Şimdi Ara

Euro NCAP testlerinde yeni Golfün ön camı bile kırılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
2
Favori
3.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Euro NCAP testlerinde yeni Golfün ön camı bile kırılmıyor. Bu, diğer araçlarla karşılaştırırken bir tercih sebebi olabilir mi? Sağlamlık açısından?
    http://tr.euroncap.com/Player.aspx?nk=987b7f1f-d61e-4ed2-a05d-e8977d0cfb9f

• Hayır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmaz.

• Golfun on cami kirilmiyor, agresif bakislari ile cok canlar yakiyor, egsozundan cikardigi simsekler ile arkadaki rahatsiz eden suruculeri yok ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Golfun on cami kirilmiyor, agresif bakislari ile cok canlar yakiyor, egsozundan cikardigi simsekler ile arkadaki rahatsiz eden suruculeri yok ediyor

Hahahahaa

• Yani dememiz şu ki o öyle bir araba ki efsane.Bakışları öndeki aracı yoldan çıkartmaya yetiyor.Buna sahip herkesin torunlarına anlatacak bir kahramanlık hikayesi olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne golfmüş bi bitmedi :)
  • Yandan çarpmada sadece perdeler açılıyor yanlar (koltuk) açılmıyor. Ben mi yanlış gördüm yoksa.
  • o da bir şey mi? aynada golf görünce sağa çekmeyene ceza geliyormuş.
  • Ben de genelde dikkar edrim. Son zamanlarda çoğu aracın artık kırılmıyor...
  • Teste giren araçlar golf 1.2 tsi 1210kg, focus 1.6 dizel 1350kg. Buradaki en önemli etken ağırlık, camın eğimi ve büyüklüğü, camla tampon arası mesafe. Camı kırılmamış olsa da focusla kafa kafaya çarpışsalar golf daha çok dağılır bence.
  • Adamlar ne cam yapmış be Motordan sonra en çok para harcadıkları malzemeymiş

• Konu açmadan önce biraz düşünün ben ne diyorum diye.
  • golf bu hem premium hem D segmenti. arkalar torsiyon çubuklu ama bize söylemedikleri bi bildikleri var. golf görünce titreme başlıyor, yumuşak göğsünü oksarken bide kapıdan tok diye kapama sesi geldi mi. oğğgsşşş...

birgün zengin olursam golf alıp yakıcam. gerçi yanmazda o. çarpılırım.

• bence golfü focusla astrayla mukayese etmeniz yanlış bugatti veyron ancak başa çıkar golfle hatta golf ezer veyronu

Veyron golfe yetişemezde 400 yapıyormuş boş bunlar, golf 500 yapar hemde 2.viteste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 21 Şubat 2013; 19:02:25 >

• Camı kırılmaz kırılmamasına da...
  • @ilkebay hocam naptınız siz, iyi güldüm valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

o da bir şey mi? aynada golf görünce sağa çekmeyene ceza geliyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Golfun on cami kirilmiyor, agresif bakislari ile cok canlar yakiyor, egsozundan cikardigi simsekler ile arkadaki rahatsiz eden suruculeri yok ediyor

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.