Şimdi Ara

Euro NCAP testlerinde yeni Golfün ön camı bile kırılmıyor. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
2
Favori
3.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cam kırılmıyorsa tamamdır, 2 yıllık sıraya girdim 2 adet alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

Cam kırılmıyorsa tamamdır, 2 yıllık sıraya girdim 2 adet alıcam.

Bana da 1.5 porsiyon sardirin hocam az acili olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkesin derdi golf olmuş

• golf cü arkadaslar kızmasın ama yeni golf ü gecen hafta ilk defa yakından gördüm kırmızı ışıkta arkasında bekliyodum hemen forum aklıma geldi şöyle alıcı gözüyle inceliyim dedim stoplar tam bir felaket aracın arkası bence cok yüksek duruyor nerede o eski golf 4 dedim kendi kendime. aracta park sensörü bile yoktu bu aracı bu kadar övecek ne var bir türlü anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Golfün cami kırılmaz diyorlar
    Çaktırmadan arkayı torsiyonluyorlar
    Aynayı elle katlıyorlar
    Park sensörünü cok görüyorlar

Acaba kapısı kopuyor mu
    Hava yastığı patlıyor mu
    Yolda stabil kalıyor mu
    Boyası iyi parlıyor mu

Hergun onlarca açılır golf konusu
    Forumun göz bebeği, bonusu
    Jetta mı golf mu sorusu
    Bence yılın borusu

Senin bu taşlamalara hastayım.

• Arabanın dibi dibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlas06

Senin bu taşlamalara hastayım.

Ciddi yazınca polemik oluyor. En temizi bu şekilde eleştirmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

quote:

Orijinalden alıntı: greencher

Camın aracın saglamlığına etki ettiği söylenemez.. Fakat testte de gayet başarılı..

Ancak benim merak ettiğim nokta arkadaş hava yastıklarından çıkan toz bulutu ne öyle ya.. Ki hava yastıkları da inmiyor hemen.. Acayip toz duman var ya ...

o çıkan gazlar ağrı kesici, ateş düşürücü ve antibiyotik. olurda kazada yaralanırsan (golf içinde yaralanmak imkansızdır hani olur parmağın ceketinin fermuarına takılır kesilir falan) mikrop kapma, ağrı çekme diye düşünülüp hava yastıgının içine doldurulmuş.

farkettiniz mi kazadan sonra NCAP'ın duvarı ne hale geliyor ? Hele yandan çarpanın vay haline!!

edit:imla

hahahahahahaha, superdi , ofiste sesli guldum,

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

Ortada polemik konusu falan yok.
    Adam bir şeyi sorgulamış,çakma anketçiler gibi rezilliğin dibine vurmamış,kimseyle tartışmaya da girmemiş.
    Sizin gibi doyçe welleciler yüzünden oluyor bu dalga mevzuatları.
    Sen CC nin kopan kapısındaki güvenlik sistemini hala çıklamadın yalnız bize

mis gibi ortalığı karıştırmak için açılmış saçma sapan bir konu. Yazılan yorumları görmüyorsun herhalde. buna polemik konusu demiyorsun ama benim açtığım resmi bilgileri içeren konuya polemik için açtın diyorsun hımm. çakma anket konusuyla benim hiçbir ilgim yok. ben o ankette astraya oy verdim ve onu destekledim. mesajlarımı görmediysen ya da gördüğün halde böyle saçmalıyorsan sen zaten bitmişsin. senin davan kime ben anlamadım. git bu ağızları başkalarına yap. kaç ay önce önce yaptığım yorum için sana hesap verecek değilim. Konuyu hortlattın yemedi hala kurtulacak yer arıyorsun. çırpın bakalım daha ne kadar batacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 22 Şubat 2013; 13:25:55 >

• quote:

