Şimdi Ara

EURO TRCUK SİMULATOR 2 PARA KAZANMANIN KOLAY YOLU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
17.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bence para kazanmanın kısa yolu bence her level atladığınızda uzun yola verin.Çünkü ben hep uzun yola verdim ve şuan 45DK da bir yol gidiyorum ve toplam 50 bin EURO alıyoorum.

• doğru ama kısmen doğru. sadece uzun yol değil diğerleri ile eşit götürürsen adr hariç her yükte ekstradan bonus kazanıyorsun misal 30 bin euroluk nakliyatı yapınca + olarak değerli yük uzun yol hassas yük gibi bonuslarda geliyor 10 bini buluyor en son seviyelerini düşünemiyorum bile. oyunda levelleri adr ye verin diyen arkadaşa uyduk verdik hiç adr li nakliyat yapmıyoruz boşa frenledik kendimizi.. kesin seviye olarak geçmeyelim diye yapmıştır
  • bende uzun yolu tamamladım daha sonra hepsine birer tane verdim yükler açılsın diye. daha sonra adr ile tam zamanında teslimata abandım. şu anda 50-60€/km olarak taşıyorum.
  • Level 15e kadar kısa mesafe ADR taşımacılığıyla çok sağlam para kazanmıştım.Daha sonra uzun yol, değerli yük değerlerini yükseltmeye başladım.Şu an level 28 im ve serbest çalışıyorum.ADR, uzun yol, değerli yük full, tam zamanında teslimat, hassas yük 3'er seviye, ekonomik sürüş 2. seviye şeklinde.65-70 bin euro arası en değerli alabileceğim işler şu an.Kendi tırım olsa belki 80 bin'e yaklaşırım bilmiyorum ama pek de önemsemiyorum çünkü benim için önemli olan genellikle mesafe başı ücreti en yüksek olan işler.1000 km altında 30 bin ödemeli ya da 500 km nin biraz üzerinde 20 binlik işleri bulup yapmak benim için ideal.Kısa zamanda daha çok para kazanıyorum.Mesafe kısa olduğu için sıkılmıyorum.Çalışan şöförlerim sayesinde de kazandıklarım bana kalıyor, onlar krediyi ödüyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

doğru ama kısmen doğru. sadece uzun yol değil diğerleri ile eşit götürürsen adr hariç her yükte ekstradan bonus kazanıyorsun misal 30 bin euroluk nakliyatı yapınca + olarak değerli yük uzun yol hassas yük gibi bonuslarda geliyor 10 bini buluyor en son seviyelerini düşünemiyorum bile. oyunda levelleri adr ye verin diyen arkadaşa uyduk verdik hiç adr li nakliyat yapmıyoruz boşa frenledik kendimizi.. kesin seviye olarak geçmeyelim diye yapmıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

bende uzun yolu tamamladım daha sonra hepsine birer tane verdim yükler açılsın diye. daha sonra adr ile tam zamanında teslimata abandım. şu anda 50-60€/km olarak taşıyorum.

• kardeş sen ne zaman 28 lwl oldu be ben daha 11 levelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metcat

Level 15e kadar kısa mesafe ADR taşımacılığıyla çok sağlam para kazanmıştım.Daha sonra uzun yol, değerli yük değerlerini yükseltmeye başladım.Şu an level 28 im ve serbest çalışıyorum.ADR, uzun yol, değerli yük full, tam zamanında teslimat, hassas yük 3'er seviye, ekonomik sürüş 2. seviye şeklinde.65-70 bin euro arası en değerli alabileceğim işler şu an.Kendi tırım olsa belki 80 bin'e yaklaşırım bilmiyorum ama pek de önemsemiyorum çünkü benim için önemli olan genellikle mesafe başı ücreti en yüksek olan işler.1000 km altında 30 bin ödemeli ya da 500 km nin biraz üzerinde 20 binlik işleri bulup yapmak benim için ideal.Kısa zamanda daha çok para kazanıyorum.Mesafe kısa olduğu için sıkılmıyorum.Çalışan şöförlerim sayesinde de kazandıklarım bana kalıyor, onlar krediyi ödüyor :D

kardeş sen ne zaman 28 lwl oldu be ben oyun çıktığında oynamaya başladım daha 11 lwlim ama gerçi ben hafta sonları oynuyom

• Oyun çıktığı günden beri her akşam minimum 2 saat oynuyorum :D Borderlands 2'yi yarıda bıraktım ki Loot Chest Limited Edition almış adamım (ne kadar borderlands bağımlısı olduğumu sen düşün :) Garip bir şekilde oynatıyor oyun kendini.Fonda müzik açıyorum, sahnelerini ezbere bildiğim tiyatro oyunlarını ya da komedi dükkanı bölümlerini açıyorum motor sesiyle birlikte onları dinleyip teslimatları yapıyorum :) İşin sürükleyici tarafı benim için şu an filo oluşturmak.Bir de bütün şehirleri keşfetmedim hala.Yapılacak şeyler var anlayacağın ama biraz azaltıcam oynamayı çünkü fm2013 de kenarda bekliyor öyle.Borderlands 2'yi de özledim.Alıp da adam gibi oynamadığım oyunlarım var steam'de.Çalışan bir gamer'ın vakti hiçbir zaman yetmiyor oyun oynamaya anlayacağın ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: metcat

Oyun çıktığı günden beri her akşam minimum 2 saat oynuyorum :D Borderlands 2'yi yarıda bıraktım ki Loot Chest Limited Edition almış adamım (ne kadar borderlands bağımlısı olduğumu sen düşün :) Garip bir şekilde oynatıyor oyun kendini.Fonda müzik açıyorum, sahnelerini ezbere bildiğim tiyatro oyunlarını ya da komedi dükkanı bölümlerini açıyorum motor sesiyle birlikte onları dinleyip teslimatları yapıyorum :) İşin sürükleyici tarafı benim için şu an filo oluşturmak.Bir de bütün şehirleri keşfetmedim hala.Yapılacak şeyler var anlayacağın ama biraz azaltıcam oynamayı çünkü fm2013 de kenarda bekliyor öyle.Borderlands 2'yi de özledim.Alıp da adam gibi oynamadığım oyunlarım var steam'de.Çalışan bir gamer'ın vakti hiçbir zaman yetmiyor oyun oynamaya anlayacağın ;)

güzel yorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.