen hala 2013 model sıfır km satılan araçların arka camlarının manuel olması. bugün bir corolla burulma kirişli satılıyor.focus gibi önde kaliteli malzeme kullanıp arkayı yok sayıp oraya çin malı plastik koymalar vs. En basiti renault bagajdan torpidodan aydınlatma lambalarını çalıyor. motor üst kapağını çalıyor. devir çalma devri. her markada bunu görüyoruz. kötülenecekse bütün araçlar kötülenmeli şuanda. avrupada kriz var. düşük maliyet ve yüksek gelir elde etmek isteyen firmalar mecbur bu yönde imajlarını boyuyorlar. donanım çalmanın teknik bir savunmasıda olamaz. hadi şimdi golfe tapmaya devam edenlere ve g harfinden nefret edenlere kolay gelsin bu ve buna benzer konularda. Ayrıca her konunun altına golf al tok kapı sesi var yazan arkadaşlarıda buradan tebrik etmekteyim.

• Bu forumda hiçbir Vw grubu araç için tartışmaya girmemişimdir hatta kendi kullandığım Peugeot marka araç için bile girmemişimdir çünkü kullandığım tek Vw 2001 bir Poloydu oda 1hafta elimde kalmıştı. Ama şunu söylemeden edemicem hergün en kötü 2 konu açılıyor ve insanlar birbirlerini yiyiyor yapmayın usta ya bu dünyanın malı bu dünyada kalır babanızın hayrına üretilmediki bu araçlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: edec

Konu açmadan önce biraz düşünün ben ne diyorum diye.

aynen katılıyorum. bi nediyorum diye düşünün testte vw cc 'nin kapısı düşüyo onu napıcaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _By_BoSs_ -- 22 Şubat 2013; 1:55:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

polemik konusu dediğin böyle olur bak öğren
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Golfun on cami kirilmiyor, agresif bakislari ile cok canlar yakiyor, egsozundan cikardigi simsekler ile arkadaki rahatsiz eden suruculeri yok ediyor

Bu iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

Ortada polemik konusu falan yok.
    Adam bir şeyi sorgulamış,çakma anketçiler gibi rezilliğin dibine vurmamış,kimseyle tartışmaya da girmemiş.
    Sizin gibi doyçe welleciler yüzünden oluyor bu dalga mevzuatları.
    Sen CC nin kopan kapısındaki güvenlik sistemini hala çıklamadın yalnız bize
  • Golfü çekemeyen arkadaşlar anten taktırsın!
  • Ön camın kırılmaması dalgası benimde dikkatimi çekiyorda bazı araçlarda yan direk testinde de ön cam kırılmıyor, aveo, fabia, mesela ...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.