O konuyu hortlatmak gerekliydi,malum bu ara fanboyluğa zam var forumda,önünüzü almak lazım sizin.
    Sonra ezberleriniz şaşıyor,doyçe sağlam doyçe tank doyçe panzer falan demeye başlıyorsunuz
    Konuyu açanın tavrına bakarsan bu konuda bilgisiz olduğu anlaşılıyor,sonrasında da fanboyluğa sarmamış sizin gibi.
    Biz volvo konusunda araç canlı canlı gelsin görelim biz de eleştiririz dedik,hakaret yağmuruna tuttunuz.
    Saçmalık sapanlık ortalığı karıştırma fanboyluk böyle olur.
    foyanız meydana çıkınca atarlanmayın canım kardeşim.
    Ben şimdi o s60ın üretim modelini bekliyorum,dua et volvonun yayınladığı render gibi tipsiz gelsin.
    Hazır ortalığı karıştırmak demişken eğer o render gibi gelmezse tasarımı daha güzel yaparlarsa senin halin nice olacak çok merak ediyorum:)
    Bu arada bana özür dileyeceksin falan diye bas bas bağırıyordun,o yaptığın kopan kapıya güvenlik sistemi yorumuyla ilgili tek ses ettiğini göremedik?
    Hala arkasında mısın lafının?
    Hazır millete hodri meydan çekmişken savunduğun kavramın konusunu aç ya,CC nin kapısı kopuyor güvenlikten falan diye,insanlar ne yorum atacaklar bir görelim
    Dipnot: merak etme ben çakma anketçi kankalarınız gibi adam toplamam konuya,millet bildiğini gördüğünü yazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 22 Şubat 2013; 13:34:26 >

• Orijinalden alıntı: shadowgeist

O konuyu hortlatmak gerekliydi,malum bu ara fanboyluğa zam var forumda,önünüzü almak lazım sizin.
    Sonra ezberleriniz şaşıyor,doyçe sağlam doyçe tank doyçe panzer falan demeye başlıyorsunuz
    Konuyu açanın tavrına bakarsan bu konuda bilgisiz olduğu anlaşılıyor,sonrasında da fanboyluğa sarmamış sizin gibi.

Bak yine çoğul kişilerden bana yükleniyorsun. ne yazdım da fan oldum ben. bozuk pilak gibi aynı şeyleri tekrarlama. ne yazdıysam koy önümüze öyle konuşalım.

Biz volvo konusunda araç canlı canlı gelsin görelim biz de eleştiririz dedik,hakaret yağmuruna tuttunuz.

Volvo konusunda paylaşılan resimler için sahte dedin, volvo tarafından paylaşılmadı bunlar dedin. dikkat edersen tartışma burdan çıkmıştı. biz de bunu ispatladık sen daha sonra aracı canlı görmeden karar vermem dedin. hala yan çiziyorsun ayrıca kimse canlı görelim karar verelim demedi, sadece ''sen'' dedin

Hazır ortalığı karıştırmak demişken eğer o render gibi gelmezse tasarımı daha güzel yaparlarsa senin halin nice olacak çok merak ediyorum:)

render dediğin resim aracın çekilmiş gerçek fotoğrafı halen anlamamakta ısrar ediyorsun daha ne diyimki. bu aracın son hali bu sen ister inan ister inanma araç bu şekilde satışa sunulacak. piyasaya çıkınca seninle ayrıca görüşeceğiz.

Euro NCAP testlerinde yeni Golfün ön camı bile kırılmıyor.

Bu arada bana özür dileyeceksin falan diye bas bas bağırıyordun,o yaptığın kopan kapıya güvenlik sistemi yorumuyla ilgili tek ses ettiğini göremedik?
    Hala arkasında mısın lafının?

