Bildirim
Euro Truck Simulator
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1-2 aydır oynamıyorum ama hatırladığım kadarıyla firma isimleri orjinalleri değildi.Benzin taşımak için 25,000 € falan verip lisans alman gerekiyor.Ama 2-3 diesel taşımada masrafını karşılıyıp kâra geçiyorsun -
Madrid, Lisbon ve Lyon'da iyi para veren firmalar var ama lisanları açman lazım. -
oyun iyi güzelde hep aynı şey -
Ben Euro Truck Simulator oyununun CD'sini aldım.Oyunu C'deki pronram files'a kurdum.Crack yaptım.Masaüstündeki simgeye tıklıyorum.Mause'nin imlecinin yanında kum saati cıkıyor 5-6 sn sonra kum saati gidiyor ve oyunda açılmıyor.Yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar.Lütfen... -
Akadaşımm bu oyunu nası açtın bende yüklü Türkiye modu her türlü paketi de yüklü amam oyuna giremiyorum açıyorum oyunu ekrana tırlar geliyo altta da almanca bendeki yazılar var ama hiç bişey seçemiyorum sadece maose yi hareket ettirince yazılar sağa sola oynuyo başka bişey olmuyo bi fikrin varsa paylaşırmısın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X