Evet halen arkasındayım. Vw nin kapısının konumuzla uzaktan yakından alakası yok. Sen halen o yana bu yana sapmaya devam et Kavrama sıkıntısı çekiyorsun. bak ben ne yazmışım.

volvoya teneke vb. şekilde hakaret ettiğim bir mesajımı bul, ben forumu bırakıyorum. eğer bulamazsan benden özür dileyeceksin. hodri meydan!

bu lafım halen geçerli. bul volvoya laf attğım bir mesajımı ben forumu bırakıcam, aksi olursa sen delikanlı gibi özür dileyeceksin tamam mı?

siz volvodan ne anlarsınız, volvo sizi aşar gibi sözler söyleyen birisi fanboy olmuyor da biz fanboy oluyoruz. bırak bu işleri kardeşim.

Vw nin kapısı konusunu da şu tabloyu ispatlamak için yazmıştım. CC modeli o testte kapısı kopup düşmeyen bir çok otomobilden iyi sonuçla ayrıldı. Ama bazı fırsatçılar olayı başka yönlere çekti. bende öyle bir yazı yazdım. yazdığım mantıksızdı kabul ediyorum ancak yazmak için yola çıkılan fikir haklı bir sebepti. bu konuyu da daha fazla uzatma diye yazıyorum bunu.

Euro NCAP testlerinde yeni Golfün ön camı bile kırılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 22 Şubat 2013; 17:07:20 >

• quote:

yazdığım mantıksızdı kabul ediyorum ancak yazmak için yola çıkılan fikir haklı bir sebepti.

bak işte doyçe wellecilerin bu özelliğini seviyorum.
    Belli bir veri yüklemesinden sonra güncelleme sonuç veriyor adamlarda.
    Bir sonraki cümlen fanboyluk yaptım elime yüzüme bulaştırdım olabilir mesela.
    Güzel bir özeleştiri olur kanımca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 22 Şubat 2013; 14:11:23 >
  • quote:

quote:

yazdığım mantıksızdı kabul ediyorum ancak yazmak için yola çıkılan fikir haklı bir sebepti.

bak işte doyçe wellecilerin bu özelliğini seviyorum.
    Belli bir veri yüklemesinden sonra güncelleme sonuç veriyor adamlarda.

diğer yazdıklarıma cevap ver. bak ben burda delikanlı gibi dedim saçmaladığımı. sende delikanlıysan bu kadarını yaparsın değil mi. mahalle kadınları gibi boş laflardan öteye geçmeyen konuşmalar yapmazsın

• araba premium arkadaşlar camı neden kırılsın
  • quote:

render tamamen polemik çıkarma amaçlı yazmışım,ki zaten ilk mesajımdan itibaren belirtmişim,araç böyle gelirse biz de eleştiririz demişim.Polemik çıkarma amaçlı yazmasan oraya zaten bu kadar sinirlenmezsin.
    Sen saçmaladığını aylar sonra kabul ettin(bu da %1 oranında da olsa bi gelişmedir),benim laflarımı anlaman kaç sene sürer ben tahmin bile edemiyorum.
    Bu arada şu hodri meydanları falan bırak artık,tutmayın küçük enişteyi diye dalgasını geçecek millet.
    Yaşın da az değil hani ergen lafları seni bir yere taşımaz.
    Bu sana ders olsun,bir daha fanboyluk yapma 1,render orjinal araç değildir kanlı canlı sergilenince mal meydana çıkar 2,eleştiriye tahammülün olsun 3.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 22 Şubat 2013; 14:25:26 >

• quote:

quote:

render tamamen polemik çıkarma amaçlı yazmışım,ki zaten ilk mesajımdan itibaren belirtmişim,araç böyle gelirse biz de eleştiririz demişim.Polemik çıkarma amaçlı yazmasan oraya zaten bu kadar sinirlenmezsin.
    Sen saçmaladığını aylar sonra kabul ettin(bu da %1 oranında da olsa bi gelişme),benim laflarımı anlaman kaç sene sürer ben tahmin bile edemiyorum.
    Bu arada şu hodri meydanları falan bırak artık,tutmayın küçük enişteyi diye dalgasını geçecek millet.
    Bu sana ders olsun,bir daha fanboyluk yapma 1,render orjinal araç değildir kanlı canlı sergilenince mal meydana çıkar 2,eleştiriye tahammülün olsun 3.

Bak o kadar yazı yazdım soru sordum halen cevap yok

Saçmaladım dediğim konunun(CC kapı) tartıştığımız konuyla(volvo) bir alakası var mı. neden böyle yapıyorsun evlat çok güldürüyor beni bu hallerin

Arabanın kanlı canlı resmini koydum işte halen diretiyor ya

Ortada dalga geçilecek biri varsa o da sensin, girmediğin kılık kalmadı. Allah seni islah etsin kardeşim. cidden üzülmeye başladım.

bak sana koz veriyorum kullan hadi. icraatını görelim icraatını. boş laflara karnımız tok bizim.

volvoya teneke vb. şekilde hakaret ettiğim bir mesajımı bul, ben forumu bırakıyorum. eğer bulamazsan benden özür dileyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 22 Şubat 2013; 14:30:45 >

• quote:

quote:

quote:

Sen saçmaladığını aylar sonra kabul ettin(bu da %1 oranında da olsa bi gelişme),benim laflarımı anlaman kaç sene sürer ben tahmin bile edemiyorum.

Bak o kadar yazı yazdım soru sordum halen cevap yok

Saçmaladım dediğim konunun(CC kapı) tartıştığımız konuyla(volvo) bir alakası var mı. neden böyle yapıyorsun evlat çok güldürüyor beni bu hallerin

Arabanın kanlı canlı resmini koydum işte halen diretiyor ya

Ortada dalga geçilecek biri varsa o da sensin, girmediğin kılık kalmadı. Allah seni islah etsin kardeşim. cidden üzülmeye başladım.

bak sana koz veriyorum kullan hadi. icraatını görelim icraatını. boş laflara karnımız tok bizim.

volvoya teneke vb. şekilde hakaret ettiğim bir mesajımı bul, ben forumu bırakıyorum. eğer bulamazsan benden özür dileyeceksin.

Alıntıları Göster
    işte çok alakası var.Render için kıyamet koparan adamların kopan kapı için saçmaladım kelimesini aylar sonra söylemesi fanboyluğun alameti farikasıdır.
    neyse sen dediğim gibi sinirlenme.Doyçen sigorteschenlerin ısınmasın

• şu vatandaşa yardım edelim forumca
  • quote:

işte çok alakası var.Render için kıyamet koparan adamların kopan kapı için saçmaladım kelimesini aylar sonra söylemesi fanboyluğun alameti farikasıdır.
    neyse sen dediğim gibi sinirlenme.Doyçen sigorteschenlerin ısınmasın

öyle kolay kurtulamazsın. o konuda araçlar için tek bir olumsuz yorumum yok bunu bile bile şu konuşmaları nasıl yapabiliyorsun inanmak güç. birileriyle derdin varsa bana bulaşma, derdini onlarla hallet kardeşim. render diyip bana yüklendiğin resimlerin kaynağı. hadi bir özür bekliyorum. Hala kapı diyor

http://www.volvocars.com/intl/top/community/events/Pages/default.aspx?itemid=70b9eb29-6ead-4444-a8f2-07b8bcd82dd1

unutmadan;

adama koz veriyorum geri çeviriyor. boş biri olduğunu kanıtlıyor bu hareketler.

millete fan diyorsun, polemikçi diyorsun kendi açtığın konulara bak.

''sınıfının kralı Lancia Delta(birileri ders alsın)''

http://forum.donanimhaber.com/m_62788040/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62788040

''Alfa Romeo'ya premium değil diyenlere''

http://forum.donanimhaber.com/m_64586439/mpage_1/f_/key_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 22 Şubat 2013; 15:02:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Golfun on cami kirilmiyor, agresif bakislari ile cok canlar yakiyor, egsozundan cikardigi simsekler ile arkadaki rahatsiz eden suruculeri yok ediyor

güzel olmuş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.